DSC 3990 - W7 Duo Blusher Review

Het populaire budgetmerk W7 heeft veel meer producten dan de nagemaakte Naked oogschaduwpaletten. Hoewel ik ook een fan ben van die make-up, was ik eigenlijk wel benieuwd naar de andere items in de schappen. Toen het tijd werd voor mij om de wasverzachter weer eens aan te vullen bij de Op is Op winkel, kocht ik daarom meteen een paar nieuwe producten van W7. Vandaag review ik de W7 Duo Blusher in #01.

DSC 39091 - W7 Duo Blusher Review

DSC 39431 - W7 Duo Blusher Review

DSC 39301 - W7 Duo Blusher Review

De reden dat ik dit kleine palette mee naar huis nam, is omdat hij mij énorm doet denken aan de E.L.F Duo Blush & Bronzer, een groot favoriet van mij. Menig persoon vindT bestellen bij E.L.F wel minder fijn vanwege de vrij hoge verzendkosten. Wellicht is dit een leuke budgetversie (nog meer budget dan die van ELF!) die er op lijkt en lekker makkelijk verkrijgbaar is.

Het duo komt in een simpele verpakking die ik, net zoals de paletten van W7, niet alleen er vrij goedkoop uit ziet maar ook zo aanvoelt. Nu is dat geen probleem, er moeten enige consessie worden gedaan met een heel klein prijskaartje, maar E.L.F doet dat dan toch weer beter.

De twee kleuren zijn een donkere perzik/roze kleur met een zachte bronzer. Beide bevatten een glans. De verpakking bevat geen spiegel maar wel een borsteltje. Het borsteltje raad ik wel af om te gebruiken, hij is behoorlijk hard en zorgt voor enorm veel losse poeder. Mocht je niks anders bij de hand hebben dan is het wel prima natuurlijk, beter dan niks!

DSC 39202 - W7 Duo Blusher Review

DSC 39611 - W7 Duo Blusher Review

DSC 39721 - W7 Duo Blusher Review

DSC 39761 - W7 Duo Blusher Review

Beide bevatten dus, zoals gezegd, een klein glans. Uiteindelijk valt het gelukkig wel heel erg mee, ik houd persoonlijk niet van een glanzende bronzer. Zoals deze er uit ziet is bevat hij juist een subtiele en natuurlijke glans! De roze kleur is wat harder dan hij aanvankelijk lijkt.

DSC 4226 - W7 Duo Blusher Review

DSC 4221 - W7 Duo Blusher Review

DSC 4215 - W7 Duo Blusher Review

De bronzer is gelukkig niet te donker of té glanzend. Maar in combinatie met de blush neigt hij meer naar oranje dan ik liever heb. De blush zelf is eigenlijk te hard roze en gewoon te recht toe en recht aan. Misschien komt het omdat ik nu witter ben vanwege de winter dat het geheel te hard en te heftig overkomt. Ik houd van warme producten, ook in de winter, maar het misstaat wellicht net te veel.

DSC 39551 - W7 Duo Blusher Review

DSC 3990 - W7 Duo Blusher Review

De W7 Duo Blush in #01 is geen verkeerd product. Hij bevat simpele kleuren voor een vrij simpel resultaat maar het is ook te koop voor een klein prijsje. En in combinatie daarmee kan ik hem zeker aanraden. Wel vind ik hem, in vergelijking met producten die net iets duurder zijn, te simpel om echt heel mooi te noemen. Ook is de blush behoorlijk hard in kleur voor mijn wittere snoetje vanwege de winter. In de zomer zou hij beter passen. Houd er ook rekening mee dat het kwastje er voor zorgt dat er overal poeder ligt omdat hij zo hard is. Ook voor op je gezicht is het geen succes. Liever een spiegeltje dan een borsteltje wat de prullenbak vind.

De W7 Duo Blusher is te koop bij de Op is Op winkel (en enkele online webshops zoals The Make-up Spot.nl). Ze bevatten elk 3,5 gram en de duo kost €2,99. Wanneer je er twee haalt betaal je maar €5,00. Er zijn in totaal drie versies te koop! Die versies vind ik wel meer geschikt voor de getinte of gebruinde huid van wat ik op het eerste oog kon zien.

Liefs,

Elise Joanne