DSC 03073 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Budget producten die uitkomen in een betaalbaar jasje zijn goud waard. Dat heeft Miss Sporty waarschijnlijk ook zo gedacht want ze horen het geld al rinkelen met hun nieuwste collectie. Deze betaalbare Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks klinken geweldig, zien er vrolijk en leuk uit, maar de vraag is altijd of ze zo geweldig zijn als dat je hoopt. Vorige week waren de nieuwste kleurtjes van NYC aan de beurt, nu gaan we over tot Miss Sporty. Kijk je mee?

DSC 0325 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0339 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Toen de eerste van dit soort producten uitkwam, de Rimmel Apocalips Lip Laquers, was ik meteen volledig verliefd. Want vergis je niet, dit lijken lipglossjes maar zijn sterk gepigmenteerde lippenstiften. De wijze van aanbrengen is daarmee heel gemakkelijk omdat je vrij specifiek kan werken en de kleur goed kunt opbouwen.

DSC 03191 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0366 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 03841 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Er zijn zes verschillende kleuren uitgebracht door Miss Sporty, te weten;

♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 001 Lucky Me
♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 102 Full Peach
♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 103 Fuchsia Cash
♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 201 Violet Cash
♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 300 Coral Flush
♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 400 Full Red

Een uitleg van de kleur ‘namen’ is vrijwel niet nodig, het is duidelijk om welke kleur het gaat bij het zien van de gegeven naam. Wat ik altijd raar heb gevonden bij Miss Sporty, is dat de nummering vaak niet geheel klopt. Je zou denken dat er meerdere kleuren zijn gemaakt maar dat er maar enkele in ons kleine Kikkerlandje worden verkocht. (?)

DSC 03512 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Kleine ‘stokjes’ met een zachte applicator voor precisie werk. Het handige is het kleine gat in de punt waar extra hoeveelheid product verstopt zit. Je hoeft dan vaak maar één keer heen en weer te dippen voor een mooie hoeveelheid op de lippen.

♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 001 Lucky Me

DSC 03421 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick ReviewDSC 0644 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0648 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Oeh, deze beige rakker is niet zo goed dekkend als dat hij had moeten zijn. Daarnaast is hij ook gewoon té beige en maakt hij mij snel bleek. Hij voelt zacht en brengt prettig aan, maar het resultaat mag er niet wezen.

♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 102 Full Peach

DSC 0343 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0629 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0636 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Mooi! Lieflijk en toch aanwezig op haar manier, ik vind het een succesje. Maar ‘Full Peach’? Nee, verkeerde naam wat mij betreft, hij bevat veel meer roze om een perzikje te zijn. Juist daarom vind ik hem ook mooier dan verwacht. Gaat niet in de lijntjes zitten!

♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 103 Fuchsia Cash

DSC 03444 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0623 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0615 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Waanzinnig! Vrouwelijk, vrolijk en fel. Ik houd van dit soort exemplaren. Gaat niet in de lijntjes zitten en brengt prettig aan.

♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 201 Violet Cash

DSC 0345 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0597 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0599 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Vaak vind ik paarse kleuren mooier als ze warmer zijn. Dit exemplaar is frisser, helder en ook grauwer dan wat ik nog wel eens wil dragen. Het is een keuze die je maakt, het is een kwestie van smaak of je dit mooi vindt. Hij misstaat mij niet maar ik vind het ook niet heel ‘mooi’. Wel is het een keertje wat anders.

♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 300 Coral Flush

DSC 0348 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 05872 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 05812 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Best pittig om een dergelijke kleur te dragen, hij is namelijk meer oranje dan ik normaal op zou doen. Wel heeft hij iets krachtigs en vrouwelijks maar met een vrolijk randje. Hij dekt mooi, gaat wel een beetje in de lijntjes zitten maar brengt dan wel weer prettig aan.

♥Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick – 400 Full Red

DSC 03492 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0572 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

DSC 0539 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Ook absoluut geen verkeerd kleurtje maar is niet ‘Vavavoom’ rood als dat de naam zou doen vermoeden. Dat maakt haar ook een stukje draagbaarder en wat gemakkelijker voor elke dag. Wellicht voor degene die rode lippenstift geweldig vindt maar misschien het een beetje te ‘spannend’ vindt om te dragen; dit is een goed alternatief!

DSC 0311 - Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Review

Ik vind het een leuke nieuwe collectie van Miss Sporty met deze nieuwe Lip Millionaire Liquid Lipsticks. Zes diverse kleuren, voor iedereen zit er een mogelijkheid bij. Lucky Me is absoluut niet mijn kopje thee en betwijfel of hij iemand mooi zal staan. Violet Cash had van mij wellicht wat dekkender mogen zijn en wat donkerder, maar verrassend is hij zeker wel. De overige kleuren dekken geweldig, zijn relatief recht toe en recht aan, én zijn hele draagbare opties. Ze zitten over het algemeen erg prettig, ze smeren goed uit en gaan bijna niet in de lijntjes zitten (op Lucky Me na). Ze houden enkele uren goed, 3 á 4, en overleven een kleine maaltijd ook nog eens. Na het grotere werk zou ik alles even bijwerken. En die prijsjes, die zijn heerlijk klein en fijn. Voor zulke producten leg ik dat graag neer! Wellicht niet voor allemaal, maar kies je kleur gewoon goed uit.

De Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks kosten €3,99, bevatten 11 ml en zijn te koop bij de Etos.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.