DSC_0249

Een tijdje geleden kon je in mijn Unboxing video van ELF al zien dat dit merk is uitgekomen met allerlei nieuwe en innovatieve make-up producten. Altijd leuk als een kwalitatief sterk budgetmerk haar assortiment uitbreidt met nieuwe goodies. Vandaag trap ik af met vier nieuwe ELF Moisturizing Lipsticks, lippenstiften die zorgen voor een lekker zacht lipje, hydratatie én kleur. Althans, dat is de bedoeling! Kijk je mee naar mijn review?

DSC_0225

In totaal zijn er 10 nieuwe kleuren uitgekomen waarvan ik er dus vier review. De kleuren variëren van nude, roze, rood tot heftig bordeaux; voor ieder zit er wel een item tussen.

DSC_0215DSC_0199

DSC_0220

De kleuren van vandaag zijn:

♥Party in The Buff – Nude
♥Flirty & Fabulous – Roze
♥Velvet Rope – Rood
♥Red Carpet – Donkerrood

Deze vier kleuren heb ik zelf uitgezocht en geven goed de diversiteit weer. De Lipsticks komen in een kartonnen verpakking waarin de exemplaren zitten. Een simpele maar nette, mooie en zwart matte huls geeft het geheel een heel elegant uiterlijk. De onderkant laat de kleur duidelijk zien, dan hoef je ook niet elke dop van de huls af te trekken in je zoektocht naar de juiste kleur.

DSC_0252

DSC_0257

De ELF Moisturizing Lipsticks zijn lippenstiften die zacht zijn en ‘glad’ aanvoelen. De kleuren zijn niet heel gepigmenteerd, daar zijn ze ook niet voor gemaakt. Dit kan wel voor teleurstelling zorgen want bij het zien van de kleuren denk je waarschijnlijk ‘PIGMENT!’, maar dat krijg je niet. Althans, niet zoals je waarschijnlijk zou verwachten. Houd je lippen kurkdroog, recht je rug en smeer de kleur op je lippen alsof het een levensmissie is. Dan krijg je het het gewenste resultaat. Belangrijk dit vooraf te weten dan iets geheel anders te verwachten bij het lezen van de onderstaande review.

♥Party in The Buff

DSC_0238

DSC_0240

DSC_0236

Nee. Nee. Nee. Dit is geen goede kleur voor mij of wie dan ook om op te smeren. Hij dekt niet mooi, gaat in de lijnen zitten en is niet egaal te krijgen. Hij maakt je daarnaast bleek en het oogt simpelweg raar.

♥Flirty & Fabulous

DSC_0213

DSC_0214 (2)

DSC_0216

Een mooi zacht kleur die lekker meisjesachtig is. Vergis je niet, pas na tien keer goed smeren krijg je dit effect. De lippenstift is namelijk niet bepaald gepigmenteerd te noemen. Dat mocht de pret niet drukken en ik ondernam gewoonweg wat meer moeite. Ik heb ze liever krachtiger maar verkeerd is hij zeker niet.

♥Velvet Rope

DSC_0243

DSC_0245

DSC_0246

Lekker vrouwelijk, lekker rood! En dat is toch zeker niet lelijk. Ook hier wat extra moeite moeten dan maar dan heb je ook wat.

♥Red Carpet 

DSC_0198

DSC_0201

DSC_0261

De lipstick is mooi van kleur, hij maakt mijn huid lekker romig wit (in de zomer niet een héél groot voordeel maar het ziet er wel mooi uit). Het geheel staat heel chique en maakt je make-up ineens heel klassiek en elegant. Een mooi dingetje! En hier hoefde ik niet bepaald veel moeite voor te doen, de kleur spat van mijn lippen af!

DSC_0209

De eerste keer dat ik de ELF Moisturizing Lipsticks testte op mijn hand en lippen, kwam er nauwelijks kleur vanaf en de teleurstelling werd groot. De kleuren oogde krachtig, waarom zijn ze dan niet bepaald zodanig in het echt? Maar ik realiseerde mij dat de lippenstift niet zo is, omdat hij is gemaakt om je lippen te hydrateren en mooi wat kleur te geven. Omdat het resultaat dan ook minder is heb ik mijn schouders eronder gezet en behoorlijk lopen stiften. Het resultaat zie je dus hierboven. Absoluut geen verkeerd resultaat is dat geworden gelukkig! Maar dit alleen met meer moeite dus. Ze zijn inderdaad zacht en hydraterend en voelen enorm prettig aan. Ze blijven niet enorm lang zitten en dienen na een maaltijd te worden bijgewerkt. Mocht je niet zo dol zijn op die fel gekleurde lippenstiften of durf je ze niet goed te dragen? Dan is deze collectie wat voor jou! De prijsjes zijn klein en het zijn leuke dingetjes. Mijn favoriet is Red Carpet.

De ELF Moisturizing Lipsticks kosten €4,00 per stuk, wegen 3,2 gram en zijn sinds kort te koop bij de webshop van ELF (Eyes Lips Face).

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.