DSC 0243 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

Het artikel van vandaag is er eentje waarvan ik niet kon wachten om hem te schrijven! Dat heeft een hele simpele reden, er is eigenlijk niks spannends aan, maar vandaag review ik producten waar ik zelf warm voor kan lopen. Van sommige merken weet je welke producten gewoon ontzettend goed zijn en bij Catrice zijn dat de Ultimate Colour Lipsticks. Wanneer er dus nieuwe kleuren aan de vaste collectie worden toegevoegd ben ik er echt als de kippen bij om mijn neus in dat schap te steken. Ik review vandaag alle drie de nieuwkomers!

DSC 0288 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

Catrice heeft niet alleen de Ultimate Colour lijn waarbinnen nieuwe kleuren zijn gearriveerd, maar ook de Ultimate Stay, Ultimate Shine en de Ultimate Lip Glow. Hoewel binnen die collecties fanastische pronkstukken kunnen zitten weet alleen de eerste van dit rijtje mij te trekken. Lipsticks binnen deze collectie zijn namelijk – over het algemeen – intensief, krachtig en ontzettend goed gepigmenteerd.

DSC 0237 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

DSC 0301 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

DSC 0304 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

De drie nieuwe kleuren zijn (van links naar rechts):

♥Catrice Ultimate Colour Lipstick #350 MATTador
♥Catrice Ultimate Colour Lipstick #360 MATTraction
♥Catrice Ultimate Colour Lipstick #370 In a Rosegarden

Twee van de drie kleuren zijn mat en dat is een geweldige aanwinst voor de collectie. Betaalbare matte lippenstiften die daadwerkelijk de aankoop waard zijn, die vind je niet snel. Wel zie je een lichte glans over alle lippenstiften bij de onderste foto van de swatches, deze is gemaakt met een flits.

♥Catrice Ultimate Colour Lipstick #350 MATTador

DSC 0654 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

DSC 0662 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

Een mooie simpele rode kleur met een licht oranje ondertoon. Die ondertoon is minder goed te zien in het echt dan op de foto. Klassiek, vrouwelijk en elegant. Eigenlijk zou iedereen een dergelijke kleur in haar kast moeten hebben. Hij smeert gemakkelijk uit ondanks dat hij ‘droog’ is vanwege de matheid. Hij is nog zacht genoeg om prettig aan te voelen en hij blijft behoorlijk lang mooi zitten. Na een maaltijd bijwerken is eigenlijk altijd goed, je wilt er immers perfect uit zien.

♥Catrice Ultimate Colour Lipstick #360 MATTraction

DSC 0669 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

DSC 0672 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

Een donkere fuchsia rakker die af en toe nijgt naar rood. Ik vind dit soort kleuren waanzinnig mooi en staat bijna overal bij in vrijwel elk seizoen. Ook deze kleur blijft goed zitten maar brengt lastiger aan omdat hij ‘droger’ is dan haar bovenstaande zusje. Hij is dus minder romig en zacht. Alsnog zit hij niet stroef op de lippen.

♥Catrice Ultimate Colour Lipstick #370 In a Rosegarden

DSC 0676 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

DSC 0681 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

Ik heb de perfecte nude voor mij gevonden! Hier hoopte ik al op bij het zien van deze rakker. De kleur is namelijk nude maar heeft en dusdanige roze ondertoon en basis dat hij mijn donkere lippen weet te bedekken. Ik vind hem weergaloos mooi en zeer geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden. Gelukkig is deze niet mat, ik vind namelijk matte nude kleuren een vreemde combinatie. Hij blijft, mede vanwege de glans, minder goed zitten dan de andere twee.

DSC 0276 - Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review

Alle drie deze nieuwe kleuren uit de Catrice Ultimate Colour Lipstick collectie zijn absolute aanraders en aanwinsten! Catrice, dat heb jij goed gedaan. De kleuren zijn redelijk divers, mede vanwege het feit dat er matte versies tussen zitten. Dat is zeker een groot pluspunt, dat miste, op één of twee kleuren na, nog. Je hebt de perfecte rode klassieke kleur, de mooie meisjesachtige felle fuchsia en de draagbare volwassen en elegante roze nude kleur. Alle drie sinds mijn aankoop favorieten. Vooral ‘In a Rosegarden‘ heb ik op veel dagen al gedragen. Ze blijven goed zitten, smeren prettig uit en houden het redelijk lang vol. Na een maaltijd dien je de Rosegarden bij te werken, de andere kunnen er nog goed mee door.

De nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks uit de vaste collectie voor het najaar 2014 kosten €3,99, bevatten 3,8 gram en zijn te koop bij de Kruidvat met een Catrice schap.

Liefs,

Elise Joanne