DSC 0532 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

Ik blijf genieten van de diverse E.L.F producten die mijn kant op komen. Vandaag heb ik een review van een blush die een hele bijzondere glans in zich heeft, een beetje zoals Sleek Rose Gold. Een blush die wellicht op het eerste gezicht niet eens zo bijzonder is maar, na een wat betere blik, een schoonheid blijkt te zijn. Ik laat vandaag de E.L.F Peachy Keen Blush zien.

DSC 0506 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

DSC 0513 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

DSC 0529 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

Het leuke van deze E.L.F Blushes (en ook bronzers!) is dat ze komen in een hele mooie dikke verpakking die veel weg heeft van de NARS exemplaren. Het straalt een bepaalde luxe uit maar wel voor een klein prijsje. Een zwart mat doosje met een kleine opening om de kleur van de blush goed te kunnen aanschouwen. Ook zit er een klein spiegeltje in de binnenkant.

De kleur van vandaag is Peachy Keen. Er zijn elf kleuren blushes te verkijgen waarvan één er een highlighter is, waarvan gezegd wordt dat het stralend lijkt op de NARS Albatross highlighter. Mijn review over deze Gotta Glow Highlighter/Blush kan je hier lezen.

DSC 0535 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

DSC 0540 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

DSC 0536 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

DSC 0546 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

De blush is vrij poederig en vrij oranje op het eerste gezicht. Bij het swatchen komt de prachtige gouden glans, in het licht, enorm goed naar voren! De swatches zijn gemaakt met één enkele veeg over mijn arm en hand. Bij mijn hand, waar je de glans goed kan zien, heb ik alleen het product goed uitgewreven.

DSC 02022 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

DSC 01991 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

DSC 0208 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

Wanneer de zon niet op je gezicht schijnt is het een perzikkleurige blush die lichtelijk naar oranje neigt. Wanneer de zon op je gezicht valt krijg je een gezonde gloed en een mooie glans. Breng dus ook met mate aan in de ochtend want zodra je buiten stapt is de blush qua glans stukken beter te zien dan je denkt als je hem aanbrengt voor de spiegel.

DSC 0530 - New in: E.L.F Peachy Keen Blush

Ik vind de E.L.F Peachy Keen blush een leuke nieuwe aanwinst. De kleur is wel meer oranje dan perzik naar mijn mening maar gelukkig maakt de gouden glans enorm veel goed! Wel een heftig rakkertje dus breng aan met mate zou ik zeggen. Mooi doosje, mooie glans, prima basis kleurtje en een klein prijsje.

De E.L.F Peachy Keen Blush is te koop bij de webshop Eyes Lips Face, kost €4,00 en bevat 4,75 gram. Er zijn aanzienlijke verzendkosten (€6,75) bij E.L.F maar de goedkopere producten met hele redelijke kwaliteit maken dan zeer goed. Bestel in bulk zou ik zeggen! ELF is een veilige webshop waarbij je op allerlei verschillende manieren kan betalen. Binnen enkele dagen is je bestelling in huis.

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf en/of merk.