Indien je mijn video van afgelopen zaterdag hebt bekeken (klik hier) dan weet je dat ik behoorlijk wat nieuwe make-up producten van The One heb ontvangen. The One bevat nieuwe en diverse make-up producten voor iedereen en elk moment, die onder de vleugels van Oriflame zijn uitgebracht. Ik wilde eerste in setjes van drie de producten behandelen maar uiteindelijk toch besloten om het één grote review te maken. En ik ben grondig geweest (zoals altijd..)! Kijk je mee?

Zoals gezegd is The One een nieuwe lijn met drie verschillende en nieuwe series: ‘Dagelijkse Schoonheid’, ‘Langhoudend’ & ‘Opvallend’. Ik review producten uit de ‘Dagelijkse Schoonheid’ en de ‘Opvallend’ collectie te beginnen met de gezichtsproducten!

♥Oriflame The One ‘Dagelijkse Schoonheid’ Gezichtsproducten

DSC 0360 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Compilatie Gezichtsproducten - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Binnen deze categorie bevinden zich drie type producten:

♥Illuskin Foundation €17,00 30 ml – Verkrijgbaar in zes tinten
♥Illuskin Concealer €11,00 10 ml – Verkrijgbaar in drie tinten
♥Illuskin Powder €15,00 8 gram – Verkrijgbaar in drie tinten.

Van alle beschikbare kleuren heb ik natuurlijk mij beperkt tot één enkele kleur. Voor de Foundation is dat de FAIR NUDE, voor de Concealer is dat de Fair Light en voor de Powder is dat de MEDIUM geworden. Alle drie de kleuren passen perfect bij elkaar. Waar ik eerst dacht dat ‘Medium’ qua kleur te donker voor mij zou zijn blijkt niets minder waar; alles sluit perfect op elkaar aan. Wanneer we naar de zomer toe gaan lijkt mij het andere exemplaar wat ik opgestuurd heb gekregen geschikt; de NATURAL BEIGE.

Hele donkere huidjes kunnen niet uit de voetjes met deze kleuren, de donkerste kleur is namelijk alleen voor de licht-getinte dames geschikt.

De verpakkingen van de foundation en de concealer vind ik erg mooi! De foundation bevindt zich in een glazen fles met paars en gouden details waarbij je de substantie goed kan zien. En een lekker praktische en hygiënische drukpomp, top! De concealer heeft een ‘tuutie’ waarbij je nauwkeurig kan bepalen hoeveel je op wilt smeren. Het poederdoosje vind ik erg goedkoop aanvoelen en er uit zien. Hij is erg licht qua gewicht namelijk, het voelt als een speelgoed doosje.

DSC 0430 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

DSC 0439 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Full Face Foto’s

DSC 0444 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Zonder make-up. Mijn huid is licht, een beetje grauwig en bevat hier en daar rode plekjes.

DSC 0445 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Met de Illuskin Foundation in ‘Fair Nude’.

DSC 0448 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

DSC 0450 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Met de Illuskin Concealer ‘Fair Light’.

DSC 0454 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Alles d’r op en d’r aan met de Illuskin Powder ‘Medium’.

Ik ben zéér tevreden over alle drie de producten! De Foundation is licht, zacht en vloeibaar zonder ‘waterig’ te zijn. Hij brengt gemakkelijk met de hand of kwast aan en laat een zijdezacht laagje achter die elke plekje bedekt, zonder echt een dikke laag achter te laten. Ik merk oprecht niet dat ik het product op heb. Hij blijft daarnaast ook de gehele dag zitten. Ook bevat het SPF 20, altijd een pluspunt. Ja, ik ben fan!

De Concealer werkt prima en naar behoren. Ikzelf ben geen enorme concealer fan omdat ik het vaak te goed voel zitten onder mijn ogen, maar bij dit product heb ik daar absoluut geen last van. Hij dekt goed, smeert prettig en is goed licht voor mijn huidje.

Het Poeder is zacht en voelt comfortabel aan. Ondanks dat de foundation niet glanzend is, is het prettig om het altijd af te poederen. Door de combinatie blijft het goed de gehele dag zitten!

♥Oriflame The One ‘Opvallend’ Oog Make-up

Binnen de ‘Opvallend’ lijn bevinden zich meerdere producten dan alleen voor de ogen maar over de andere producten praat ik hieronder. De oog make-up producten zijn:

♥Volume Blast Mascara Black €12,00 8 ml
♥Volume Blast Mascara Black Blue €12,00 8 ml 
♥Colour Impact Cream Eye Shadow Beige Pearl €13,00 4 gram
♥Colour Impact Cream Eye Shadow Shimmering Steel €13,00 4 gram
♥Colour Impact Cream Eye Shadow Petroleum Shine €13,00 4 gram

De ‘Cream Eye Shadow’ producten zijn er in 8 verschillende kleuren waarvan ik er drie getest heb.

DSC 0377 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

DSC 0380 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Compilatie Mascaras - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

(Linkerwimpers bevatten Black Mascara en rechterwimpers bevatten Black Blue Mascara)

Prima mascara’s! Ik kan er weinig anders van maken. Wel is de ‘Black Blue’ editie gewoon zwart op de ogen’; je ziet niks blauws op mijn wimpers terug, dat is erg jammer. De zwarte mascara werkt naar behoren en maakt mijn wimpers langer. Volume, dat weet ik nog zo snel niet maar het resultaat is niet verkeerd. Pas op bij meerdere laagjes, spinnenpoten zijn binnen handbereik. Het borsteltje is dun en krachtig, vaak houd ik daar absoluut niet van maar dit borsteltje stelt mij niet teleur.

