DSC 6990 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

Dat de oogschaduws van Urban Decay goed zijn en prachtige kwaliteit bevatten, dát wisten wij al. Tijd om een nieuwe categorie van dit merk te testen! Tot mijn grote vreugde zat er een lippenstift in mijn goodiebag en ik ben hier – als lipstick-junkie-  bijzonder benieuwd naar. Ik review vandaag de Urban Decay Revolution Lipstick in ‘Turn On’. En ik kan al verklappen dat ik verliefd ben!

DSC 6937 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

DSC 6948 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

DSC 6941 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

DSC 6957 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

– Creamy Badass Luxury –

Van Urban Decay zijn er twee soorten ‘Revolution’ lippenstiften, de normale/gepigmenteerde versie waarvan ik er eentje review vandaag, en de ‘Sheer Revolution’ voor de dames die graag hun lippen in een iets zachter kleurtje wikkelen. Er zijn in de Revolution collectie 20 (!) verschillende lippenstiften te koop voor het prijsje waarvoor je ook een M.A.C exemplaar koopt.

De kleur die ik review is de kleur die ik heb gekregen door pure ‘randomness’. Maar het geluk was aan mijn kant; dít was de kleur die ik ook wilde hebben! Lucky me. Hij heeft de naam ‘Turn On’ gekregen en is een mooie donkerroze kleur. De lippenstift komt in een mooi paars – en herkenbaar – doosje van Urban Decay. De huls zelf is stevig, modern met de metallic kleur met een mooie opdruk van het merknaampje. Sjiek!

NARS is niet het enige merk wat suggestieve naampjes kan bedenken, ook Urban Decay heeft er een handje van..

DSC 7005 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

De swatch is gemakkelijk gemaakt; de lippenstift glijdt over mijn arm heen. Dit is de swatch na twee keer zachtjes over mijn huid heen gaan; wauw! De substantie is fluweelzacht en geeft een mooie glans. En dat pigment, poeh.. Dat belooft wat!

♥Urban Decay Revolution Lipstick ‘Turn On’ 

DSC 6993 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

DSC 7252 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

DSC 7261 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

DSC 7259 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

Ow wauw.. Ik ben verliefd. Echt compleet – over mijn oren – verliefd. Ten eerste is de kleur natuurlijk absoluut mijn kopje thee, ik had geen betere kleur kunnen kiezen om mijn UD Lipstick avontuur mee te beginnen. De lippenstift glijdt over mijn lippen, zo uit het handje (zonder kwastje) zit hij snel op mijn lippen prachtig te wezen. Het pigment is ongelooflijk sterk en de glans vind ik perfect. Kan ik nog enthousiaster wezen? JA! Want, waar ik eerst dacht dat ik hij wellicht niet zo lang zou blijven zitten, doet hij dat dus wel. In het begin geeft hij behoorlijk af, er staan meerdere lip-afdrukken op mijn theeglas, maar de kleur die blijft. Hij wordt alleen wat minder glanzend, maar hij zit er om te blijven.

DSC 6990 - Urban Decay Revolution Lipstick 'Turn On' Review

Ga ik het zeggen? Ja, ik ga het zeggen! Ik vind deze Urban Decay Revolution Lipstick wellicht béter dan de M.A.C Lipsticks. Oef, dat is even een bommetje. En jullie weten onderhand hoe fan ik ben van M.A.C Lipsticks. Deze Revolution lipstick lijn vind ik een echte concurrent voor M.A.C in ieder geval, zo’n fijne substantie als in deze lippenstift, ben ik zelden tegengekomen. De kleuren die beschikbaar zijn vind ik weergaloos mooi en deze ‘Turn On’ vind ik perfect bij mij passen maar zeker ook bij veel andere vrouwen. Het aanbrengen gaat ontzettend makkelijk, hij glanst mooi, ik voel hem niet zitten én hij zit er lang op mijn lippen. Een maaltijd overleeft hij gemakkelijk. Dat is nog eens goed nieuws! Ik heb een nieuw merk gevonden om te gaan verzamelen, verwacht dus in de toekomst zeker meerdere reviews van andere kleuren lippenstift uit deze collectie. En het prijsje? Voor die kwaliteit leg ik het er zeker voor neer. Dat doe ik namelijk al geregeld maar dan heeft het beestje een andere naam. M.A.C zal altijd een groot favoriet blijven, ik moet nu alleen wat meer ruimte maken in mijn kastje voor een tweede favoriet.

Ik heb alle kleuren van deze collectie tijdens het UD-event geswatcht, en het pigment, de substantie en de glans is vrijwel allemaal hetzelfde. 

De Urban Decay Revolution Lipstick ‘Turn On’ bevat 2,8 gram en kost €19,60. Urban Decay is sinds enkele weken te koop bij de webshop van Ici Paris. Vanaf volgende week opent er een nieuwe Ici Paris winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam mét een Urban Decay – schap. Bij opening krijgen de eerste 50 klanten de UD Naked gratis!

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is verkregen van een bedrijf of merk.