DSC 02172 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

Natuurlijk komt onze goeie vertrouwde HEMA ook met nieuwe make-up producten voor sprankelende oogopslagen voor de herfst en de winter. Ik ben een echte HEMA fan, ik heb menig product versleten in mijn begin tijd als make-up liefhebber, en ook nu zijn er vaste make-up items die ik bij de HEMA koop. Er zijn drie nieuwe ‘looks’ ontwikkeld waarmee voor elk moment, voor elke afspraak en voor elke gelegenheid je diverse items kan gebruiken voor een klein prijsje.

DSC 02301 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 02381 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

Deze drie looks hebben verschillende namen gekregen met elke diverse producten. De eerste ‘look’ met bijbehorende items heet ‘Dramatic Rock‘. En de make-up items die je hierboven ziet komen uit deze sub-collectie.

Hieornder zie je alle make-up producten van Dramatic Rock

Look 1 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

De tweede ‘look’ heet Fragile Future:

Look 2 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

De derde ‘look’ heet Vintage Glamour:

Look 3 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

Ik review vier producten:

♥HEMA Dramatic Rock – Dramatic Lash Builer Mascara in Black €6,00
♥HEMA Dramatic Rock – Soft Kohl Smudger in Purple €3,00
♥HEMA Dramatic Rock – Metallic Eyemousse in Green €3,50
♥HEMA Dramatic Rock- Matt Nailpolish in Purple #824 €3,00

DSC 02482 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 02401 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 02202 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 02261 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 02411 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 0250 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 02521 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

Een simpele doch mooi ogende Dramatic Rock collectie. Donkere, krachtige en aanwezige kleuren, precies zoals ik ze het liefste zie. De mascara heeft op het oog een heel prettig borsteltje. Hij heeft een puntje om in je binnenste ooghoek – haartjes te komen, zachte lange en iets hardere kortere haartjes voor de onderste en bovenste wimpers. Ziet er goed uit! Het kohl potlood is lekker zacht en romig en goed ‘smoetsbaar’, erg prettig. Kleine stukjes potlood breken wel af bij het aanbrengen ervan helaas. De nagellak bevat een geweldig lang en rond kwastje waarmee je in één beweging je gehele nagel hebt gedaan, ideaal! Ik ben sowieso altijd al fan geweest van HEMA nagellak. De oogschaduw mousse is een donkere en krachtige kleur die helaas absoluut niet fijn aanbrengt op mijn arm. Waar je de eerste kleur aanbrengt en er nog een swatch overheen wilt aanbrengen, haal je meteen het eerste laagje er met dezelfde veeg weer mee af.

DSC 0305 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 02931 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 02781 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

Allereerst de Dramatic Lash Builder Mascara, die is ontzettend prettig in gebruik! Ik krijg er volume en lengte van én ik kom bij elk hoekje en haartje. Zeer fijn borsteltje met de zachte haren in verschillende groottes. Top!

De Soft Kohl Smudger is een leuk dingetje, mooie kleur ook. Het ‘smudger’ deeltje werkt prettig en verspreidt de kleur goed. Hij is licht metallic dus er zit een zilveren glans over het paarse kleurtje heen.

De Soft Eyemousse is, zoals ik al dacht, geen fijn product in gebruik. Het brengt enorm stroef aan, vervaagt constant, gaat in de ‘crease’ zitten, zelfs met oogschaduwbasis en wil niet egaal blijven zitten. Je moet er echt oogschaduw overheen aanbrengen anders is het een rommeltje, maar ook dan blijft het geheel niet goed zitten. Nee, ik ben geen fan van dit product, het werkt voor mij niet naar behoren. Jammer!

DSC 0327 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

DSC 0343 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

De Long Lasting Matt Nail Polish is ontzettend mooi! Prachtig krachtige kleur die past bij het thema en de huidige seizoenen. Wanner je hem net aanbrengt straalt hij als nooit te voren en na enkele minuten is hij mat zoals je kan zien op de laatste foto. Wanneer je hem glanzend wil houden dan breng je gewoon een topcoat aan. Dit zorgt er wel voor dat hij langer blijft zitten.

DSC 01983 - Nieuwe HEMA Herfst & Winter Make-up Review

Leuk dat HEMA veel verschillende producten binnen subcategorieën heeft uitgebracht. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen. De mascara is echt ontzettend fijn, een nieuwe favoriet. En een fijn prijsje ook daarom! De nagellak vind ik weergaloos mooi, met topcoat of in haar matte toestand. Het borsteltje werkt ook enorm prettig en de lak blijft enkele dagen goed zitten. En dat voor drie euro! De oogschaduw mousse vind ik niet naar behoren werken, hij blijft niet zitten, werkt niet egaal en ‘zweet’ van mijn oogleden af. Zonde. Het zachte kohl potloodje is leuk, werkt prettig en staat mooi. Voor de prijs vind ik het een heel leuk product!

Niet alles is een succes gebleken helaas, maar het merendeel zeker wel! De mascara en de nagellak zijn echt nieuwe favorieten.

De HEMA producten in alle drie de ‘looks’ zijn al verkrijgbaar bij de HEMA, ook online.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.