DSC 0198 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

Bij het persevent van Hema een aantal weken geleden alweer, introduceerden ze o.a. de nieuwe Hema make-up collectie die vooral aangepast is qua verpakkingen. Strakker, moderner, simpeler én praktischer vanwege het stapelbare element. Er zijn een tal van kleuren toegevoegd aan de collectie waarvan ik vandaag er eentje van review. Een lekker fel roze dingetje, om de dag stralend en op een grote roze wolk mee te beginnen! Kijk je mee naar mijn review van de nieuwste Hema Satin Blush Powder(s)?

Blushes Hema - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

Er zijn in totaal negen verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan ik nummertje 2 vandaag review. De kleuren zijn behoorlijk divers en allen goed gepigmenteerd. Daarnaast voor een relatief klein prijsje te halen!

DSC 02221 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

DSC 0218 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

DSC 02101 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

De verpakking zijn wellicht wat minder ‘oudbollig’ dan ze voorheen waren. Het zijn blushes die goed binnen mijn geen gedoe geen gedonder adagium kunnen worden gezet. Het is duidelijk om welke kleur het gaat van bovenaf en je wordt niet afgeleid door frutsels, details of andere ongein. En lekker stapelbaar hè! Ze zijn wellicht wat aan de saaie kant maar simpel kan ook heel doeltreffend zijn en dat is precies waar Hema voor heeft gekozen.

DSC 02292 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

DSC 0230 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

DSC 02321 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

DSC 0249 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

DSC 0262 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

DSC 0264 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

Natuurlijk is de kleur precies zoals je zou verwachten bij het zien ervan; lekker fel en lekker roze. Pas op voor het clowneske effect als je te veel gebruikt of je kwast niet goed aftikt! De blushes zijn veel minder ‘poederig’ dan voorheen lijkt wel, en er is zeker minder sprake van fall-out als je kwast over de blush gaat. De kleur zelf is er eentje waar je van moet houden. In mijn ogen is er niks mis met mooi roze, lekker aanwezig maar toch erg vrouwelijk. Natuurlijk kan je hem zo zacht of zo fel maken als dat je wilt.

DSC 02012 - Nieuw van Hema! Satin Blush Powder(s) Review

Lekker simpel, lekker makkelijk en lekker praktisch! Een mooie nieuwe lijn van Hema waarbij je kan kiezen uit negen verschillende kleuren. Er zal dus vast een kleurtje naar ieders gading bij zitten verwacht ik. De kwaliteit is zeker niet verkeerd! Zelf was ik nooit enthousiast over de Hema blushes, maar deze rakker heeft mij niet teleurgesteld. Voor een paar euro heb je een mooie blush erbij. Vele Hema’s zijn nu helemaal vernieuwd qua Beauty-schap en is het steeds leuker om even rond te snuffelen naar een nieuwe nagellak of blush. Alles staat overzichtelijk bij elkaar in mooie schappen met aandacht voor het winkelplezier.

De Hema Satin Blush Powders zijn te koop voor €4,00 bij de gelijknamige winkel. Elke blush bevat 6 gram.

Liefs,

Elise Joanne