DSC 0275 - New in! M.A.C. Dame Blush

In mijn artikel over ons tripje naar Gent (klik hier) kon je al lezen dat ik twee prachtige nieuwe producten van M.A.C. had uitgezocht. Elke keer, in een grote stad, mag ik enkele items uitzoeken die op mijn lijstje staan. Het artikel over de lippenstift M.A.C. Pink Nouveau is inmiddels online gekomen en vandaag het artikel over het tweede item, de M.A.C. Dame Blush!

DSC 02771 - New in! M.A.C. Dame Blush

DSC 02791 - New in! M.A.C. Dame Blush

De blush wordt geleverd in een zwarte kartonnen verpakking waarin het plastic ronde doosje met de blush zit. Zwart, strak en simpel maar oh zo elegant. De kleur Dame is een lichtere versie van mij favoriete roze kleur Stay Pretty. Hij is net even iets toegankelijker en draagbaarder dan die roze bom. Natuurlijk is alles goed krachtiger te maken met een extra veeg blush of, desgewenst, af te zwakken als je het met mate gebruikt.

DSC 02921 - New in! M.A.C. Dame Blush

DSC 0295 - New in! M.A.C. Dame Blush

Swatches op de hand van deze blush is lastig te fotograferen. Je ziet een zachte kleur blush met, op de onderste foto, een klein zilveren maar zeer subtiel glansje. Mooie combinatie!

DSC 0442 - New in! M.A.C. Dame Blush

DSC 0447 - New in! M.A.C. Dame Blush

DSC 04461 - New in! M.A.C. Dame Blush

Ik heb foto’s gemaakt in verschillend licht om duidelijk te krijgen wat voor kleur de blush precies heeft. Je ziet een zachte glans in een mooie licht roze basis. De kleur wordt sterker naarmate je er meer van op doet, maar bij te veel laagjes wordt hij er niet mooier op. Zoals op de foto’s is het eigenlijk het maximale wat je er qua kleur uit kan halen waarbij het gewoon een mooie blush kleur blijft. Draag er, zoals ik heb gedaan, een roze kleur op de lippen bij en je enhanced de kleur van de blush aanzienlijk.

DSC 02734 - New in! M.A.C. Dame Blush

M.A.C. Dame is een prachtige kleur blush die goed te dragen is bij elke gelegenheid die je hebt. Hij is vrouwelijk, simpel maar toch zeer doeltreffend. Je krijgt er een gezond snoetje van en het maakt je make-up als geheel vaak wat zachter. Er zit een klein zilveren glansje in de blush en die geeft net dat extra laagje om de blush heel speciaal te maken.

M.A.C Dame Blush kost €24,50, bevat 6 gram en is te koop bij de M.A.C. Pro Store en de M.A.C counters in enkele luxere drogisterijen.

Liefs,

Elise Joanne