DSC 0238 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Het najaar komt er aan! Hoe ik dat weet? Nou, dat weet ik, niet alleen door meteorologische kalenders en dergelijke ongein, maar door het uitkomen van najaarscollecties door make-up merken. Diep he? Ik weet het. Ook Gosh heeft er zin in want naast prachtige nagellakjes die ze hebben uitgebracht, waar ik diep verliefd op ben, hebben ze ook zes prachtige lippenstiften ontworpen. Vandaag review ik de Gosh Velvet Touch Lipsticks. Kijk je mee?

DSC 0205 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

DSC 0217 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Ik heb zes van de acht beschikbare kleuren ontvangen ter review. Elk seizoen komen make-up merken met nieuwe kleuren uit qua make-up. Kleuren die niet alleen passen bij de mode van dat jaar of moment maar ook bij dat seizoen. Nu draag ik elk seizoen precies wat ik wil maar ik verwacht wel de aanwezigheid van donkere rakkers binnen deze collectie, anders klopt het simpelweg niet!

Mooie hulzen krijgen wij van Gosh, lekker recht toe recht aan maar zeer sjiek-de-friemel en elegant. Mooi mat zwart met een glanzend middenstuk waar het merknaampje op staat. Zwart is altijd goed!

DSC 0211 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

DSC 0278 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

DSC 0307 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Van links naar rechts zie je:

♥Gosh Velvet Touch Lipstick Innocent #155
♥Gosh Velvet Touch Lipstick Romance #156
♥Gosh Velvet Touch Lipstick Precious #157
♥Gosh Velvet Touch Lipstick Yours Forever #158
♥Gosh Velvet Touch Lipstick Boheme #159
♥Gosh Velvet Touch Lipstick Sweetheart #161

De kleuren die ik niet review zijn twee uitersten, een donkere bruinrode versie een een zachte nude met een roze ondertoon. De kleuren zijn divers en passende bij de komende maanden. Houd je van lekker donker en fel? Dan is jouw kleur wellicht ‘Boheme’. Mocht je kiezen voor lieflijk roze als een fijne basis, dan kan je goed kiezen voor ‘Romance’.

♥Gosh Velvet Touch Lipstick Innocent #155

DSC 0263 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

155 2 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

155 3 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Zacht, romig en lieflijk. Wat lastiger aan te brengen als je gepigmenteerde lippen hebt zoals ik, want hij is niet enorm dekkend. Voor nu is hij in ieder geval draagbaar met haar roze basis en een kleine koraal ondertoon.

♥Gosh Velvet Touch Lipstick Romance #156

DSC 0251 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

156 2 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

156 3 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Tja.. Ik vind het lastig te zeggen wat ik hier nou eigenlijk van vind. Als hij dekkend was geweest, en dan bedoel ik ‘als een muur zo vast zittend en dekkend’, dan zou het een mooie MAC Candy Yum Yum dupe zijn geweest. Hij brengt ook wat lastig aan vind ik.

♥Gosh Velvet Touch Lipstick Precious #157

DSC 0261 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

157 2 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

157 3 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Mooi! Krachtig en vrouwelijk maar ook lekker een tikkeltje kitsch. Je moet er wellicht van houden, maar ik vind dat hij mooi aanbrengt en mooi staat. Ook bij de getintere dames zou dit van het gezicht af knallen.

♥Gosh Velvet Touch Lipstick Yours Forever #158

DSC 0257 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

158 2 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

158 3 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Ook deze kleur bevat die kracht zoals het bovenstaande exemplaar, maar is eleganter en meer volwassen. Ik vind hem erg passen voor het aankomend seizoen, maar hij is dermate mooi dat hij het gehele jaar welkom is op mijn lippen.

♥Gosh Velvet Touch Lipstick Boheme #159

DSC 0258 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

159 2 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

159 3 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

De hoop is altijd bij dit soort kleuren, dat hij dekkend is én egaal op de lippen belandt. Gelukkig is dit zo en dat maakt hem weergaloos mooi! Ook deze kleur is erg volwassen en goed passend bij het seizoen. Ik zou hem niet elke dag dragen, maar voor een feestje zou ik hem zeker wel erbij pakken.

♥Gosh Velvet Touch Lipstick Sweetheart #161

DSC 0253 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

161 2 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

161 3 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Nu associeer ik bruin(ere) kleuren eigenlijk altijd met de jaren ’90. Niet iets wat ik graag in herhaling zie komen. Hij dekt mooi en brengt prettig en gemakkelijk aan, maar de kleur is simpelweg niet mijn ‘ding’.

DSC 0226 - Nieuwe Gosh Velvet Touch Lipsticks Review

Ik vind de nieuwste collectie Gosh Velvet Touch Lipsticks wel een succes. Niet iedere kleur vind ik wellicht heel mooi of is zo succesvol als dat ze had kunnen zijn, maar het merendeel vind ik zeker het dragen waard. De laatste vier kleuren spreken mij het meeste aan, vind ik het mooiste en brengen aan zoals moet. Ze zijn glad, zacht, goed smeerbaar en gelijk. Ze hebben een goede glans zonder discoballetjes te worden en voelen prettig aan. Daarnaast is het zo dat ze enkele uren mooi zitten, maar dienen na een maaltijd te worden bijgewerkt. Het zou een goed idee zijn als Gosh ook een keertje een dergelijke collectie uitbrengt met allemaal matte exemplaren, ik denk dat dat ook zeer succesvol zou zijn! De prijzen vind ik goed te doen voor de kleuren die mij aanspreken.

De Gosh Velvet Touch Lipsticks Autumn/Winter 2014 kosten €9,49 per stuk, bevatten 4 gram en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat met een Gosh schap.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.

Vanmiddag zal er een tweede artikel om 15:00 online komen.