Preview: Essence Trend Edition Winter Glow

In het nieuwe jaar komt Essence met een Limited Edition, de Essence Trend Edition Winter Glow waarmee wij de winter de liefde willen verkondigen. Producten om ons goed diezelfde winter door te laten komen. Warme én koele tinten in make-up en producten voor zachte lippen en handen. Een echte Winter Wonderland van Essence dus! Kijk je mee?

essence winter glow nail polish

Essence Trend Edition Winter Glow – Nail Polish €1,99

Ice & fire! Deze nagellakjes maken alle hartjes warm deze winter. Rood en steengrijs in ‘icy matt’ met zilveren deeltjes en een matte afwerking evenals zilver en roségoud met een lichtgevend effect. Verkrijgbaar in 01 miss frost, 02 I see ice, 03 lumos! en 04 let it glow!

essence winter glow cushion powder blush

Essence Trend Edition Winter Glow – Cushion Powder Blush €3,59

Cool cushion. Deze blush geeft de wangen een zacht glinsterende touch van rood voor een frisse uitstraling. De handige verpakking met kussentjes en geïntegreerde spiegel is perfect voor onderweg! Verkrijgbaar in 01 sunrose.

essence winter glow 3D knit nail stickers

Essence Trend Edition Winter Glow – 3D Knit Nail Stickers €1,59

Hand-knit. De zelfklevende stickers zorgen voor diverse leuke gebreide patronen op je nagels. Ze kunnen zowel voor het aanbrengen van je nagellak als na het aanbrengen van je nagellak worden aangebracht. Verkrijgbaar in 01 cold hands, warm hearts.

essence winter glow cushion powder lipstick

Essence Trend Edition Winter Glow – Cushion Powder Lipstick €2,89

Lips on fire! De poederlippenstift in een vernieuwde verpakking met kussentjes is een echt hoogtepunt. De lippenstift zorgt voor hoge dekking in abrikoos en rood in combinatie met een matte afwerking die de lippen niet droog laat aanvoelen. Verkrijgbaar in 01 melt my lips en 02 winter kissed.

essence winter glow eyeshadow applicator

Essence Trend Edition Winter Glow – Eyeshadow Applicator €1,39

De ideale tool voor het op de juiste manier aanbrengen van je oogschaduw.

essence winter glow loose eyeshadow

Essence Trend Edition Winter Glow – Loose Eyeshadow €2,59

De losse, gebakken pigmenten geven de oogschaduw een bijzondere uitstraling en zorgen voor een mooie glans in zilver, grijs-paars en roségoud. Verkrijgbaar in 01 frozen eyes, 02 stonecold en 03 gleaming in the winter sun.

essence winter glow lip scrub & care

Essence Trend Edition Winter Glow – Illuminating Eyshadow Base €2,39

Bright eyes! Gebruik de base als basis om de kleur van je oogschaduw te intensiveren en langer te houden of gebruik de base als highlighting primer om accenten onder de wenkbrauwen en de binnenste hoeken van de ogen aan te brengen.

Essence Trend Edition Winter Glow – Multi Use Ombré Lipliner €1,99

De ombré stijl bereik je gemakkelijk met deze lipliner. Gebruik het witte potlood om de poederlippenstift naar de buitenkant van je lippen te verlichten voor een ultra-trendy look. Beschikbaar in 01 white like a snowflake.

essence winter glow intensive care hand butter

Essence Trend Edition Winter Glow – Intensive Care Hand Butter €2,59

Care for the cold. De zijdezachte, hydraterende textuur van deze handboter verwent handen en nagelriemen om ze heerlijk zacht en soepel te laten voelen. Met een subtiele katoenen melk geur.

Deze Essence Trend Edition Winter Glow ligt in de schappen bij de Kruidvat en de Trekpleister vanaf januari 2017. Ik ben benieuwd naar de Hand Butter, de Cushion Powder Lipticks en de Eyeshadow Applicator (wat een prijsje!).

Liefs,

Elise Joanne