DSC 4097 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

Het is weer zo ver, de welbekende singer/songwriter Rita Ora en Rimmel hebben weer de handen ineen geslagen en zijn op de proppen gekomen met een nieuwe collectie! Vorige week liet ik al een lakje zien voor Koningsdag, vandaag review ik drie anderen kleuren én twee glossjes want ook dát is uitgekomen. De kleuren die ik review zijn niet zo heftig, fel of aanwezig als wij van Rita Ora zelf gewend zijn, maar vrouwelijk, zoet en schattig. Kijk je mee naar de nieuwe Rimmel x Rita Ora Oh My Gloss & Nail Lacquers?

DSC 4062 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4039 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4056 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

Er komen in totaal behoorlijk veel nieuwe kleurtjes uit (ze liggen als het goed is al in de winkel!) dus voor ieder wat wils gelukkig. Je hebt namelijk fel gele rakkers, mintgroene schatjes en roze snoepjes in nagellak en mooie zachte tinten in de Oh My Gloss lijn. Die laatste is natuurlijk helemaal nieuw en daar ben ik nog wel het meeste benieuwd naar. De Oh My Gloss zien er prima, uit; simpel maar doeltreffend. Langwerpige dingetjes met een doorzichtige onderkant, zwarte doppen en simpele tekstbewerking. Ze moeten zo’n 6 uur blijven, dat is een behoorlijke tijd voor een lipgloss. Tijd om ze goed te testen!

Van de nagellak heb ik de volgende kleuren ontvangen:

♥Rimmel x Rita Ora – #322 Neon Fest – Fuchsia
♥Rimmel x Rita Ora – #408 Peachella – Perzik
♥Rimmel x Rita Ora – #498 Rain Rain Go Away – Taupe
♥Rimmel x Rita Ora – #400 Tangerine Tent – Oranje

De laatste kleur heb ik vorige week tijdens het Koningsdag-artikel al behandeld. Als je op de naam klikt ga je naar die review.

Van de Oh My Gloss heb ik de volgende kleuren ontvangen:

♥Rimmel x Rita Ora – Oh My Gloss – #150 Glossaholic
♥Rimmel x Rita Ora – Oh My Gloss – #530 Go Gloss or Go Home

Ik begin bij de lakjes!

DSC 4037 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4085 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

De kwastjes vind ik erg prettig, alsmede de substantie. Het kwastje is namelijk licht rond afgesneden en de substantie is vol, zonder dik en lobbig te zijn.

♥Rimmel x Rita Ora – #322 Neon Fest

DSC 3974 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

Spannend, vrolijk en vrouwelijk! En het brengt mij heerlijk in een zomerse stemming. Dekt met twee laagjes perfect en hij glanst mooi.

♥Rimmel x Rita Ora – #408 Peachella

DSC 3955 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

Een zoete, zachte en hele elegante koraaltint. Verdorie, dat komt niet vaak voor! Ik vind hem zéér mooi en hij spat op een prachtige manier van mijn nagels af zonder dominant te zijn. Een succesje! Dekt met twee laagjes perfect.

♥Rimmel x Rita Ora – #498 Rain Rain Go Away

DSC 3969 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

Tja, wat kan ik hier over zeggen? Ik ben DOL op dit soort tinten en vind deze dan ook weergaloos goed.. Dekt met twee laagjes perfect.

♥Rimmel x Rita Ora – Oh My Gloss – #150 Glossaholic

DSC 4061 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4078 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4103 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4135 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4154 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

Een zachte zoete kleur die doorzichtig is met een vleugje roze. Hij is zoet met een mooie glans en ik krijg er een gezonde snoet van. De substantie is typisch lipgloss maar zónder dat het plakt; pluspunt. Een makkelijk dingetje voor elke dag. Saai? Wellicht, maar ik vind hem absoluut niet verkeerd.

♥Rimmel x Rita Ora – Oh My Gloss – #530 Go Gloss or Go Home

DSC 4061 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4082 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4103 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4119 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

DSC 4123 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

Een kleurtje die ik mooi vind voor van de zomer! Met een zongebruind huidje staat deze perzikkleur heerlijk op mijn lippen, maar nu misstaat hij ook niet. Hij is vrij doorzichtig, het koraal komt lichtjes erdoorheen. Een behoorlijke glans maakt het af.

DSC 4095 - Nieuwe Rimmel x Rita Ora Gloss & Nail Lacquer Review

Ik vind de nieuwe Rimmel x Rita Ora producten een groot succes! De Nail Lacquers die ik vandaag heb laten zien vind ik elk, stuk voor stuk, prachtig! Met twee laagjes dekken ze perfect en de kleuren zijn zelf lekker vrolijk, snoepig maar zacht. Mooi potjes, fijne substantie en prettige kwastjes; goede combinatie! Er zijn er nog een boel meer, dus keuze genoeg. De Oh My Gloss versies zijn simpele dingetjes maar dat hoeft niet verkeerd te zijn. Ze voelen prettig aan, plakken niet en glanzen mooi. Ze staan vrij natuurlijk, hebben een klein kleurtje en geven mijn gezicht/lippen een gezonde kleur. Er word vaak commentaar gegeven op dit soort glossjes en ook ik ben een groter fan van gepigmenteerde lippenstift, maar ik weet deze glossjes zeker te waarderen!

De nieuwe Rimmel x Rita Ora Oh My Gloss & Nail Lacquer liggen al in de winkel bij o.a. Kruidvat en Etos. De Oh My Gloss bevatten elk 6,5 ml en kosten €6,99 per stuk. De nagellakjes bevatten elk 8 ml en kosten €3,99.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.