DSC 2250 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste keer dat ik het had over het budgetmerk Miss Sporty. Tja, soms heeft een merk niet zoveel interessante nieuwtjes te delen, dat kan! Stiekem vergeet ik wel eens dat ook dit merk op de markt is. Maar, met de producten die ik vandaag review, eisen ze weer een beetje aandacht op. Heb je nog geen beste vriendin? Nu kan je er eentje aanschaffen voor maar enkele euro’s! Kijk je mee naar mijn review van de Miss Sporty BFF Lipsticks?

DSC 2206 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2208 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2228 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2260 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Er zijn in totaal vier verschillende kleurcategorieën waar je uit kan kiezen, met in elke categorie twee of meer kleurtjes naar keuze. Er zijn in totaal 10 verschillende tinten verkrijgbaar.

Naamloos - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Van die tien verschillende kleuren, review ik er vijf:

♥#100 My Tender Pink
♥#201 My Amazing Fuchsia
♥#202 My Pretty Rose
♥#301 My Cheeky Cherry
♥#600 My Cute Coral

De paarse tinten, My Nice Plum en My Sweet Mocha hadden mij ook heel tof geleken! Diverse tinten, dat is altijd een pluspunt. De lippenstiften komen in een plastic huls die deels doorzichtig is met zilveren details. Vrolijk maar ook een beetje ‘goedkoop’. De lipsticks moeten verzorgend zijn, gemakkelijk aan te brengen en een mooie glans bevatten. Ik ben benieuwd!

DSC 2231 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2267 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

My Tender Pink – My Amazing Fuchsia – My Pretty Rose – My Cheeky Cherry – My Cute Coral

Op de eerste tint na, zijn de lippenstiften behoorlijk goed gepigmenteerd. Het zijn hele zachte lipsticks, inderdaad gemakkelijk aan te brengen en vol glans.

♥#100 My Tender Pink

DSC 2218 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2240 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2597 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2601 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Oeh.. Dit doet mij een beetje denken aan de jaren ’90 Barbie tijd. Geen goede associatie dus. Het ligt niet alleen aan mijn donkere lippen; de kleur is vaal roze met een parelmoer glans. Zou hij iemand wel mooi staan? Ik denk het niet.

♥#201 My Amazing Fuchsia

DSC 2217 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2247 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2625 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2633 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Een mooie pigmentatie, een vrolijke en aanwezig kleur. Absoluut niet verkeerd, dekt namelijk mooi en staat vrouwelijk. Maar ik ben dan ook groot fan van fuchsia.

♥#202 My Pretty Rose

DSC 2221 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2245 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2646 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2652 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Ook deze kleur heeft een mooie dekking en de kleur zelf spreekt mij ook énorm aan, hier zit iets meer paars in dan haar bovenstaande zusje. Alleen die zilveren glans eroverheen.. Jammer, want die doet afbreuk aan het geheel.

♥#301 My Cheeky Cherry

DSC 2220 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2243 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2657 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2659 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Dit is denk ik mijn favoriet; een kleur die inderdaad ‘cheeky’ is want hij lijkt rood maar is toch echt een stukje meer roze dan gedacht. Mooi! Goede dekking ook en gelukkig geen rare zilveren glans.

♥#600 My Cute Coral

DSC 2219 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2242 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2609 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

DSC 2611 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Mmmm.. van dichtbij vind ik hem er bijna eng uitzien, alsof de kleur op mijn lippen is geplakt. Lijntjes en velletjes zie je ook verdraaid goed. De kleur zelf is op zich prima in de full-face foto, maar erg succesvol vind ik hem niet.

DSC 2227 - Miss Sporty BFF Lipstick Review

Weet je wat ik zo typisch vind? ‘Goedkopere’ merken hebben zo vaak de neiging producten op te smukken door er een glans of glitter in te stoppen terwijl dát juist hetgeen is wat het product goedkoper laat ogen. Die zilveren glans in My Pretty Rose is daar een goed voorbeeld van, zonder die parelmoer finish zou hij zóveel mooier zijn geweest. Uiteindelijk ben ik niet ontevreden over de lippenstiften maar zeker niet razend enthousiast. Voor die paar euro vind ik My Cheeky Cherry en My Amazing Fuchsia leuke dingetjes, mooie pigmentatie en lekker vrolijk. Ze blijven helaas niet zo lang zitten, een maaltijd overleven ze niet en dat ligt dus aan de zachte en glanzende finish; daardoor glijdt het geheel makkelijker óp maar ook ván je lippen. Tja, dat prijsje maakt veel goed. Maar hoeveel is afhankelijk van je eigen portemonnee en voorkeur. Qua dat laatste; ik ben niet helemaal overtuigd.

De Miss Sporty BFF Lipsticks zijn al verkrijgbaar bij o.a. Etos. Ze kosten €2,99 per stuk en bevatten 5 ml.

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.