DSC 0227 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

Mijn zoektocht naar een draagbare lippenstift voor elke gelegenheid en elke dag is gestopt. Waarom? Mijn zoektocht is voltooid en volbracht in het kopen van de Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine ‘Pink in Confidence’ lippenstift. Kijk je mee naar belichaming van degelijke perfectie in een lippenstift?

DSC 0203 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

DSC 0293 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

DSC 0217 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

DSC 0220 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

Ik wilde graag mijn high-end producten verzameling in lippenstiften verder uitwerken maar de volgende die aan mijn collectie toegevoegd zou worden zou een praktische moeten zijn. Ik wilde een kleur die voor elke dag en voor elke gelegenheid geschikt zou zijn. Een lippenstift die je zonder na te hoeven denken op kan doen omdat het simpelweg overal bij zou kunnen staan. Die saaie schooldag? Die belangrijke presentatie op je werk? Een etentje met manlief? Het zou er allemaal geschikt voor moeten zijn. Krijg je dan een saai exemplaar? Wellicht, maar in simpliciteit ligt ook een weergaloze elegantie. Dus.

De YSL Rouge Volupté Shine ‘Pink in Confidence’ lippenstift komt in een ontzettend luxe verpakking van goud met een prachtige bewerking van YSL in de lippenstift ‘huls’ verwerkt. Aan de buitenkant kan je zien om welke kleur het gaat. Naast een chique uiterlijk krijg je dus ook nog een een praktische kant! Wat heerlijk handig.

DSC 0331 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

DSC 0334 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

DSC 0336 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

DSC 0338 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

De lippenstift is zacht en romig, glijdt over mijn lippen en bevat een klein glansje. Gelukkig is hij niet zodanig glanzend dat het een lipgloss lijkt want dat zou mijn aspect van heerlijke draagbaarheid voor elke dag niet goed doen. De lippenstift blijft een aantal uren goed zitten en een maaltijd overleeft hij zeker wel. Na elk dagdeel even bijwerken vind ik sowieso geen probleem. Als het daarbij blijft ben ik zielsgelukkig. De kleur is zachtroze die donker genoeg is dat hij mijn eigen lipkleur goed bedekt en mijn mak-up mooi afmaakt. Daarnaast is hij licht genoeg om geen hoofden te laten omdraaien als ik voorbij loop op straat. Perfectie.

DSC 0207 800x530 - Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 'Pink in Confidence'

Deze prachtige YSL Rouge Volupté Shine ‘Pink in Confidence’ lippenstift is mede mogelijk gemaakt door de geweldige 40% kortingsactie bij Ici Paris op alle lippenstiften en lipgloss die nog tot 8 december loopt. Ik acht de kans aannemelijk dat ik nog een wat minder draagbare versie ga aanschaffen. Van zulke acties moet je gebruik maken want de volle prijs betalen gaat mij ook iets te ver aangezien dit niet de laatste lippenstift van luxe zal zijn die ik aan mijn collectie zal toevoegen. Laten we het wel leuk houden!

De Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine ‘Pink in Confidence’ is te koop bij de Douglas en de Ici Paris voor €33,00 en met de kortingsactie bij de laatste parfumerie voor €19,80. De lippenstift bevat een magere 4 ml.

♥Wat vinden jullie van mijn degelijke, draagbare maar toch ook echt wel prachtige nieuwe aanwinst?

Liefs,

Elise Joanne