DSC 7677 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

Vorige week kreeg ik een pakketje binnen waar ik meteen héél vrolijk van werd! Etos is een favoriet drogisterij en verkoopt prachtige make-up merken. Zelf ben ik geen enorme fan te noemen van hun eigen cosmetica-lijn maar wellicht komt daar nu deels verandering in met de nieuwste Etos Colour Care Lipsticks. Tien verschillende nieuwe toevoegingen aan een bestaande collectie. Eentje, voor ieder wat wils. Ik review er drie! Kijk je mee?

Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7667 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7691 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

Er komen tien verschillende kleuren uit, behoorlijk veel verschillende exemplaren. Er zit een zachte perziktint tussen, een felle rode rakker en een zwoele bordeaux. De verpakking is vrij simpel en doet ook goedkoop aan in zicht en tast. Een product kan nog zo fijn werken, het oog wil ook wat. Een doorzichtige dop is praktisch om te zien welke kleur het is (als je in de ochtend – met je slaperige koppie – de juiste moet hebben), maar chique staat het niet. Vooralsnog moet de klaagzang daarmee voorbij zijn, een lipstick kost namelijk maar een paar euro, lekker budget dus!

DSC 7661 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7672 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

De kleuren die ik vandaag review zijn:

♥Etos Colour Care Lipstick – La Vie en Rose #007
♥Etos Colour Care Lipstick – Sensual Nude #008
♥Etos Colour Care Lipstick – Juicy Gossip #010

DSC 7699 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

La Vie en Rose, Sensual Nude, Juicy Gossip

De swatches zijn gemakkelijk gemaakt; alle drie de kleurtjes zijn zacht en romig. De pigmentatie verschilt wel per kleurtje!

♥Etos Colour Care Lipstick – La Vie en Rose #007

DSC 7688 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7845 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7853 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

Een prachtige en klassieke rode kleur. Mooie pigmentatie, fijne substantie en subtiele glans. Een succes dus! In het echt iets roder dan op de foto, de oranje tint is wat dominanter nu.

♥Etos Colour Care Lipstick – Sensual Nude #008

DSC 7684 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7819 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7825 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

Een simpele nude kleur die helaas iets te veel lijntjes toont. Als hij wat zachter óf juist wat dekkender was geweest, was het resultaat mooier. Dit zit er net tussen in en hij doet helaas weinig voor mij.

♥Etos Colour Care Lipstick – Juicy Gossip #010

DSC 7685 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7832 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

DSC 7834 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

Bruin is ‘in’ he? Verdorie, je ziet er iedereen mee! Nog steeds is het wennen, maar het staat mij – al zeg ik het zelf – niet verkeerd. Een mooie donkerbruine kleur met goede pigmentatie.

DSC 7670 - Nieuwe Etos Colour Care Lipsticks Review

De nieuwe kleuren uit de Etoc Colour Care Lipstick Collectie vind ik niet verkeerd! Alleen Sensual Nude komt helaas niet goed uit de verf. Er zitten in deze tien verschillende kleuren, niet alleen diverse tinten maar ook verschillende substanties. Ja, ze zijn allemaal prettig zacht en licht-romig maar de één is dat meer dan de ander. En de pigmentatie wisselt ook per kleur. Ik zou ze in de winkel swatchen! La Vie en Rose vind ik prachtig en is een hele fijne rode kleur om te hebben. Juicy Gossip vind ik klassiek, chique en helemaal hip. De kleuren blijven bij mij enkele uren goed zitten maar de één overleeft een maaltijd beter dan de ander. Hoe sterker de pigmentatie des te langer hij blijft zitten. Voor drie eurootjes vind ik het echt geen verkeerde dingetjes!

De nieuwe Etos Colour Care Lipsticks liggen nu in de winkel voor €2,99 per stuk.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.

Wellicht zijn er niet zo veel artikelen de laatste tijd als dat jullie en ikzelf graag zou willen. Jullie weten de omstandigheden. Ik bied liever kwaliteit dan kwantiteit en op een review zoals deze kan ik trots zijn. Dán pas publiceer ik ook iets en ik denk dat jullie dat ook prefereren.