DSC 0691 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

Sinds mijn eerste ervaring met de Inglot Matte Lipsticks, was ik al enthousiast. Nu kreeg ik bericht met een bijbehorend pakketje dat Inglot met vijf nieuwe kleuren in deze lijn komt; dat is goed nieuws! Vijf verschillende kleuren, geschikt voor elke seizoen en eigenlijk voor elke type qua smaak en huidskleur. De substantie vind ik al een winnaar, de huls elegant en doeltreffend. Nu dat duidelijk is rest mij nog één taak; kleuren swatchen! Kijk je mee?

DSC 0661 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0675 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0701 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

Vijf  nieuwe kleuren, verschillend van rood, tot fuchsia naar beige. Lekker divers! Tja, zoals ik al zei; alle andere punten die ik normaal behandel zijn al reeds behandeld. Maar nog even voor volledigheid; de hulzen zijn zwart, glanzend, licht rechthoekig en elegant. Een soort glimmende versie van M.A.C. De subtantie is droog, zéér stroef en blijft énorm lang zitten. Maar vaak een nadeel is dat je hem ‘voelt’ zitten op je lippen, is dat nu ook zo? Valt ontzettend mee, ik vind de matte lipsticks van M.A.C. vervelender qua substantie op mijn lippen dan deze!

DSC 0667 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0684 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0720 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

Van links naar rechts zie je de kleuren: #428 – #429 – #430 – #433 – #434. Inglot.. zorg voor bijpassende namen, maakt het echt een stuk leuker!

De kleuren zijn énorm goed gepigmenteerd en inderdaad heerlijk mat. Sommige matte lipsticks hebben nog een soort natuurljk glansje erover heen die je krijgt zodra de substantie in contact komt met warmte. Dat is nu dus niet het geval; deze kleuren zijn matter dan mat!

♥Inglot Lipstick Matte #428

DSC 0717 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0786 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0789 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

Enorm pluspunt? Voor een lichte kleur bedekt hij mijn – relatief – donkere lippen in één enkele veeg met de lippenstift. Super goede pigmentatie! Misschien vind ik de kleur net iets te oranje maar over het algemeen vind ik hem niet verkeerd.

♥Inglot Lipstick Matte #429

DSC 0714 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0827 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0831 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

Ooooh, vavavoem! Súper mooie rode kleur, eentje die echt van mijn lippen af spat. Mooi mat en dat maakt hem elegant ondanks dat hij behoorlijk dominant is. Een nieuwe favoriet! Brengt erg prettig aan voor een rode kleur; gelukkig niet vlekkerig zoals nogal eens wil voorkomen.

♥Inglot Lipstick Matte #430

DSC 0707 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0797 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0799 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

De eerste kleur die ik een beetje korrelig vind op mijn lippen. Een klein balsempje als basis wil dat nog wel eens verhelpen zonder dat het matte eraf gaat. De kleur is een combinatie tussen beige, perzik en roze. Ik vind hem goed dekken – pluspunt – maar niet zoveel voor mij doen. Volgens mij maakt hij mij bleker?

♥Inglot Lipstick Matte #433

DSC 0710 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0807 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0813 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

Deze kleur doet mijn énorm denken aan M.A.C Pink Nouveau maar dan de matte versie! Absoluut niet erg, PN is een favoriete kleur en een matte rakker in dezelfde tint? Ik prijs mij gelukkig. Vrolijk, aanwezig en vrouwelijk.

♥Inglot Lipstick Matte #434

DSC 0705 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0816 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

DSC 0818 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

Ja, nu komen wij bij mijn ultieme favoriet; al vanaf het moment dat ik hem zag in het persbericht was ik al enthousiast.. Die kleur is alsof hij voor mij gemaakt is, ik ben dól op fuchsia! Dus ja, deze vind ik ook waanzinnig mooi. Prachtige dekking.

DSC 0677 - Nieuwe Inglot Lipstick Matte Lipsticks (5x) Review

Tja, ik ben laaiend enthousiast, merk je het al? Ik ben namelijk dol op matte lippenstiften want niet alleen vind ik dat elegante substanties, vrijwel elke kleur oogt sneller mooi en blijven gewoon langer op mijn lippen zitten. Droge lippen? Eventjes een laagje labello erop en het probleem van lijntjes is verholpen. Voel je hem zitten? Valt mee. Ze voelen niet als een typische plakkaat gelukkig. Ze blijven goed zitten, meerdere dagdelen en overleven sowieso lichte maaltijden. De kleuren zijn divers, de verpakking prettig en de prijzen in verhouding met wat je krijgt. Ik raad deze collectie echt aan! Mijn favoriete kleuren? De prachtige rode, de vrolijke en zoete roze en de heftige fuchsia.

De nieuwe Inglot Matte Lipsticks liggen in de schappen! Ze bevatten 5 ml en kosten €13,00 per stuk. Inglot heeft een grote winkel in Amersfoort en anders kan je Inglot gemakkelijk online bestellen. Ze hebben op dit moment een pre-season sale met 30% korting.

Van mij mogen de Inglot shop-in-shops terug komen!

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.