DSC 6184 800x530 - Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss Review

Vandaag twee reviews op de site! Ik begin deze ochtend met de review van de inmiddels best populaire Rimmel – Kate Sculpting & Highlighting Kit. Deze komt in drie verschillende kleurtjes en is gemaakt om je van een gezonde gebronsde snoet te voorzien. Een blush, bronzer en een highlighter in een makkelijk kitje. Ik review er vandaag een daarvan. Kijk je mee?

Deze kit komt dus in drie verschillende kleuren, Golden Sands, Coral Glow, Golden Bronze. Ik review vandaag de lichtste kleur, het meest geschikt volgens Rimmel & Kate voor de lichtere huidjes. Nou, die heb ik! Zonder de zon – die zich nog even niet laat zien in deze prille zomer – heb ik een bleek bekkie dus laten wij daar dan een gebronsd versietje van maken.

DSC 6188 800x530 - Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss Review

DSC 6206 800x530 - Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss Review

DSC 6209 800x530 - Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss Review

Allereerst even over het doosje, die ziet er prima uit vind ik. Niet heel sterk, voelt echt aan zoals hij eruit ziet (plastic) maar de rosé gouden rand maakt hem speelser. Binnenin zitten dus drie verschillende kleuren en door de doorzichtige deksel kan je goed zien welke versie je hebt. Je krijgt een highlighter, een blush en een bronzer. De kleuren bevatten prima pigment, voelen prettig zacht aan en zijn licht poederig. Je hebt dus wel last van wat fall-out op je badkamervloer na aanbrengen maar het is te overzien. Vooral door de blush, de highlighter is stukken ‘steviger’.

DSC 6649 800x530 - Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss Review

DSC 6652 800x530 - Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss Review

Een koelere en een warmere foto, zo zie je goed hoe hij staat bij mijn lichte huid bij verschillend licht. De bronzer is warm en neigt naar perzik. Gelukkig niet té, hij is net niet oranje. De blush geeft een hele mooie warme gloed aan het geheel en zorgt er ook voor dat de bronzer natuurlijker oogt. De highlighter is wat zwakjes en moet je echt goed aanzetten wil je hem zichtbaar hebben. Alle drie de producten zo op je wangpartij maakt het wat zwaar vind ik, wellicht een beetje te donker. Werk dus met mate en blend goed uit, dat is absoluut de sleutel. De kleuren vind ik goed op elkaar afgestemd als trio, dat zeker. Belangrijk ook want het is juist de bedoeling dat je dan alleen dit palette nodig hebt en niet meer een ander product hoeft te pakken. De highlghter is dus meer een ‘gezonde snoet’ versie, een échte vavavoem-glans geeft hij niet. Prima, ook dat is welkom. Het geheel oogt zomers en ziet er goed uit,

DSC 6197 800x530 - Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss Review

Niet verkeerd! De kleuren werken goed, bevatten vrij veel pigment – de highlighter wel echt wat minder in vergelijking met haar zusjes – en voelen zacht aan. Ze zijn wel vrij poederig en de bronzer is wellicht net even iets té aanwezig. Zonder blush is hij ook iets te vlak qua kleur, iets te rechtlijnig. Als geheel ziet het er absoluut niet verkeerd uit, een prima palette voor on-the-go of op vakantie. Wel is het zo dat naar mate je meer blend het geheel ook natuurlijker oogt. Blenden is de sleutel dus!

De Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss kost €9,99 en is verkrijgbaar bij de drogisterij en bij Bol.com.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product die is opgestuurd door een bedrijf of merk. 

Vanmiddag  15:00 een tweede artikel online.