DSC 0603 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

De eerste review naar aanleiding van mijn succesvolle tripje langs de Kiko winkel konden jullie twee weken geleden zien; vier prachtige lakjes voor de herfst. Ook van de lippenstiften wist ik dat de kwaliteit gewoon erg goed is dus dan is het alleen nog een kwestie van een mooie kleur uitkiezen. En natuurlijk een keuze maken tussen de verschillende substanties, want dat zijn er nogal wat. Alsnog allemaal in een mooi jasje met een betaalbaar prijskaartje. Klinkt niet verkeerd hè? Ik review een nieuwe kleur, de – op het oog – prachtige Kiko Velvet Mat Lipstick #613. Kijk je mee?

DSC 0597 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

DSC 0605 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

DSC 0607 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

Dit is tevens de kleur die ik droeg in de favorieten video!

Deze nieuwe lippenstift komt uit de Velvet Mat collectie, eentje waar ik al eerder een kleur van kocht. Die was énorm fel, een pittige oranje/rood versie en ik zocht nu iets subtieler. Ik zocht een kleur uit de matte lijn, die goed en lang zou blijven zitten maar die elegant zou zijn en gemakkelijk te dragen voor elke dag. Dat zijn toch de lippenstiften die ik sneller pak, of ik nou boodschappen ga doen, ga lunchen of naar Amsterdam ga; ik draag vaker een klassiekere kleur dan een fellere.

De hulzen van de Kiko Lipsticks zijn zeer verschillend per lijn, de Velvet Mat zijn te herkennen aan de bijzondere en kitscherige gouden verpakking met parelmoeren inzetstuk. Daarnaast een bijzonder kliksysteem met binnenin de huls, een lipstick met een mooie opdruk van het merknaapje in de substantie. Chique!

DSC 0613 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

DSC 0591 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

DSC 0617 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

DSC 0759 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

DSC 0754 - New in! Kiko Velvet Mat Lipstick #613 Review

De lippenstift is een mooie en klassieke oudroze kleur in een mat jasje. Een hele stroeve substantie, die door warmte een heel stuk gladder en zachter wordt! Dat maakt het aanbrengen héél gemakkelijk en zelfs heel prettig. Bang dat je hem voelt zitten op je lippen? Dat is dus niet zo. Je ziet namelijk ook een kleine – natuurlijke – glans op de lippenstift, hij is niet 100% mat namelijk. Dat betekent ook dat hij net even iets minder lang zit dan een échte matte lippenstift die wél stroef is en blijft. De kleur vind ik ontzettend mooi, hij is klassiek en elegant, maar toch wel echt zichtbaar. hij mag er wezen!

De prijs/kwaliteit verhouding is ontzettend goed bij Kiko, echt een winkel die ik van harte aan kan raden! Jammer genoeg nog maar één locatie, maar daar komt vast binnenkort verandering in. Edit: er zijn onderhand al drie locaties; ook in Rotterdam en Amstelveen zit een Kiko winkel!

De Kiko Velvet Mat Lipstick in #613 bevat 3,5 gram en kost €5,99. Kiko is te koop op het Amsterdam Centraal Station.

Liefs,

Elise Joanne

Vanmiddag om 15:00 komt er een tweede artikel online.