DSC 02491 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

Een tijdje geleden kon je in mijn Unboxing video van ELF al zien dat dit merk is uitgekomen met allerlei nieuwe en innovatieve make-up producten. Altijd leuk als een kwalitatief sterk budgetmerk haar assortiment uitbreidt met nieuwe goodies. Vandaag trap ik af met vier nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks, lippenstiften die zorgen voor een lekker zacht lipje, hydratatie én kleur. Althans, dat is de bedoeling! Kijk je mee naar mijn review?

DSC 02251 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

In totaal zijn er 10 nieuwe kleuren uitgekomen waarvan ik er dus vier review. De kleuren variëren van nude, roze, rood tot heftig bordeaux; voor ieder zit er wel een item tussen.

DSC 0215 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks ReviewDSC 01991 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02202 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

De kleuren van vandaag zijn:

♥Party in The Buff – Nude
♥Flirty & Fabulous – Roze
♥Velvet Rope – Rood
♥Red Carpet – Donkerrood

Deze vier kleuren heb ik zelf uitgezocht en geven goed de diversiteit weer. De Lipsticks komen in een kartonnen verpakking waarin de exemplaren zitten. Een simpele maar nette, mooie en zwart matte huls geeft het geheel een heel elegant uiterlijk. De onderkant laat de kleur duidelijk zien, dan hoef je ook niet elke dop van de huls af te trekken in je zoektocht naar de juiste kleur.

DSC 02522 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02571 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

De ELF Moisturizing Lipsticks zijn lippenstiften die zacht zijn en ‘glad’ aanvoelen. De kleuren zijn niet heel gepigmenteerd, daar zijn ze ook niet voor gemaakt. Dit kan wel voor teleurstelling zorgen want bij het zien van de kleuren denk je waarschijnlijk ‘PIGMENT!’, maar dat krijg je niet. Althans, niet zoals je waarschijnlijk zou verwachten. Houd je lippen kurkdroog, recht je rug en smeer de kleur op je lippen alsof het een levensmissie is. Dan krijg je het het gewenste resultaat. Belangrijk dit vooraf te weten dan iets geheel anders te verwachten bij het lezen van de onderstaande review.

♥Party in The Buff

DSC 02381 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02401 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02361 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

Nee. Nee. Nee. Dit is geen goede kleur voor mij of wie dan ook om op te smeren. Hij dekt niet mooi, gaat in de lijnen zitten en is niet egaal te krijgen. Hij maakt je daarnaast bleek en het oogt simpelweg raar.

♥Flirty & Fabulous

DSC 02131 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 0214 2 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02163 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

Een mooi zacht kleur die lekker meisjesachtig is. Vergis je niet, pas na tien keer goed smeren krijg je dit effect. De lippenstift is namelijk niet bepaald gepigmenteerd te noemen. Dat mocht de pret niet drukken en ik ondernam gewoonweg wat meer moeite. Ik heb ze liever krachtiger maar verkeerd is hij zeker niet.

♥Velvet Rope

DSC 02431 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02453 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02461 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

Lekker vrouwelijk, lekker rood! En dat is toch zeker niet lelijk. Ook hier wat extra moeite moeten dan maar dan heb je ook wat.

♥Red Carpet 

DSC 0198 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02011 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

DSC 02611 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

De lipstick is mooi van kleur, hij maakt mijn huid lekker romig wit (in de zomer niet een héél groot voordeel maar het ziet er wel mooi uit). Het geheel staat heel chique en maakt je make-up ineens heel klassiek en elegant. Een mooi dingetje! En hier hoefde ik niet bepaald veel moeite voor te doen, de kleur spat van mijn lippen af!

DSC 02094 - Nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks Review

De eerste keer dat ik de ELF Moisturizing Lipsticks testte op mijn hand en lippen, kwam er nauwelijks kleur vanaf en de teleurstelling werd groot. De kleuren oogde krachtig, waarom zijn ze dan niet bepaald zodanig in het echt? Maar ik realiseerde mij dat de lippenstift niet zo is, omdat hij is gemaakt om je lippen te hydrateren en mooi wat kleur te geven. Omdat het resultaat dan ook minder is heb ik mijn schouders eronder gezet en behoorlijk lopen stiften. Het resultaat zie je dus hierboven. Absoluut geen verkeerd resultaat is dat geworden gelukkig! Maar dit alleen met meer moeite dus. Ze zijn inderdaad zacht en hydraterend en voelen enorm prettig aan. Ze blijven niet enorm lang zitten en dienen na een maaltijd te worden bijgewerkt. Mocht je niet zo dol zijn op die fel gekleurde lippenstiften of durf je ze niet goed te dragen? Dan is deze collectie wat voor jou! De prijsjes zijn klein en het zijn leuke dingetjes. Mijn favoriet is Red Carpet.

De ELF Moisturizing Lipsticks kosten €4,00 per stuk, wegen 3,2 gram en zijn sinds kort te koop bij de webshop van ELF (Eyes Lips Face).

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.