MAC Viva Glam FEAT. Ariana Grande 31 - Nieuws! M.A.C feat. Ariana Grande for Viva Glam 2016

Even een leuk klein nieuwtje op deze druilerige woensdagavond! De nieuwste samenwerking, het nieuwste gezicht voor M.A.C Viva Glam is bekend en dat is niemand minder geworden dan Ariana Grande! Van het nieuwe jaar kunnen wij weer een Limited Edition lipstick scoren van ons favoriet merk in een vrij unieke kleur. Kijk je mee?

MAC Viva Glam FEAT. Ariana Grande 5 - Nieuws! M.A.C feat. Ariana Grande for Viva Glam 2016

Vanaf eind januari, begin februari 2016 zijn er twee lipproducten te koop. De eerste is de welbekende lipstick en deze keer is er gekozen voor een typische Ariana kleur; een donkere én matte pruimkleur. Ik ben benieuwd naar de uiteindeljke uitwerking op de lippen. Als laagje eroverheen of als basis op zichzelf, kan je ook de lipglass kopen, een lipgloss dus, in een roze kleurtje met zilveren glitters. Bijzonder, zeker als je ze over elkaar gaat gebruiken denk ik!

De volledige opbrengst gaat zoals altijd naar het M.A.C AIDS Fonds.

De M.A.C Ariana Grande Viva Glam Lipstick zal de standaard prijs van €19,50 krijgen en de M.A.C Ariana Grande Viva Glam Lipglass zal €18,50 kosten.

Ga jij deze producten scoren? Ik twijfel! Ariana Grande is een hele leuke nieuwe aanwinst aan de Viva Glam reeks, maar de kleur is misschien wel iets té donker..

Liefs,

Elise Joanne

Foto credit Temptalia.