Vandaag is het weer tijd voor een review van een palette en de bijbehorende look. Wet ’n Wild is een merk wat tot een aantal jaar geleden nog werd verkocht bij de Trekpleister. Helaas is dit niet meer zo en zal je de Wet ’n Wild producten naar je hart online moeten kopen. Kijken jullie mee naar mijn review?

DSC04586 300x168 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look

Het palette van vandaag heet Greed Gourmandise en bevat zes kleuren en een sponsapplicator (weggooien die handel). De zes kleuren zijn erg divers in kleurtonen maar zijn wel bijna allemaal glimmend en bevatten glitters. Met de vier bovenste kleuren is erg goed een romantische look te maken en gecombineerd met de laatste twee kleuren is een smokey eye niet meer ver te zoeken.

DSC04581 168x300 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + LookDSC04584 168x300 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look

Die stickers op de verpakking krijg ik er maar niet af! Irritatiefactortje.

De swatches op mijn arm:

DSC04589 300x168 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look
DSC04588 300x168 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look

De individuele kleuren hebben geen naam, jammer!

Look foto’s

DSC04610 300x158 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look

DSC04602 300x225 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look

DSC04596 300x220 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look

DSC04595 300x182 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look

Op mijn bewegend ooglid en in de punt van mijn ogen heb ik de roze kleur gebruikt, dat is de middelste van de rechtse rij en aan de buitenkant en in de crease heb ik de zwart met glitters verwerkt en dit goed uitgeblend. Vanaf de crease naar boven heb ik de middelste kleur van links aangebracht en op mijn wimperlijn een lijntje gezet met de zwarte oogschaduw.

De twee neutrale nude kleuren van boven zijn mat en de rest heeft een glimmertje. Het pigment is bij alle zes aardig goed en voor de prijs die je betaalt zeker niet verkeerd. Het ietwat lastige met dit palette was helaas de korreligheid wat ermee gepaard ging. Goed aftikken van de kwast dus en rustig je look opbouwen. Fall-out is wel een beetje gegarandeerd maar als je hier goed meer omgaat kan dat de pret niet drukken.

DSC04586 300x168 - Wet ’n Wild Greed Gourmandise Review + Look

Ik vind het een prima dingetje. Dit palette van Wet ’n Wild Greed Gourmandise kost namelijk maar € 5,99 per stuk en dat is een euro per oogschaduw. Voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt is dat simpelweg een werelddeal! De kleuren vind ik niet heel bijzonder maar er is goed mee te spelen en ik zie het als een goede aanvulling op wat ik al in de kast heb liggen. Het doosje zelf en het uiterlijk is van plastic en gaat redelijk snel kapot. Geen hoogwaardig spul maar dat verwacht ik hier ook niet.

Wet ’n Wild heeft veel meer paletten in verschillende kleuren en hoeveelheid oogschaduws. Wet ‘n Wild is te koop bij de webshop van beautygloss.nl genaamd http://www.bybg.nl en bij http://www.boozyshop.nl.

Wat vinden jullie van dit palette en waar kopen jullie je Wet ’n Wild producten?

Liefs,

Elise Joanne