92000000128349061 - Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Review

Vaste bezoekers van mijn blog weten onderhand wel dat mijn favoriete (budget!) BB Cream toch echt die van Catrice is. Nu kreeg ik laatst een pakketje binnen met Miss Sporty goodies met o.a. de Miss Sporty Morning Baby! BB Cream. Mijn oprechte nieuwsgierigheid werd meteen gewekt! Is deze Miss Sporty budget variant net zo fijn als mijn all time favoriet? Kijk mee!

DSC 0224 800x5302 - Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Review

De tube waarin de Miss Sporty Morning Baby! BB Cream komt is mooi! Geen gedoe geen gedonder, maar toch erg chique. Het prijsje is klein maar het oog krijgt ook wat. Netjes!

DSC 0230 800x5301 - Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Review

Miss Sporty Morning Baby! BB Cream belooft 5 dingen na gebruik:

1. De huid voelt gehydrateerd
2. Imperfecties vervagen
3. Je huid wordt gladder
4. Bescherming voor invloeden van buitenaf
5. Geeft een gezonde gloed en uitstraling

Er zijn altijd een aantal punten die mooi op een dergelijke tube staan maar waarvan ik niet bepaald kan weten of het daadwerkelijk werkt zoals nummer 4. Bescherming van buitenaf? Jij zegt het..

Ik gebruik een BB Cream omdat het een lichtere dekking geeft dan foundation zonder slecht gepigmenteerd te zijn, BB Cream voelt luchtiger en minder dekkend dan een foundation en het voelt zacht aan. Daarnaast moeten imperfecties licht gedekt worden en een natuurlijke gloed en glans worden gegeven. Indien een BB Cream aan deze facetten voldoet is het voor mij een aanrader!

Wat wel opvalt is dat de Miss Sporty Morning Baby! BB Cream veel parabenen, minerale oliën, parfum en siliconen bevat!

DSC 0232 800x5302 - Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Review

De kleur die ik heb gekregen is #001 Nude Radiance. Dit is de kleur die ik zelf ook uitgezocht zou hebben.

Zonder Make-up

DSC 0237 800x5302 - Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Review

Met Miss Sporty Morning Baby! BB Cream

DSC 0239 800x5302 - Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Review
Miss Sporty Morning Baby! BB Cream + Resterende Make-up

DSC 0243 800x5301 - Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Review

Oordeel

Laat ik beginnen bij de substantie van de BB Cream die ik simpelweg te waterig vind. Een goede BB Cream is romig en luchtig en toch erg licht! Deze BB Cream is te waterig. De substantie voelt niet prettig aan. Nadat ik een royale laag had aangebracht en mijn gezicht eens goed bekeek, vond ik het resultaat niet verkeerd. Wel vond ik dat de BB Cream niet zo egaal zijn werk had geleverd als dat ik graag had gezien. Nadat ik mijn gehele make-up routine had afgewerkt was het resultaat prima. Niet zo natuurlijk als dat ik graag zou hebben gezien maar het kan er goed mee door! Imperfecties bedekken gaat hem wel relatief slecht af.

De Miss Sporty Morning Baby! BB Cream blijft op zich wel een gehele dag zitten. Hij gaat niet “zweten” en/of glijden. Wel voelt het alsof ik echt wat op mijn gezicht heb zitten de hele dag en dat voelt onaangenaam.

DSC 0223 800x5302 - Miss Sporty Morning Baby! BB Cream Review

De Miss Sporty Morning Baby! BB Cream is een prima basis voor elke dag. Vanwege de prijs vind ik het resultaat zeker niet verkeerd. Wel vind ik hem niet prettig genoeg in gebruik mede vanwege de substantie. Daarnaast is het resultaat prima maar niet fantastisch. Verder bevat de BB Cream veel parabenen, minerale oliën, siliconen en parfum. Ingrediënten die niet perse verkeerd zijn maar ik sta er nou ook niet om te springen! Ik zelf houd het gewoon lekker bij mijn Catrice BB Cream!

De Miss Sporty Morning Baby! BB Cream is te koop bij de Etos voor €3,49 en bevat 30 ml.

Wat vinden jullie van de Miss Sporty Morning Baby! BB Cream?

Liefs,

Elise Joanne