DSC 0367 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

We zitten vol met ons koppie in de zomer maar de make-up merken zitten alweer met hun hoofd in de vallende boomblaadjes, stormachtige dagen en de koppen thee. De komst van steeds meer collecties voor het aankomende najaar heeft ook mijn eigen tegenzin om dit warme zomer seizoen te verlaten, een beetje doen verminderen. Smashbox komt met een nieuwe Limited Edition Cherry Smoke Collection, waarvan ik vandaag een Lipstick exemplaar review.

Smashbox www.elisejoanne.nl - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

Het is een kleine collectie van Smashbox die zij uitbrengen, hij bevat een drietal stuks make-up items. Twee Cherry Smoke Lipsticks bestaande uit een zachtroze tint en een helderrode kleur. Daarnaast nog een Cherry Smoke Photo Op Eye Shadow Palette met de prijs van €39,50. Hiervoor krijg je 8 kleuren oogschaduw.

Samen www.elisejoanne.nl 2 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

De lippenstift komt in een mooie stevige huls die letterlijk heel koel aanvoelt in de verpakking. Simpele en chique zilveren details op de dop maken het geheel mooi af. Een klein merknaampje onderaan de huls bevestigd haar afkomst. Deze lippenstift draagt de naam ‘Be Legendary Matte Bing’.

DSC 0360 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

DSC 0402 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

De kleur is helderrood, héél jaren twintig. Hij is enorm recht toe recht aan met een zachte romige én glanzende finish. De swatch is dan ook gemakkelijk gemaakt; de wijze van aanbrengen is zeer prettig omdat hij juist zo zacht is. Maar die zachtheid, waar dat het vaak wel doet, doet niet af aan de kwaliteit ervan.

DSC 0381 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

DSC 0384 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

DSC 0389 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

DSC 0393 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

DSC 0398 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

Hij brengt zo secuur aan als dat je eigen vaste hand je toelaat. Anders kan je altijd nog een kwastje gebruiken. Vanwege de blauwe ondertoon krijg mijn blanke huid een romige finish en mijn tanden worden witter, altijd mooi meegenomen! Ik vind hem werkelijk weergaloos mooi en sinds haar komst in mijn huis, draag ik haar graag en met veel genoegen. De kleur blijft enkele uren mooie zitten maar dient bijgewerkt te worden na een maaltijd. Dit is niet vreemd met zulke krachtige kleuren die ook behoorlijk pigmentatie bevatten.

DSC 0367 - Smashbox LE Cherry Smoke Collection - Lipstick Review

Smashbox, een voor mij geheel nieuw merk maar die met de intreden van de lippenstift op de site, hoge ogen heeft gegooid! Een prachtige, krachtige en vrouwelijke kleur die naast ontzettend gepigmenteerd te zijn, ook nog eens erg zacht is. En daarmee prettig om aan te brengen. Een prima houdbaarheid van enkele uren gaat daarmee gepaard. Manlief zoenen gaat gepaard met flinke afdrukken. Ik ben enthousiast over deze Smashbox LE Cherry Smoke Collection. Deze prachtige kleur is er eentje waarvan elke vrouw het in haar kast zou moeten hebben. Het is een typische ‘Marylin Monroe’ rode basiskleur. De prijs, die vind ik zeer acceptabel. Vaak leg ik alleen zulke bedragen neer voor een M.A.C. variant maar deze is net zo goed een shoptripje waard.

De Smashbox LE Cherry Smoke Collection is verkrijgbaar vanaf 15 augustus bij de Douglas. De lippenstiften kosten €20,00 en bevatten rond de 5 gram.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.