avw - My Morning Routine - Get Ready With Me! Winter 2016

Get Ready With Me Elisejoanne.nl Still - My Morning Routine - Get Ready With Me! Winter 2016

Oh jongens toch, wat heb ik vandaag een veelvuldig aangevraagde video klaar staan! Eentje die ik nog nooit eerder opnam maar vandaag met de wereld deel; My Morning Routine – Get Ready With Me! Winter 2016. Eigenlijk is het helemaal niet spannend wat ik doe in de ochtend en hoe (lijkt mij?), want ik ben helemaal niet glamoureus en mijn ochtend is ook allesbehalve zo, haha. Maar toch leek het mij leuk om te delen en dat doe ik vandaag met heel veel liefde. Kijk je mee?

De nadruk in deze video ligt hem op uiterlijk en verzorging, dus niet wat ik ontbijt etc. Het is geen typisch gestylde video zoals wij wel eens zien van Amerikaanse vloggers want zo ben ik niet en zo is mijn ochtend niet, simpel als dat. Het is trouwens ook de eerste keer dat ik een voice-over doe! Ik heb oprecht enorm mijn best gedaan en hoop echt dat hij in de smaak valt.

De lijst met producten ik gebruik staan onder de video!

Bedankt voor het kijken en je kan hier klikken om te abonneren op mijn kanaal.

Het stukje in de video over Oral-B is gesponsord.

De producten:

♥Garnier Loving Blends
♥Keune conditioner voor gekleurd haar
♥Philosophy Snow Angel
♥Oral B Tandpasta
♥Oral B Whitening Accelerator
♥Philosophy Purity Made Simple
♥E.L.F Dagcrème
♥E.L.F Eyecream
♥The Body Shop Vitamine E Body Butter
♥Bio – Oil
♥Mac Factor Foundation
♥Oriflame The One Concealer
♥Catrice Prime & Fine Poeder
♥Max Factor Mascara
♥M.A.C Dame Blush
♥Sephora Highlighter
♥M.A.C Plumfull
♥Issey Miyake – L’eau D’issey
♥Keune Haarlak

De Oral B Whitening Versneller – de conditioner voor je tanden, tezamen met de Perfection Tandpasta en Luxe Mondwater, liggen sinds december in de winkel. De Whitening Versneller is nieuw op de markt en ontzettend innovatief want conditioner voor je haar kennen wij allemaal, maar dat kan dus ook voor je tanden? Ja! Het handige hiervan is, is dat je op relatief korte termijn resultaat boekt – wittere tanden krijgt – en het toekomstige vlekjes tegengaat. Ik drink graag thee en dat zorgt voor plekjes jammer genoeg. Met dit product blijven de vlekjes langer weg en lijken mijn tanden optisch witter. Ik ben benieuwd naar het resultaat als ik het product veel langer gebruik! Het eerste resultaat zie je namelijk na enkele dagen al, het beste is het sowieso twee weken te gebruiken. Gewoon na je tandenpoetssessie met normale tandpasta poets je nog een keertje je tanden met de Whitening Versneller. Voelt daarna lekker fris aan!

Liefs,

Elise Joanne