DSC 02002 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

Vorige week bestelde ik bij de shop van Misslipgloss een aantal nieuwe make-up producten. Dit was simpelweg te lang geleden sinds de laatste keer dat ik wat bestelde bij een webshop én er waren te veel leuke dingen uitgekomen om te negeren. Kijk je mee?

DSC 01982 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

DSC 02002 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

De reden dat ik bestelde bij de shop van Misslipgloss, en niet bij een andere webshop, is omdat zij boven de €25,00 geen verzendkosten rekenen én het de volgende dag al in huis is; twee hele dikke pluspunten! Daarnaast hadden ze alles wat ik graag wilde hebben.

De spulletjes werden geleverd in een doos met lekker veel plastic om alles veilig in te bewaren. Ook krijg je er de pakbon bij (wat vaak niet gebeurd!) en kaartje met een ‘persoonlijke’ boodschap van Cynthia. Allemaal erg netjes en detailgericht.

Ik bestelde vijf items, waarvan er vier allemaal van Sleek zijn!

♥Sleek Del Mar Palette €9,99

DSC 02061 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

DSC 02091 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

Dit palette is nieuw in de collectie van Sleek en te vrolijk om te laten liggen! Del Mar gaat gepaard met allerlei heldere en zomerse kleuren die ik normaal niet snel zou gebruiken maar wel mooi genoeg vind om er in ieder geval een review over te schrijven.

♥Sleek Bronze Blocks €8,95

DSC 02361 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

DSC 02381 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

DSC 02401 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

Ook deze bronzer is nieuw in de collectie van Sleek. Hij komt in twee kleuren waarvan ik de lichtste heb (Light). De andere donkere (Dark) is echt alleen geschikt voor de zeer getinte of echt donkere dames. De kleuren vond ik enorm mooi, en het doosje echt prachtig!

♥Sleek Blushes Antique & Pixie Pink €5,95

DSC 02101 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

DSC 02141 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

Ik heb al vijf blushes van Sleek waarover ik enorm tevreden ben. De kleuren zijn divers en goed gepigmenteerd. Ik wilde daar graag Pixie Pink aan toevoegen (de meest linkse, duh) omdat die al wat langer op mijn verlanglijstje staat. Indien goed aangebracht én met mate, kan zo’n kleur echt prachtig zijn. Antique heb ik gekocht omdat ik daar al verliefd op werd toen hij uit kwam met de Vintage Romance’ collectie, maar toch nooit eerder besteld. De kleur is een stuk bruiner dan ik aanvankelijk had gedacht, ik hoop dat hij niet teleurstelt!

♥Barry M Natural Glow Shadow & Blush Palette €9,45

DSC 02021 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

DSC 02051 - Shoplog: Mijn Make-up Bestelling! (Artikel)

Er zijn drie verschillende paletten recentelijk uitgebracht door Barry M (Natural Glow, Summer Love & Glamour Puss). Ik heb daarvan het meest ‘nude’ palette uitgezocht, dat was ook degene die mij het meeste aansprak! Je krijgt zes oogschaduwkleuren én een blush voor nog geen tien euro. Ik ben dol op de lakjes van Barry M dus ik was zéér benieuwd naar de oogschaduw.

Alle producten komen te zijner tijd langs in een review. Ik zal het goed verdelen want niemand wil een week lang alleen maar Sleek reviews natuurlijk! Het lijken mij allemaal stuk voor stuk hele mooie producten voor een prima prijsje. Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?!

Liefs,

Elise Joanne