DSC 0361 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

Na het reviewen van menig Oriflame product, kom ik vandaag weer terug bij de Oriflame The One Langhoudende Make-up Collectie die zij afgelopen zomer hebben uitgebracht. De nagellakjes waren zeer succesvol dus de hoop dat deze Unlimited Lipsticks net zo prettig zijn, is natuurlijk zeer aanwezig. Ik review drie satijnen exemplaren, zachte kleuren voor elke dag én voor een beginner van felle lippenstiften. Kijk je mee?

DSC 0326 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

DSC 0342 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

DSC 0343 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

Er zijn in totaal tien kleuren verkrijgbaar binnen deze categorie van de ‘Langhoudend Collectie’. Het is een gevarieerde collectie met kleuren van lichtroze, bordeauxrood, paars en fuchsia. Ik heb drie kleuren die goed de verscheidenheid weergeeft;

♥Endless Red (Rood)
♥Infinte Rose (Zacht Roze)
♥Absolute Blush (Roze)

De lipsticks komen in een kartonnen verpakking, waarbinnen de elegante doch simpele staafvormige kleuren zitten. Ik ben nooit een enorme fan geweest van het uiterlijk van de lipproducten van Oriflame, het is wellicht wat té klassiek.

DSC 0369 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

♥Infinite Rose, ♥Absolute Blush & ♥Endless Red

Het zijn zachte lippenstiften, gemaakt om je lippen te verzorgen en om tegelijkertijd langdurigheid te garanderen. Vaak gaan die twee dingen minder goed samen helaas, een zachte lippenstift is prettig in gebruik maar blijft eigenlijk nooit echt heel goed zitten. Er waren dus enkele gedachten aanwezig toen ik de lippenstiften ging testen, waarvan ik natuurlijk hoopte dat ik onjuist daarmee zou zijn.

♥Infinite Rose

DSC 0860 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

DSC 0862 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

Een echte zachtroze lippenstift, niet alleen in kleur maar ook in substantie. Hij brengt gemakkelijk aan, hij glijdt over je lippen heen als zachte was. Hij bevat gemiddelde pigmentatie, oneffenheden zijn vrij goed te zien. Het is een bijzondere kleur, hij is vrij aanwezig ondanks dat hij minder gepigmenteerd is. Het is een kleur die geschikt is voor dames die graag wat kleur zouden willen dragen maar wellicht niet meteen een heftig exemplaartje pakken.

♥Absolute Blush

DSC 0869 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

DSC 0872 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

Ook een roze kleur, maar van een andere dimensie dan het hier bovenstaande zusje. Zacht, meisjesachtig en vrolijk. Gemakkelijk elke dag te dragen, hij vrolijkt elke make-up look mooi op. Ook hier gaat het om gemiddelde pigmentatie.

♥Endless Red

DSC 0877 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

DSC 0881 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

Een krachtige rode kleur die gemakkelijk aanbrengt en prettig zit. Mocht je geen heftige rode rakkers op durven doen, deze kleur kan je mooi opbouwen en is vanwege de substantie een goed exemplaar om mee te beginnen. Door de kleur zelf is hij automatisch beter gepigmenteerd dan de andere kleuren.

DSC 0351 - Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks Review

Over enkele al eerder gereviewde items van Orfilame The One, zoals de foundation en de nagellakjes, ben ik weergaloos tevreden en kan ze zeker aanraden. Over de lipprpoducten van Oriflame ben ik nooit geweldig enthousiast geweest. Het zijn prima kleuren met een prettige zachte substantie wat er voor zorgt dat je ze gemakkelijk aan kan brengen. Daarmee voel je ze wel wat beter zitten, en blijven ze ook niet zo lang zitten zoals beloofd. Enkele uren weten ze te ‘shinen’ maar na aan maaltijd is er vrijwel niks van over. Wel vind ik het geschikte producten voor de vrouwen die niet houden van heftige kleuren met enorme pigmentatie zoals ik dat wel doe, dit zijn hele goede instappers! Voor mij persoonlijk vind ik ze niet bijzonder genoeg, ik vind ze prima maar niet fantastisch.

De Oriflame The One Colour Unlimited Lipsticks kosten €13,00 per stuk, bevatten 1,7 gram en zijn te koop bij op de site van Oriflame.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.