DSC 03471 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Vandaag review ik weer een kerstcollectie voor jullie (woop woop!), eentje die écht zich heeft laten onderdompelen door kerstgedachte. De commerciële kerstgedachte bedoel ik dan, de Oriflame Giordani Gold Baroque bevat namelijk veel glans, glitter en gouden details. Dolletjes, wat ziet deze collectie er feestelijk uit! Precies wat mijn oog dan ook wil zien. Kijk je mee naar mijn review van de make-up producten van Oriflame die speciaal zijn ontwikkeld voor de feestdagen?

DSC 0320 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0335 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0354 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 03551 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Binnen deze speciale en Limited Edition collectie van Oriflame, krijgen wij drie categorieën aangeboden met daarin weer enkele kleuren:

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Blushing Pearls €30,00 – 25 gram
♥Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipsticks €18,00 – 4 gram.
♥Oriflame Giordani Gold Baroque Lacques Brilliances €13,00 – 11 ml

DSC 01982 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Alle producten worden netjes geleverd in een kartonnen doosje. Daarbinnen vind je de producten die elk goud is, of een gouden detail bevat. Elke product heeft een glittertje of glansje en is ook qua kleur helemaal afgestemd op de feestdagen. Een leuke en relatief kleine collectie met enkele echte eyecatchers.

Elke product review ik hieronder apart!

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Blushing Pearls €30,00

DSC 03551 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0367 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0316 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0220 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0371 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0396 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0399 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

De Blushing Pearls vormen een weergaloos mooi plaatje. Het doosje waarin het komt vind ik persoonlijk niet mooi, deze verpakking kennen we onderhand wel van Giordani maar een groot succes vind ik het niet. De inhoud, die is dan wel weer weergaloos met allemaal blinkende bolletjes zachte roze goedheid. Je pakt je blusher kwast, laat deze lekker rond dollen in het doosje, je tikt hem af en je brengt het aan op de appeltjes van je wangen. Het is namelijk een blush én een higlighter in één. De kleur is niet simpel, hij bevat er meerdere zoals roze, paars, perzik en goud. De ene kleur is ook harder en feller dan de andere. Het resultaat is een gezonde snoet met een prachtige glans. Ik ben écht fan van dit product!

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipsticks €13,00

DSC 0359 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0335 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 02511 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0394 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Van de Jewel Lipsticks zijn er drie exemplaren verkrijgbaar, waarvan ik er twee review vandaag. Beide kleuren komen in een zware gouden huls met bewerkte onderkant. Sjiek, elegant, kerstig en licht kitscherig. Mooi! Eindelijk zware hulzen van Oriflame, zo zie ik ze het liefste. Zwaar betekent degelijk. Dat zegt mijn grootmoeder althans.

Ik review de kleuren Royal Camellia en Cerise Drama.

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick Royal Camellia

DSC 0406 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0410 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Deze lippenstift (en ook het zusje hieronder) doet mij énorm denken aan de Yves Saint Laurent versies die ik graag bezit. Ze zijn glad, zacht en licht romig en zijn semi-dekkend. Het resultaat is een mooie lippartij voor elke dag die dat gezonde snoetje van hierboven vergroot. Een hele mooie ‘degelijke’ kleur die ik erg elegant vind. Hij blijft helaas maar een uurtje of twee zitten en overleeft een maaltijd niet. Maar die van YSL ook niet.

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick Cerise Drama

DSC 0423 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0432 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Hetzelfde verhaal als hierboven geldt identiek voor deze variant. Het verschil zit het natuurlijk in de kleur, deze is een stukje roder en minder bruin. Iets chiquer wellicht, eentje die passend is voor eerste kerstdag. Alsnog is de dekking zodanig dat hij gemakkelijk een lippenstift is die je bij een scala aan gelegenheden zou kunnen dragen. Juist omdat hij niet zo dekkend is, is hij een stuk gemakkelijker.

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Lacques Brilliances €13,00

DSC 0338 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 02531 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 02101 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Binnen deze Lacques Brilliances bevinden zich drie kleuren nagellak die ik elk review vandaag. Het zijn typische kerstkleuren, met goud en rood. Statige potjes, lekker kitsch maar zeer passend bij het thema.

DSC 0377 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Het kwastje is lang en vierkant afgeknipt maar de onderkant is rond. Nu ik het kwastje ‘plat’ op mijn nagel leg en niet de onderkant op mijn nagel zet, kom ik niet goed bij het nagelbed. Hij is simpelweg net te vierkant, ik prefereer een rondere onderkant. De lengte vind ik top! De substantie is prettig, niet te dik en te lobbig maar zeker niet waterig.

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Lacques Brilliances – Dramatic Gold

DSC 0467 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0475 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Je ziet op de bovenstaande foto drie dunne laagjes. Het is dus echt de bedoeling dat hij niet dekkend is. Hij maakt mijn nagels behoorlijk geel, en niet bepaald koninklijk goud. Jammer! Het is gewoon niet zo mijn ‘ding’.

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Lacques Brilliances – Pink Allure

DSC 0456 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0460 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Zachtroze met een een gouden glittertje en glansje. Apart en uniek deze combinatie. Absoluut niet verkeerd maar ik ben niet weergaloos verliefd. Kwestie van smaak. Je ziet hier twee dunne laagjes lak.

♥Oriflame Giordani Gold Baroque Lacques Brilliances – Grand Red

DSC 0500 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

DSC 0505 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Weergaloos krachtig en dekkend met een zeer toepasselijke naam. Ja, dit is een mooie optie voor die beruchte eerste kerstdag. Er zit een klein gouden glittertje in de bordeauxrode basis verstopt. Hij dekt erg goed met twee dunne laagjes.

De nagellak blijft enkele dagen, zo’n 3 á 4, met een goede topcoat prima zitten. Ook hier is het afhankelijk van je bezigheden en je afwasjes.

DSC 03111 - Oriflame Giordani Gold Baroque voor de Feestdagen Review

Ik ben fan. Ja, ik vind dat de Oriflame Giordani Gold Baroque Collection, mooie en passende make-up exemplaren bevat. De Blushing Pearls vind ik echt bijzonder mooi en voor het resultaat en de inhoud vind ik het een betaalbaar prijsje. Ja, wellicht wat aan de duurdere kant maar ik vind de glans en de kleur echt prachtig.

De Jewel Lipsticks zijn mooie exemplaren. Wellicht niet heel bijzonder of spannend, maar ik vind ze wel echt erg mooi. Ze doen mij enorm denken aan de YSL varianten en die zijn toch echt een stukje duurder. Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten. Maar ze ‘vervagen’ wel heel natuurlijk, je blijft niet met rare randen rond je mond achter. Vooral Royal Camellia is voor mij een aanrader.

De Lacques Brilliances komen in passende thematische potjes met allemaal gouden glittertjes en glansjes. Twee van de drie vind ik minder succesvol, meer omdat het niet mijn smaak is. De kleur Grand Red vind ik wel erg mooi, en dat kleine gouden glittertje maakt hem net even wat feestelijker. Ze lakken prettig, blijven goed zitten en zijn relatief betaalbaar.

Van enkele items ben ik enorme fan (!), van andere vind ik het resultaat minder mooi. Over het algemeen genomen een zeer goed ontworpen collectie!

De Oriflame Giordani Gold Baroque kan je kopen via de website van Oriflame. Deze LE collectie is sinds vorige week verkrijgbaar.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.