DSC 0278 800x5301 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

De volgende review van M.A.C staat weer klaar! Zoals ik in mijn artikel over de M.A.C lovelorn lippenstift al zei, is M.A.C voor mij een bijzonder merk waar ik mondjesmaat wat van koop. Elke aankoop is er dus eentje waar ik goed over nadenk want ik geef niet zomaar tientallen euro’s uit voor een make-up product. Toch deed ik dat wel weer voor M.A.C Stay Pretty Pro Longwear Blush. Zoetig roze, want kan hier nou misgaan?!

DSC 0252 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

DSC 0263 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

DSC 0267 800x5301 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

Nou, er kan behoorlijk wat misgaan met een mierzoete blush. Hij kan al snel een clowneske effect veroorzaken namelijk. Wel ben je daar voornamelijk zelf bij want doseren is een must bij dergelijke kleuren. Eigenlijk vind ik dat bij vrijwel elke kleur blush. Alles met mate! Natuurlijk kan je een blush wat aanzetten voor een dramatischer effect maar voor elke dag vind ik dat zelf niet mooi of nodig.

De M.A.C Pro Longwear Blushes zijn zoals we ook al zagen bij de lippenstiften, elegant zwart zonder gedoe of gedonder. Helaas net niet goed stapelbaar maar ze verdienen ook alle glorie van een individueel plekje. Kijk, het merk zegt ook wat. Ik ben dol op budgetproducten maar toch ook wel ietwat een merken- (hoe zeg ik dit netjes?) slet. Tja, dat is gewoon zo!

DSC 0270 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

DSC 0333 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

DSC 0337 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

Poederig zacht en ook nog eens poederig roze. De bovenstaande swatch is gemaakt met twee keer een veeg over het product. Bij een enkele veeg krijg je een zacht subtiel roze kleurtje en bij de tweede wat meer kracht en kleur. Bij een derde overdrijf je.

DSC 0417 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

DSC 0408 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

DSC 0422 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

Ik heb expres de rest van mijn make-up heel rustig gehouden (sorry voor de droge lippen, zag het pas bij het uploaden van de foto’s!). Op deze wijze kan je goed zien wat het effect is van een dergelijke kleur. Hij kan verzachten en ‘liever’ maken en toch ook lekker wat kleur geven aan een wat bleker gezicht. Ik houd heel erg van een dergelijke stijl. Rustig, romantisch en toch aanwezig.

DSC 0282 800x530 - New In: M.A.C Stay Pretty Blush!

Er zijn meer kleuren blush waar ik fan van ben dan alleen poederroze, maar ik draag zulke kleuren simpelweg erg graag. natuurlijk zijn er vergelijkbare kleuren bij goedkopere merken zoals bij Elf en Sleek (die ik ook heb) maar toch vind ik deze kleur mooier. Je gaat niet snel de mist in met een blush van M.A.C. De vraag is alleen welke kleur jouw voorkeur heeft en ik vond dit een mooie aanwinst. Ik denk dat hij veel vrouwen mooi zou staan. Wat lichter aangebracht mooier bij de een en wat dikker en heftiger mooier bij de andere. Zo’n blush is aardig veelzijdig en kan je gemakkelijk aanpassen naar de dag die je hebt of de activiteit. Daarnaast doe je enorm lang met de inhoud.

De M.A.C Stay Pretty Pro Longwear Blush kost €24,50 en bevat 6 gram. Hij zit in de vaste collectie van M.A.C. Er zijn enkele vestigingen in Nederland waar ze M.A.C. verkopen, onder andere bij de Bijenkorf, de Douglas en de M.A.C Pro Store. Op internet kan je alle verkooppunten gemakkelijk vinden.

♥ Wat vinden jullie van deze nieuwste aanwinst van M.A.C? Iets wat je zelf uitgezocht had kunnen hebben?

Liefs,

Elise Joanne