DSC 02751 - New in! Urban Decay Naked 3

Ein-de-lijk! Het prachtige Urban Decay Naked 3 palette is van mij met dank aan mijn liefste vriendinnetje Sanne die hem voor mij meenam uit Parijs. Sinds de aankondiging kon ik niet wachten om dit schatje van mij te maken. De combinatie van glans, glitter en roze kleuren zorgen bij mij voor een onregelmatig hartritme. Nu kijken of hij de prijs en de moeite waard is!

DSC 0214 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 0279 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 0278 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 02242 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 02291 - New in! Urban Decay Naked 3

De verpakking van de Naked 3 lijkt aanzienlijk op de tweede versie uit de Naked reeks. Praktisch, stabiel en mooi vanwege de rose gouden details. Het palette komt in een kartonnen verpakking met dezelfde details als op het palette zelf. Daarnaast wordt hij geleverd met vier verschillende Primer Potion samples. Het bijgeleverde oogschaduwkwastje heeft twee kanten, de ene kant voor aanbrengen van oogschaduw op het bewegend ooglid, de ander voor blenden. De haren zijn zacht en toch stevig. Zelf gebruik ik deze kwast graag: de kwasten uit het Naked 2 palette gebruik ik ook erg graag.

DSC 02242 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 02471 - New in! Urban Decay Naked 3

Het palette bevat 12 verschillen kleuren. Ze zijn vrijwel allemaal vrij poederig, aftikken van de kwast is dus essentieel. Natuurlijk hebben alle kleuren namen. Van links naar rechts de naam en de beschrijving van de kleur:

♥ Strange – Een zachtbeige highlighter
♥ Dust – Een poederige (letterlijk) roze kleur met glitter
♥ Burnout – Een matte oudroze kleur
♥ Limit – Een matte bruinroze kleur
♥ Buzz – Een donkerroze glanzende kleur met lichte bruine touch
♥ Trick – Een zéér glanzende koperen rakker
♥ Nooner – Een matte zachtbruine kleur
♥ Liar – Een bruine kleur met een zéér glanzende kopergloed eroverheen
♥ Factory – Een donkerbruine kleur (lichte glans) met kleine gouden glitters.
♥ Mugshot – Een paarsbruine kleur met lichte glans
♥ Darkside – Zeer donkere kleur met lichte glans (geen sterke pigmentatie)
♥ Blackheart – Een zwart/rode kleur met zeer duidelijke bordeaux en gouden glitters

De kleuren zijn zeer verschillend binnen het denkbare roze/bruine kader. Ze zijn goed op elkaar afgestemd en zijn bijna allemaal goed gepigmenteerd. Opbouwen van de kleuren is bij sommige wel nodig.

De swatches:

DSC 02471 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 03022 - New in! Urban Decay Naked 3

♥Strange ♥Dust ♥Burnout ♥Limit

DSC 0257 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 0294 - New in! Urban Decay Naked 3

♥Buzz ♥ Trick ♥ Nooner ♥ Liar

DSC 0255 - New in! Urban Decay Naked 3

swatches 2 - New in! Urban Decay Naked 3

♥Factory ♥Mugshot ♥Darkside ♥Blackheart

DSC 02521 - New in! Urban Decay Naked 3

Swatches 3 - New in! Urban Decay Naked 3

 Full face:

DSC 0326 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 0334 - New in! Urban Decay Naked 3

DSC 0341 - New in! Urban Decay Naked 3

De oogschaduws passen goed bij elkaar

Ze zijn wat poederiger dan bij het Naked 2 palette maar als je de kwasten goed aftikt heb je geen last van fall-out. Ik ben zelf enorm dol op wat glanzende kleuren, mattere exemplaren zijn niet goed aan mij besteed. Wel is het goed dat in elke palette er een aantal zitten. Zo ook bij de Naked 3. Mocht je de voorkeur hebben voor matte oogschaduws dan is dit palette geen succes. Toen ik wist wat voor soort oogschaduws en wat voor kleuren er in het palette zitten, was het meteen een match made for live. Ik ben dol op roze en bruine kleuren! Maar het kan zijn dat het palette wellicht te roze is voor jou. Verder is het een kwalitatief sterk palette, dat mag duidelijk zijn.

Natuurlijk betaal je ook voor het merk. Ik doe dat persoonlijk zonder met mijn grote ogen te knipperen. Ik verzamel dergelijke make-up producten/merken. Ik vind het Naked 3 palette een enorme aanwinst en gebruik hem dan ook graag. Elke euro van de 45 heb ik dan ook graag uitgegeven. Maak de afweging of de kleuren en het glansniveau past bij jou en of je zelf weet dat je genoeg gebruik maakt van zo’n palette. Is dit niet het geval, dan zou ik deze hype lekker aan je voorbij laten gaan. Maar wel is het belangrijk te beseffen dat budget ook niet altijd alles is en dat (bijv.) een Naked palette ontzettend lang mee gaat en je er echt jaren plezier van zal hebben.

Het Urban Decay Naked 3 palette is voor ons Nederlanders alleen online te koop via sephora.frbeautybay.com en HQHair.com. Mijn exemplaar is gekocht in een Sephora winkel in Parijs. Hij kost €45,00 en bevat 12 oogschaduwkleuren, een dubbelzijdige kwast en Primer Potion samples.

♥ Wat vind jij van het Naked 3 palette? Investeer jij graag in een duurder palette of houd je het bij budget?

Liefs,

Elise Joanne