DSC_0532

Ik blijf genieten van de diverse E.L.F producten die mijn kant op komen. Vandaag heb ik een review van een blush die een hele bijzondere glans in zich heeft, een beetje zoals Sleek Rose Gold. Een blush die wellicht op het eerste gezicht niet eens zo bijzonder is maar, na een wat betere blik, een schoonheid blijkt te zijn. Ik laat vandaag de E.L.F Peachy Keen Blush zien.

DSC_0506

DSC_0513

DSC_0529

Het leuke van deze E.L.F Blushes (en ook bronzers!) is dat ze komen in een hele mooie dikke verpakking die veel weg heeft van de NARS exemplaren. Het straalt een bepaalde luxe uit maar wel voor een klein prijsje. Een zwart mat doosje met een kleine opening om de kleur van de blush goed te kunnen aanschouwen. Ook zit er een klein spiegeltje in de binnenkant.

De kleur van vandaag is Peachy Keen. Er zijn elf kleuren blushes te verkijgen waarvan één er een highlighter is, waarvan gezegd wordt dat het stralend lijkt op de NARS Albatross highlighter. Mijn review over deze Gotta Glow Highlighter/Blush kan je hier lezen.

DSC_0535

DSC_0540

DSC_0536

DSC_0546

De blush is vrij poederig en vrij oranje op het eerste gezicht. Bij het swatchen komt de prachtige gouden glans, in het licht, enorm goed naar voren! De swatches zijn gemaakt met één enkele veeg over mijn arm en hand. Bij mijn hand, waar je de glans goed kan zien, heb ik alleen het product goed uitgewreven.

DSC_0202

DSC_0199

DSC_0208

Wanneer de zon niet op je gezicht schijnt is het een perzikkleurige blush die lichtelijk naar oranje neigt. Wanneer de zon op je gezicht valt krijg je een gezonde gloed en een mooie glans. Breng dus ook met mate aan in de ochtend want zodra je buiten stapt is de blush qua glans stukken beter te zien dan je denkt als je hem aanbrengt voor de spiegel.

DSC_0530

Ik vind de E.L.F Peachy Keen blush een leuke nieuwe aanwinst. De kleur is wel meer oranje dan perzik naar mijn mening maar gelukkig maakt de gouden glans enorm veel goed! Wel een heftig rakkertje dus breng aan met mate zou ik zeggen. Mooi doosje, mooie glans, prima basis kleurtje en een klein prijsje.

De E.L.F Peachy Keen Blush is te koop bij de webshop Eyes Lips Face, kost €4,00 en bevat 4,75 gram. Er zijn aanzienlijke verzendkosten (€6,75) bij E.L.F maar de goedkopere producten met hele redelijke kwaliteit maken dan zeer goed. Bestel in bulk zou ik zeggen! ELF is een veilige webshop waarbij je op allerlei verschillende manieren kan betalen. Binnen enkele dagen is je bestelling in huis.

Liefs,

Elise Joanne

Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een bedrijf en/of merk.