DSC 0768 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

Onderhand mag het duidelijk zijn dat HEMA is uitgekomen met nieuwe lipproducten. Menig blogger heeft de – nu al intens populaire – Soft Matt Lipbalm al gereviewd, maar dat is niet de enige lijn die uitkomt! Vandaag review ik vier HEMA Fabulous Fluid Lipsticks. Zij doen mij erg denken aan de Rimmel Apocalips/Provocalips maar dan net even iets meer budget en in een wat simpelere verpakking. Kijk je mee?

DSC 0752 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

DSC 0771 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

In totaal komen er twaalf nieuwe tinten uit die het HEMA schap gaan vergezellen met nieuwe zusjes. Ik review daar vier kleuren van. Elk zijn ze vrolijk, heftig en ook wel simpele rakkers die lekker krachtig zijn voor aankomend voorjaar. Bereid je voor op veel pigment, een natuurlijke glans, een matte afwerking en dat allemaal in een lipgloss verpakking. Deze producten zijn dus ook typische lip laquers, lipproducten die gepigmenteerd zijn zoals een lippenstift maar aan moeten worden gebracht als een gloss. Dit zijn mijn favoriete ‘gloss’ producten, ik ben er énorm fan van!

DSC 07991 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

DSC 0802 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

Van links naar rechts zie je de kleurtjes: nummer 4, 5, 7 & 8.  De lipproducten bevatten een natuurlijke glans, niet extreem heftig of ‘glossy’. Ze zijn gemakkelijk gemaakt (één enkele haal op mijn arm), bevatten goed veel kleur en drogen uiteindelijk ietwat mat op.

♥HEMA Fabulous Fluid Lipstick Nummer 4 – Oudroze 

DSC 1144 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

DSC 1152 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

Een prachtige zachte kleur, eentje die weergaloos elegant staat en mooi vrouwelijk is. Een prachtige oudroze tint.

♥HEMA Fabulous Fluid Lipstick Nummer 5 – Barbieroze

DSC 1157 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

DSC 1179 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

Wauw, dit is een felle tint! Lekker barbieroze, ontzettend meisjesachtig en vrolijk. Niet voor elke dag, behoorlijk gewaagd maar zeker mooi.

♥HEMA Fabulous Fluid Lipstick Nummer 7 – Fuchsia

DSC 1185 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

DSC 11901 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

Ook deze tint vind ik zeer geslaagd, en is ondanks dat hij ontzettend fel is (net zoals haar bovenstaande zusje) net even wat eleganter. Mooie kleur!

♥HEMA Fabulous Fluid Lipstick Nummer 8 – 

DSC 1209 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

DSC 1216 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

Van dergelijke kleuren moet je houden. Ik vind een koraaltint absoluut niet lelijk en in de zomer draag ik ze geregeld, maar dit is gewoon oranje te noemen. Ik vind hem niet zo succesvol als de overige drie maar dat is een kwestie van smaak.

DSC 0752 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

DSC 0748 - Nieuwe HEMA Fabulous Fluid Lipsticks Swatches & Review

Ik vind dat de HEMA het goed doet met de laatste lipproducten die zij uitbrengen! De kleuren zijn fel, aanwezig en heftig, daar houd ik van! Maar daar moet jij natuurlijk ook van houden, subtiel zijn ze niet. Nummer 4 en nummer 7 zijn mijn favoriet. De verpakking is simpel maar vrolijk en doeltreffend. Met de applicator kan je het geheel redelijk precies aanbrengen. De producten bevatten een glans die een aantal uurtjes blijft maar op een gegeven moment overgaat op een mattere tint en dat vind ik zelf erg mooi en absoluut niet storend. Dit gebeurd namelijk niet op een lelijke (lees uitlopende) manier. Na een flinke maaltijd moet je de producten bijwerken, tot die tijd houden ze zeker het een dagdeel goed uit. Ook bij deze producten moet je, net zoals bij de Soft Matt Lipbalms, opletten dat je niet aan je lippen zit want ze glijden wel gemakkelijk overal heen.

De HEMA Fabulous Fluid Lipsticks bevatten elk een kleine tien ml en kosten €4,50 per stuk. Ik heb in de HEMA in Zwolle deze exemplaren nog niet zien liggen maar ik verwacht ze binnenkort wel ten tonele zullen verschijnen.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.