DSC 0383 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Compilatie Cream Eye Shadow - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

De potjes waarin de Cream Eye Shadows komen, zijn van dik en stevig plastic (niet van glas). Ze hebben een bordeaux rode bovenkant, een kleur die de gehele ‘Opvallend’ collectie kenmerkt en dus ook herkenbaar maakt. De onderkant is doorzichtig om het praktisch gezien gemakkelijk te maken om te kijken om welke kleur het gaat.

De textuur van de oogschaduws is helemaal niet zo creamy als dat de naam doet vermoeden maar eigenlijk zeer droog. Daarmee zijn ze niet goed op de ogen te verwerken en blijven ze erg slecht zitten. In de ochtend breng ik het product aan, begin van de middag is het product foetsie! Zonde. Gebruiken op zichzelf is dus geen aanrader wat mij betreft. Als primer onder oogschaduw is het wel een succes maar meer om de kleuren van je oogschaduw levendiger te maken. Wel zou ik alsnog een primer onder de producten verwerken zodat alles wel muurvast blijft zitten. De kleuren vind ik ‘zo-zo’, ze laten mij niet opslag verliefd worden, mede vanwege de onprettige structuur. De lichte beige variant is wel erg mooi, zeker onder je wenkbrauwbot of als highlighter op je wangen. Het geeft een frisse uitstraling!

♥Oriflame The One ‘Opvallend’ Lipproducten

Als laatste binnen de collectie (en binnen deze review) ‘Opvallend’ bevinden zich lipproducten.

♥Power Shine Lipstick Lustrous Nude €12,00 1,7 gram
♥Power Shine Lipstick Glistening Rose €12,00 1,7 gram
♥Power Shine Lipstick Red Ovation €12,00 1,7 gram

Binnen de Power Shine Lipsticks zijn er 15 (!) verschillende kleuren beschikbaar.

♥Power Shine Lip Gloss Rose Glacier €12,00 5 ml
♥Power Shine Lip Gloss Trendy Berry €12,00 5 ml

Binnen de Power Shine Lip Gloss zijn er 8 verschillende kleuren beschikbaar.

♥Power Shine Lipsticks

DSC 0389 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

DSC 0397 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

DSC 0403 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Compilatie Lippen - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Van links naar rechts zie je Lustrous Nude, Glistening Rose & Red Ovation. Alle drie de kleuren kunnen mij qua verpakking en kleuren niet bekoren. De lichste van de drie bevat alleen maar grove glitters en ziet er niet mooi uit op de lippen. De middelste is nog het mooiste van de drie omdat er een kleur aan de glinsteringen zijn toegevoegd wat het geheel draagbaar maakt. Van de laatste rode variant kom ik ouwelijk over. De geuren van de lipsticks zijn echt héérlijk! Zoet en zacht. Maar ze blijven niet lang zitten helaas (de lipsticks en de geuren niet). De verpakkingen vind ik niet mooi, oogt goedkoop en het voelt jammer genoeg ook goedkoop aan.

♥Power Shine Lip Gloss

DSC 0410 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

DSC 0421 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Compilatie Lipgloss - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

De Power Shine Lip Gloss zien er prima uit, niet heel spannend en ze doen mij denken aan de Miss Sporty Lipglossjes van vroeger. Jammer, want deze exemplaren van The One zijn toch een stukje duurder. De kleuren zijn prima namelijk zacht en lieflijk zonder te veel poespas. De lichte variant is gemakkelijk voor te dragen voor elke dag en van jong tot oude. Het geeft je gezicht net even iets extra’s maar het blijft een simpele, bijna doorzichtige, gloss. Haar zusje, het bessenvariantje, is krachtiger van kleur maar verder ook heel draagbaar en zelfs ietwat saai. Hij misstaat mij niet, maar hij zal menig mensen niet misstaan aangezien het een veilige en algemene kleur is. Een goed basisexemplaar zullen we maar zeggen!

DSC 0483 - Oriflame: The One Make-up (Mega) Review

Zo! Dat waren alle producten van Oriflame: The One! Ik heb ze grondig getest, dat kunnen we na 1500 woorden wel zeggen. Ik ben zeker niet ontevreden over deze nieuwe collectie van Oriflame. Het is draagbaar, gemakkelijk aan te brengen en niet te duur maar ook wellicht een beetje saai en simpel (qua verpakkingen en kleuren van producten). Over de Gezichtsmake-up ben ik lyrisch, zo tevreden ben ik! Die prijsjes die betaal ik graag voor producten die er zo mooi uitzien op mijn huid zonder enige moeite. De Mascara’s vind ik erg prettig en zal ik graag  verder gebruiken. De Creamy Eye Shadows zijn het simpelweg niet voor mij. De structuur is onprettig en ze blijven niet zitten. De Lipsticks en Lip Gloss producten zijn prima basisproducten waar je niet snel mee de mist in zal gaan, lekker veilig.

The One producten van Oriflame zijn online te koop op http://www.oriflame.nl.

Liefs,

Elise Joanne

Deze producten zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.