DSC 0294 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

Ik ben verliefd. Ik ben tot over mijn oren verliefd op een make-up product. Suf? Wellicht, maar ook passend bij mijn gekozen beroep van de laatste maanden en mijn enthousiasme voor make-up als vrouw. M.A.C heeft altijd al mijn hart weten te stelen qua kwaliteit, verpakking en kleuren. De lippenstiften zijn mijn persoonlijke favorieten. Ik wilde daar graag een nieuw exemplaar aan toe voegen en dat heb ik dan ook gedaan! Ik kocht de populaire M.A.C Please Me Lipstick (Matte). Kijk je mee?

DSC 02911 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

DSC 02472 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

DSC 0284 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

Er zijn merken die je persoonlijke voorkeur hebben. Er zijn make-up producten die je persoonlijke voorkeur kunnen hebben. Ik ben dol op lippenstiften en verzamel ze dan ook graag. Niet meer elke kleur van elk merk die mij leuk lijkt, ik ben kritischer geworden het laatste jaar. Natuurlijk krijg ik producten opgestuurd, maar de producten die ik zelf koop, koop ik heel doelbewust na grondig onderzoek. M.A.C is voor mij een merk dat kwaliteit kan bieden, een zekere luxe en prachtige kleuren voor op mijn lippen. Ik ben ook tevreden met een mooie Catrice exemplaartje, maar de M.A.C versies zijn voor mij mooie verzamel exemplaren, ik geniet van elke aankoop.

Ik vroeg op Twitter aan jullie welke M.A.C lippenstiften jullie nog zouden willen aanschaffen en mij zouden aanraden. Ik kreeg op dit bericht van mij meer dan 50 reacties terug, enorm veel! Ik wilde graag een draagbare kleur voor elke dag, een volwassen exemplaar die bij elke make-up look mooi zou kunnen staan. Ik heb namelijk al best veel felle rakkers dus ik zocht iets elegant. Na veel wikken en wegen kwam ik uit op de favoriet van de LLG dames en Vera Camilla, de M.A.C. Please Me. Dit is een matte lippenstift met een bruin/roze kleur. Net geen nude, maar wel vrij natuurlijk en naturel.

DSC 02321 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

DSC 0300 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

DSC 0306 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

De lippenstift is ondanks dat het een matte versie is, absoluut niet droog. Hij voelt zacht en licht romig aan. De swatch is dan ook gemakkelijk gemaakt, de kleur glijdt over de huid heen. Alleen al van de swatch werd ik warm van binnen!

DSC 02741 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

DSC 0311 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

DSC 02861 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

DSC 03011 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

DSC 0295 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

De lippenstift glijdt dus ook gemakkelijk over mijn lippen heen, hij voelt absoluut niet mat aan, terwijl hij dat wel is. Hij is goed gepigmenteerd en droogt redelijke snel op. Dan voel je hem dus wel een beetje zitten, hij wordt dan droger en komt het matte goed te voorschijn. Het is een lippenstift die je echt elke dag zou kunnen dragen, qua kleur is hij daar neutraal genoeg voor maar hij bevat genoeg kleur om gewoon weergaloos mooi te zijn. Hij staat vrouwelijk en volwassen en maakt je make-up look gewoon ‘af’.

Hij blijft ook ontzettend goed zitten! En dat komt waarschijnlijk omdat hij dus mat is. Ik heb de afgelopen twee dagen deze lipstick constant gedragen om te kijken hoe lang hij blijft zitten, en het is beter dan verwacht. Ik poets mijn tanden en hoef de kleur niet bij te werken. Ik eet een boterham en ik hoef alsnog niks te doen. Ik eet mijn avondeten en daarna heb ik het idee dat ik hem zou kunnen bijwerken maar echt nodig is het niet. Hij wordt wel een beetje korrelig na vele uren vanwege de substantie. Maar tegen die tijd heb ik hem al zo bijgewerkt dat dat geen probleem is voor mij, maar dat zou wel een minpuntje kunnen zijn voor een ander.

DSC 0274 - New In! M.A.C Please Me Lipstick

Elegant, mooi, draagbaar, volwassen en toch vol met leven en kleur. M.A.C. Please Me is nu al de mooiste lippenstift uit mijn stash en mijn liefde wordt niet teleurgesteld. Ik had geen betere kleur kunnen kiezen! Hij is gepigmenteerd, blijft weergaloos goed zitten en voelt prettig aan. Wellicht wat ‘droog’ na vele uren maar dat vind ik persoonlijk geen probleem. Hij past overal bij maar is absoluut niet saai. Hij is gewoonweg mooi.

Er zijn nog enkele andere kleuren die op mijn lijstje staan voor een volgende koop, wellicht is het een optie voor jullie; Candy Yum Yum, Syrup, Angel en Pink Plaid. Er zijn er nog veel meer die mijn aandacht trekken, dit is daar een deel van. Hebben jullie nog aanraders voor mij?

De M.A.C Please Me Lipstick (Matte) is te koop bij de M.A.C Pro Store, enkele Douglas vestigingen en bij de Bijenkorf. Ik kocht dit exemplaar online op Douglas.nl, zij hebben een grote voorraad vaste collectie waar ik eigenlijk bijna altijd wel terecht kan. Vaak is het de volgende dag al in huis! De lippenstift kost €18,50, maakt deel uit van de vaste collectie en weegt 3 gram.

Liefs,

Elise Joanne