DSC 5879 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

Waar ik de laatste keer uit Amsterdam terug kwam met een prachtige lippenstift die niet op mijn wensenlijstje stond (lekker spontane aankoop!), laat ik vandaag een blush zien die al wel een eeuwigheid welkom in mijn huis is. Ik zag, ik wilde, ik kocht en laat dan ook nu met veel enthousiasme mijn nieuwe liefde zien! De M.A.C Peachykeen Blush pronkt vandaag op de site en op mijn wangen. Kijk je mee?

DSC 5845 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

DSC 5861 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

Grappig dat wanneer ik van mijzelf weer een product van M.A.C ‘mag’ aanschaffen, dit altijd een lippenstift of een blush is. Dergelijke producten zijn ook mijn favoriet om te sparen, zeker van dit merk, maar het is ook zo dat de andere make-up items mij echt minder aanspreken. Er mogen dan prachtige mono oogschaduw’s bij zitten, maar de prijzen houden mij toch echt tegen. Ook highlighters zoals MSF vind ik de aankoop zeker waard. Maar op de prachtige Soft & Gentle na, zijn er weinig MSF die in het standaard assortiment zitten, die ik mooi genoeg vind.

DSC 5896 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

Afijn, verder met de blush! Deze M.A.C Peachykeen staat al lang op mijn lijstje omdat het een andere kleur is dan ik tot nu toe van dit merk heb. Waar lichtroze, oudroze en felroze de revue al gepasseerd zijn wilde ik graag iets anders. Ik wilde een warm product met glans maar ook eentje die draagbaar is. Dan kom je al snel uit bij de Peachykeen versie. Het is ook écht een goedkopere (ietwat) look-a-like van NARS Orgasm, maar dan wat eleganter en meer draagbaar. Klinkt goed toch?

DSC 5908 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

De verpakking is zoals we gewend zijn, deze standaard blushes in het vaste assortiment hebben namelijk (nog?) geen ander jasje gekregen. Ik vind de nieuwe verpakkingen ook niet mooi – het zijn immers net alien invaders – en ik vind het zonde van de producten die je al hebt in de ‘oude’ verpakking. Dit spaart niet mooi.. Of ben ik de enige die dat storend vind?

DSC 0392 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

DSC 0372 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

DSC 0375 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

DSC 0382 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

De blush is een warme koraaltint met een roze toon, compleet gemaakt met een mooie warme glans. Hij is dus warm in kleur én glans, maar dat is precies zoals ik het ‘t liefste zie. Dergelijke kleuren vind ik in de winter erg mooi om warmte aan mijn gezicht te geven, en in de zomer omdat ik dan net even wat bruiner ben en hij dan wat ‘natuurlijker’ staat. Hij is niet overdreven of te heftig. Hij is elegant maar toch aanwezig en ook net even anders dan anders.

DSC 5845 - Nieuw! M.A.C Peachykeen Blush (Review)

Ik ben zéér blij met mijn nieuwe aankoop! Waar ik graag tinten zoals NARS Orgasm en Deep Throat draag, vind ik deze nog wel mooier te noemen. Hij is namelijk net even wat meer draagbaar. De glans is aanwezig maar elegant, de koraaltint geeft duidelijk warmte aan het gezicht maar is niet oranje vanwege de aanwezige roze toon. Het geheel is chique en vrouwelijk en daarmee een oprecht aanwinst. Mijn verzameling groeit gestaag door, met liefde onderhoud ik hem en deze M.A.C Peachykeen Blush is een pronkstuk.

De M.A.C Peachykeen Blush kost €24,50, bevat 6 gram en is te koop bij elke M.A.C Pro Store en de Douglas/Bijenkorf met een M.A.C Counter en tevens online.

Bekijk hier de review van de M.A.C Dame Blush en de M.A.C Stay Pretty Blush.

Liefs,

Elise Joanne