DSC_0289

Tegelijkertijd met Sleek Vintage Romance kwam de blush Sleek Antique uit. De één kocht ik, de ander liet ik nog even achterwege. Tot nu! Vandaag review ik namelijk deze blush na hem eigenlijk al van meet af aan te willen. Een blush die stukken donkerder is dan ik aanvankelijk had verwacht, mét een glittertje. Kijk je mee?

DSC_0281

DSC_0286

Zoals wij allen gewend zijn komt ook deze blush van Sleek in een mooi stevig zwart doosje met subtiele opdruk van het merkje. Er zijn onderhand behoorlijk veel kleuren Sleek blushes waarvan ik er nu vijf heb. Zeker twee keer in het jaar komt Sleek met een nieuw palette en enkele keren gaat dat gepaard met een nieuw kleurtje voor op de wangen.

DSC_0291

De blush is donkerder en bruiner dan ik had verwacht bij het zien van de foto’s. De kleur zou wellicht gebruikt kunnen worden als bronzer, althans dat ik wat ik dacht bij aankoop. Dit blijkt minder zo te zijn mede vanwege de glitters die in het product zitten!

♥Zonder Flits

DSC_0276

DSC_0275

DSC_0292

♥Met Flits

DSC_0277DSC_0279

DSC_0294

Bij de foto’s waar ik de flitser goed zijn werk heb laten doen, zie je goed de zilveren glitters zitten in de blush. Dit houdt ook in dat de blush veel minder saai is dan op het eerste gezicht én dat je hem minder goed als bronzer kan gebruiken omdat het een koele glitter is, niet een warme (wat normaal is bij een glanzende bronzer). Het is een behoorlijk gepigmenteerd product en in combinatie met de hoeveelheid poeder die afkomt van aanraking met de kwast, dien je de kwast ook goed af te tikken en met een bepaalde subtiliteit te werken.

DSC_0201

DSC_0205

Ik heb bijna de gehele dag, als een goed beautyblogger (en narcist) betaamt, in de spiegel gekeken na het aanbrengen van de blush, om te bepalen wat ik hier eigenlijk van vind. In eerste instantie werd ik niet vrolijk van de kleur. Te donker wellicht en ook anders dan ik was gewend. Het is geen typische blush kleur maar ook niet perse een bronzer. Wat is het dan? Aan het einde van de dag vond ik juist de warmte en de kleur die het mijn gezicht gaf aangenaam en prettig. Het is denk ik een kwestie van wennen, maar aan het eind van het verhaal ben ik hem vaker gaan dragen en vind ik hem mooi staan!

DSC_0291

Absoluut niet standaard en zeker even wennen deze (voor mij) nieuwe blush van Sleek Antique. Een bijzonder kleur die je niet snel zal tegenkomen. Ik vind hem warmte aan mijn gezicht geven zoals een een standaard blush niet kan maar op een andere manier dan een bronzer. Ik breng hem ook aan op de appeltjes van mijn wangen, daar geeft het het mooiste resultaat. Het glittertje is behoorlijk goed zichtbaar en maakt het geheel mooi af. Anders dan anders is zo verkeerd nog niet! Gebruik met mate, het is een gepigmenteerde rakker.

De Sleek Antique Blush is te koop bij webshops zoals Boozyshop, The Make-up Spot & The shop van Misslipgloss. Hij kost €5,50 en bevat 8 gram.

Liefs,

Elise Joanne