DSC_1187

Eindelijk vond ik een Kruidvat filiaal die de nieuwste collectie van Essence & Catrice verkocht, hoera! Ik had al enkele producten ontvangen maar voor volledige reviews wilde ik toch graag enkele producten erbij kopen. Ik review vandaag drie nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquer, drie hele zoete kleurtjes om ons in de juiste stemming te brengen voor het voorjaar en de zomer! Kijk je mee?

DSC_1189

DSC_1190

Deze nieuwe kleurtjes van Catrice komen met elf andere zusjes binnen de standaard Ultimate Nail Lacquer collectie. Het bewuste filiaal waar ik mijn producten kocht, verkocht er maar vijf en deze drie die je hierboven ziet waren dan ook de enige die mij aanspraken.

De kleuren zijn:

♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – My Yellow Fellow #81
♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – A Gellon of Mellon #82
♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – All You Need is Pink #83

DSC_1215

Alle nieuwe lakjes komen met een vernieuwd borsteltje. Fijn, want ik was geen fan van de vorige. Ik vind ze erg prettig lakken! Net iets rond afgesneden met een perfecte lengte en met één veeg bedek je het grootste deel van je nagel.

♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – My Yellow Fellow #81

DSC_1204

DSC_1023

Kek kleurtje, absoluut vrolijk en lekker fel. Hij dekt alleen niet zo fantastisch, hier zie je namelijk drie dunne laagjes maar alsnog kan je bij mijn wijsvinger mijn nagel er een beetje doorheen zien.

♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – A Gellon of Mellon #82

DSC_1211

DSC_1042

Oeh, een heerlijk zacht en zoet kleurtje maar toch pittig genoeg om lekker van je nagels te spatten! Een nieuwe favoriet voor aankomende zomer. Dekt goed met twee dunne laagjes maar heeft wel een vrij dikke substantie.

♥Catrice Ultimate Nail Lacquer – All You Need is Pink #83

DSC_1208

DSC_1080

Wauw, dit is nog eens een zuurstokroze lakje, oef! Niet verkeerd maar bevat misschien net wat te veel glans en glitter om elegant te zijn. Ook deze heeft een dikke substantie wat onprettig lakt, maar desalniettemin dekt hij wel met twee dunne laagjes.

DSC_1213

Drie kekke, vrolijke en heftige kleurtjes die ik vandaag heb gereviewd! Niet verkeerd maar ik moet er nog wel ‘zin’ in krijgen om ze te dragen. Dat komt vast als de zon zich nog vaker laat zien! Het nieuwe borsteltje vind ik erg prettig maar de substantie lijkt wel dikker geworden dan ik gewend ben. Dit lakt behoorlijk onprettig, je moet écht het eerste laagje laten drogen voordat je de tweede aanbrengt want anders krijg je dikke strepen. Ze dekken allemaal met twee of drie dunne laagjes. A Gallon of Melon is mijn favoriet! De andere twee vind ik zelf matig of ik moet ze nog een beetje leren waarderen, dat kan natuurlijk ook. Ik zit met mijn hoofd nog in een grijze/beige/nude – fase namelijk.

De Catrice Ultimate Nail Lacquers kosten  €2,99 per stuk en bevatten de standaard 10 ml. Alle filialen hebben de nieuwe collectie of zijn bezig de nieuwe collectie in te voeren.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat deels producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.