DSC 0353 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

Vandaag laat ik jullie mijn allereerste KIKO aankoopjes zien. In mijn vakantie kwam ik namelijk deze gelijknamige winkel tegen, voor mij de eerste keer. Dit kon ik niet aan mij voorbij laten gaan zonder natuurlijk iets mee naar huis te nemen. Vandaag review ik drie verschillende KIKO Smart Lipsticks die er weergaloos mooi uit zien, in een prachtige verpakking voor een klein prijsje. Klinkt goed? Dat dacht ik nou ook! Tijd voor een review.

DSC 0308 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 0316 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 03091 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

De lippenstiften die ik vandaag review, komen uit de ‘simpele’ collectie van KIKO. Als het gaat om hun make-up hebben zij verschillende soorten klassen waarbinnen zij make-up verkopen. Je hebt zo’n vijf diverse lippenstift soorten die je kan aanschaffen, verschillend in prijs, kwaliteit, glans, structuur en hulzen. Bij het zien van deze ‘goedkoopste’ soort ging mijn hartje tekeer! Want zulke prachtige hulzen en kleuren voor dat kleine prijsje? Inslaan. Alle lippenstiften komen in een kartonnen verpakking met daarbinnen de zwarte, simpele en elegant ronde huls.

DSC 0359 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 0369 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

De kleuren van vandaag zijn #904 (Hard Roze), #908 (ROOD) & #912 (Fuchsia). Drie verschillende exemplaren met allemaal dezelfde soort glans. Daarnaast zijn ze allemaal felle rakkertjes en goed gepigmenteerd; precies zoals ik ze het liefste zie. Geschikt, in mijn ogen, voor zomer en herfst.

♥KIKO Smart Lipstick – #904 (Hard Roze)

DSC 0203 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 02062 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 02021 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

Bij het swatchen van deze kleur in de winkel en thuis, dacht ik dat hij donkerder zou zijn dan op mijn lippen. Het is een hele draagbare roze kleur die minder hard is dan aanvankelijk gedacht. Hij staat vrouwelijk, vrolijk maar het is toch een volwassen roze kleur.

♥KIKO Smart Lipstick – #908 (ROOD)

DSC 0208 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 0211 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 0217 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

Simpel rood, sjiek-de-friemel, volwassen en tijdloos. Prachtig! Hij brengt heel gemakkelijk aan, gaat niet in de lijntjes zitten en zit heel prettig. Hij droogt ook mijn lippen niet uit, ondanks dat hij zo gepigmenteerd is en relatief ‘zwaar’.

♥KIKO Smart Lipstick – #912 (Fuchsia) 

DSC 0223 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 0225 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 0220 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

Misschien ligt het aan mijn ‘serieuzere’ uiterlijk vandaag, maar ook deze kleur is volwassener dan ik eerder had gedacht. Alsnog is hij lekker meisjesachtig en vrolijk maar ik vind hem zeer geschikt voor allerlei soorten activiteiten. Ook deze kleur brengt gemakkelijk aan en voelt erg prettig op de lippen.

DSC 0342 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

DSC 03351 - New in! Kiko Smart Lipsticks Review

Wat ben ik blij met mijn aankoopjes van KIKO! De lippenstiften uit de goedkopere ‘Smart’ collectie is inderdaad een slimme aankoop geweest. De hulzen zijn elegant en mooi waarin de lipsticks komen, de kleuren helder en ontzettend goed gepigmenteerd. Maar daar houdt het nog niet op, want ze brengen zacht en soepel aan en blijven gemiddeld langer zitten dan andere lippenstiften uit dezelfde prijsklasse. Na een flinke maaltijd moet je ze even bijwerken. Het blijven felle exemplaren maar omdat de glans niet excessief is, staan ze simpelweg erg mooi en vrouwelijk. Alle drie zijn voor mij nieuwe favorieten geworden. Wanneer komt er een KIKO winkel in Nederland? Ik zeg nu!

De Kiko Smart Lipsticks kosten €3,90 per stuk, zitten in de vaste collectie en bevatten 3,5 gram. KIKO kan je online kopen en in de fysieke winkels in Duitsland en Frankrijk.

Liefs,

Elise Joanne