DSC 3665 - W7 Bronzing Pearls Review

In mijn zoektocht naar leuke producten om te reviewen belandde ik in de Voordeelshop. Deze winkel – en onderhand meerdere webshops – verkoopt het merk W7 wat wij natuurlijk allemaal kennen van de kwalitatief leuke oogschaduwpaletten die een behoorlijke gelijkenis tonen met de Urban Decay versies. Maar W7 verkoopt niet alleen zulke paletten, een tijdje geleden reviewde ik de W7 Duo Blush en nu verruim ik weer mijn blikveld door de W7 Bronzing Pearls te reviewen. Bolletjes matte zonnestralen in een potje! Kijk je mee?

DSC 3692 - W7 Bronzing Pearls Review

DSC 3690 - W7 Bronzing Pearls Review

DSC 3664 - W7 Bronzing Pearls Review

DSC 3669 - W7 Bronzing Pearls Review

Ik vind de verpakking ontzettend simpel en ook, in alle eerlijkheid, behoorlijk goedkoop aanvoelen. Maar de inhoud, de pareltjes, zien er dan wel weer prachtig uit! Zulke producten vind ik zelf erg mooi, het oog krijgt wat en het is leuk om mee ‘te spelen’. Het zijn matte bolletjes, met allemaal vrijwel dezelfde tint bruin. Het het is vaak wel beter om er ook enkele bolletjes in te hebben die licht glanzen voor een natuurlijk effect en bolletjes te hebben die wat meer roze zijn om ook het natuurlijker te laten ogen. Er zit op het oog wellicht te weinig diversiteit in. De grote spons die erbij geleverd wordt is meer om de parels op hun plek te houden dan dat je die daadwerkelijk moet gebruiken voor het aanbrengen.

DSC 3667 - W7 Bronzing Pearls Review

DSC 3699 - W7 Bronzing Pearls Review

Lichtbruine matte kleur zonder glans.

DSC 0283 - W7 Bronzing Pearls Review

DSC 0306 - W7 Bronzing Pearls Review

DSC 0281 - W7 Bronzing Pearls Review

Op de bovenstaande foto’s zie je de bronzer en daarboven een lichte blush van M.A.C Dame. Ik heb expres verschillende foto’s gemaakt om te laten zien dat het lichtinval heel erg bepalend is hoe de bronzer overkomt. Ik vind hem in ‘real life’ natuurlijk staan en ook een stukje mooier. Op enkele foto’s is dat goed te zien, dat het een mooie matte bronzer is die goed bij mijn huidskleur past. Maar op enkele andere foto’s vind ik hem weer te veel neigen naar oranje.

DSC 3665 - W7 Bronzing Pearls Review

Het was wat beter geweest als de oranje pareltjes roze pareltjes waren geweest, dan was dit een stuk natuurlijker overgekomen. Verder vind ik het absoluut geen onprettig product, ik ben zelf dol op parel-producten in blush/bronzer/highlighter en ook deze vind ik niet verkeerd voor dat kleine prijsje. In combinatie met een blush vind ik hem wel op zijn mooist en als ik wat gebruinder zou zijn dan zou hij zeker beter zijn geweest. Nu ben ik wellicht wat te bleekjes nog. Ik draag sowieso in deze maanden bijna geen bronzer, het oogt te snel te bruin bij mij.

Wellicht vinden enkele bezoekers het belangrijk te weten dat er in deze parels parabenen zijn verwerkt. 

De W7 Bronzing Pearls kost €5,50 en bevat de behoorlijke grote hoeveelheid van 30 gram. W7 is te koop bij de Voordeelshop maar ook bij webshops zoals Make-up Musthaves.

Liefs,

Elise Joanne