DSC 02193 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

Vorige week ben ik met Boris drie heerlijke dagen naar Gent geweest en dit leidde tot enkele nieuwe aankoopjes bij M.A.C. (Het verslag van dat tripje komt nog online!) Elke keer als ik in een grotere stad ben, waar dan ook ter wereld, dan wip ik even de M.A.C. winkel binnen en mag ik van mijzelf 1 á 2 items uitzoeken. Deze keer koos ik voor een nieuwe lippenstift en een nieuwe blush. De M.A.C Pink Nouveau lippenstift is vandaag aan de beurt voor een review!

DSC 0249 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

DSC 02372 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

DSC 0235 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

De laatste lippenstift die ik kocht van M.A.C was Lovelorn (klik hier voor review), een draagbaar roze exemplaar. Deze keer wilde ik voor ‘Angel’ gaan, de perfecte nude of een felle rakker want daar was ik wel weer aan toe. Ik vroeg het Boris en hij koos volmondig voor de roze! Dus Pink Nouveau belande in mijn winkelmandje en hebberige handjes.

M.A.C. producten komen zoals altijd in een kartonnen hoesje waarin het product zit. Aan de buitenkant kan je niet zien om welke kleur het gaat behalve dan door de naam. De hulzen zijn zwart en kogelvormig, en hebben zilveren details. De lippenstiften van M.A.C. kan je krijgen in verschillende substanties zoals Satin, Froste, Glanzend, Crème, Matte, intens etc. De Pink Nouveau van vandaag is een Satin exemplaar.

DSC 0240 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

DSC 0266 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

De lippenstift is inderdaad satijn zacht zo prettig voelt hij aan. De swatch is dan ook gemakkelijk gemaakt! Veel pigment komt er van de kleur af. Het is in mijn ogen een luxe barbieroze kleur.

DSC 0197 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

DSC 01991 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

DSC 02051 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

DSC 0200 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

Ik ben verliefd! Ik houd van allerlei kleur maar zulke aanwezige en vrouwelijke exemplaren hebben echt mijn hart gestolen. Grappig effect; ik lijk bruiner door een felle roze kleur! Natuurlijk is hij niet voor iedereen weggelegd en wellicht vinden vele het niet eens een mooie kleur maar ik vind hem prachtig. Hij bevat enorm veel pigment, is zacht en glad in gebruik en blijft enorm lang zitten, zelfs als ik maaltijden nuttig.

DSC 02561 - New in! M.A.C. Pink Nouveau Lipstick!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwste aanwinst! Ondanks de felle kleur en de sterke pigmentatie vind ik het geen verkeerde kleur om ook elke dag te kunnen dragen. Ik heb hem de afgelopen week veelvuldig opgehad bij verschillende bezigheden (afspraken, etentje en boodschappen). Natuurlijk moet je je daar prettig bij voelen, een dergelijke lipkleur gaat nogal eens gepaard met starende blikken, maar een lippenstift zó mooi verdient het om gedragen te worden. Hij is enorm zacht en voelt prettig aan op de lippen. Daarnaast blijft hij echt goed zitten, de gehele dag door ondanks de maaltijden die ik verorber op een dag. Elke keren checken en bij werken is genoeg om de dag tot de avond door te komen. Het prijsje? Zeer acceptabel voor wat je krijgt. Natuurlijk betaal je ook voor het merk maar hé het is ook een beetje mijn hobby om dergelijke producten te sparen natuurlijk!

De M.A.C Pink Nouveau Satin Lipstick is te koop voor €18,50 bij de M.A.C. Pro Store en de M.A.C counters in enkele luxere drogisterijen.

♥Wat vind jij van mijn sjiek-de-friemel barbieroze exemplaar?

Liefs,

Elise Joanne