DSC 9490 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

Eindelijk! Een review van Inglot producten. Waarom eindelijk? Nou, dit prachtige merk is groot favoriet bij mij. De oogschaduws met hun perfecte pigmentatie en prettige verpakkingen zijn absoluut een aankoop waard, onderhand is dat bekende informatie volgens mij! Maar nu iets nieuws, iets anders ter review. Vorige week ontving ik een pakketje met vrolijke nieuwe kleuren Inglot Sleeks Cream Lip Paints en ik ben meteen aan het testen geslagen. Mijn review deel ik vandaag met jullie!

DSC 9472 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9476 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9482 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

Deze Sleeks Cream komen in een zwart mat doosje, zoals eigenlijk elk product van Inglot. Daarbinnen vind je héle bijzondere staafjes; ze doen mij een beetje denken aan reageerbuisjes. Of shotflesjes van toen ik 16 was.. Afijn, bijzonder dus!

Er zijn onderhand 29 verschillende kleuren dus eigenlijk voor ieder wat wils. Je kan namelijk kiezen uit elke kleur die je maar kan bedenken, van elegant rood tot zacht bruin en verfrissend fuchsia.

Deze producten worden Lip Paints genoemd. Nu vind ik ‘paints’ helemaal niet prettig, ze zijn vaak vlekkerig en de substantie erg waterig. Deze producten zijn dat niet! Hier moet je eigenlijk meer denken aan een zeer goed gepigmenteerde lipgloss. Niet verwarren met Lip Lacquers, dat zijn namelijk gewoon vloeibare lippenstiften. Dit zit er eigenlijk tussenin!

Ik review vandaag vier verschillende kleuren, een nude versie (#101), twee roze rakkers (#107 & #108) en een paarse diva (#109). Inglot; namen zijn zó veel leuker!

DSC 9527 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9513 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

101 – 107 – 108 – 109

De bovenstaande swatches zijn gemaakt met één enkele veeg, de pigmentatie is voor een lipgloss dus zeker erg goed! De substantie plakt ook niet, erg prettig. Dat vind ik zelf een groot nadeel aan lipgloss namelijk. Ze voelen zeer zacht aan en glijden over je arm.

Inglot Sleeks Cream Lip Paints #101

DSC 9497 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9529 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9539 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

Een zachte kleur, eentje die net even een kleurtje geeft aan je lippen. Een snoezige koraalkeur in dit geval. Makkelijk, simpel en lieflijk.

Inglot Sleeks Cream Lip Paints #107

DSC 9496 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9541 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9546 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

Oooh, een heerlijk zacht roze kleurtje met een mooie dosis pit! Staat erg vrouwelijk, vrolijk en geeft mij een gezonde snoet. Ik draag niet vaak lipgloss, maar deze kleur vind ik het dragen waard!

Inglot Sleeks Cream Lip Paints #108

DSC 9492 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9557 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9562 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

Déze kleur is misschien nog leuker dan het bovenstaande zusje! Fel, heftig en aanwezig, maar nog steeds erg mooi. Ik ben dol op fuchsia dus dit pas geheel in mijn straatje.

Inglot Sleeks Cream Lip Paints #109

DSC 9494 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9571 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9583 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

Paarse kleuren zijn ontzettend populair, ik moet er alleen nog aan wennen. Vaak vind ik het beste sexy staan, maar tegelijkertijd maakt het mij ook een beetje bleek. Als deze gloss wat meer dekkend was geweest had ik hem mooier gevonden, nu zit hij een beetje tussen wal en schip.

DSC 9522 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

DSC 9490 - Nieuwe Inglot Sleeks Cream Lip Paint Review

Conclusie? Ik ben geen fan van lipgloss. Ook niet van gepigmenteerde gloss. En nu komt dé maar; deze producten zijn gewoon erg prettig! De kleuren vind ik erg leuk, alleen de laatste paarse versie is qua uitwerking minder succesvol. De substantie lijkt dus niet op een typische gloss gelukkig, hij is veel zachter, soepeler en plakt dus totaal niet. Fijn! Absoluut een pluspunt. Dit zijn van die lipproducten die geweldig zullen vallen voor dames die niet houden van die gepigmenteerde lippenstiften die muurvast zitten (waar ik normaal fan van ben) maar wel een mooi kleurtje bevatten. Ze blijven ook langer zitten dan normale lipgloss, zeker een goed aantal uren. Na een maaltijd wel even bijwerken. De diversiteit aan kleuren vind ik ook een goed pluspunt en de verpakking vind ik zelf erg leuk.

Veel goede dingen dus! Ja, ik heb alsnog liever een lippenstift maar van álle lipgloss heb ik weinig zo goed ervaren als deze Inglot Sleeks Cream Lip Paints. 

De Inglot Sleeks Cream Lip Paints bevatten 5,5 ml en kosten €11,00 per stuk. Inglot kan je bij enkele fysieke vestigingen vinden, waaronder eentje in Amersfoort. Inglot kan je ook online bestellen.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.