Samen  - Mijn Kerstcadeau Tips 2013! (Make-up)

Ikzelf ‘heb’ niet zoveel met Sinterklaas. Ik vind het maar een rare bedoening. Waar ik wel warm voor kan lopen zijn de kerstdagen, of de gehele maand december in het algemeen. Cadeaus geven met kerst is niet gebruikelijk in ons kikkerlandje maar ik kan het zeker wel waarderen. Prachtig verpakte, luxe cadeaus onder een met zorg opgetogen kerstboom. Liefde, pure liefde!

Ik laat jullie graag een aantal suggesties zien voor deze feestelijke maand. Wellicht zijn het cadeaus die je kan vragen aan je ouders, vriend(in) of manlief. Het zijn cadeaus die mij persoonlijk erg mooi lijken om te krijgen en waarvan mijn bloeddruk de pan uit rijst.

DSC 0204 640x424 - Mijn Kerstcadeau Tips 2013! (Make-up)

DSC 0218 640x424 - Mijn Kerstcadeau Tips 2013! (Make-up)

Cranberry Joy Body Butter offen stehend - Mijn Kerstcadeau Tips 2013! (Make-up)

Natuurlijk hebben we The Body Shop & Lush met al hun prachtig verpakte en heerlijke ruikende geweldigheden. Dergelijke cadeautjes doen het altijd goed! Wat ik persoonlijk jammer vind aan de kerstcollecties van TBS dit jaar, is dat het hetzelfde is als vorig jaar. Zonde! Desalniettemin heb je al geweldige boxen gevuld met allerlei producten voor €8,00. De grotere verpakking gaan over de toonbank voor €23,00. Mijn persoonlijke favoriet is de Cranberry Joy Set voor €20,00. Bij Lush heb je enkele collecties die alleen worden uitgebracht tijdens de wintermaanden (zoals Snow Fairy). Lush producten kunnen prijzig zijn maar je hebt al bommen voor in bad voor enkele euro’s. Mijn favoriete producten zijn de Santa’s Lip Scrub voor €9,99 en de Secret Santa voor in bad voor €8,95.

Dior Christmas collection 2013 - Mijn Kerstcadeau Tips 2013! (Make-up) DIORIFIC PERFUMED ILLUMINATING POWDER 001 ROSE D OR - Mijn Kerstcadeau Tips 2013! (Make-up)

Make-up collecties die uitkomen speciaal met de kerst zijn vaak prachtig om te aanschouwen. Vooral merken als Chanel & Dior maken het je portemonnee erg lastig omdat het zo ontzettend mooi is! Mijn voorkeur gaat uit naar het oogschaduw palette van Chanel genaamd Illusion d’ombre voor de, toch wel schappelijk prijs!, van €30,00. Prachtige nude, roze en bruintinten in een klein doosje. Ook Dior laat mijn oog vallen op een prachtig palette vol oogschaduws genaamd Golden Flower. De minder schappelijk prijs van €56,50 doet pijn aan mijn hart maar het product mag er echt zijn! Als klapper op de vuurpijl noem ik nog even kort de highlighters uit de kerstcollectie van Dior; Diorific Perfumed Illuminating Powder in Rose d’Or & Perle d’Or. Ik ga het hier kort over hebben omdat ze €72,00 per stuk kosten (!) maar echt een prachtig cadeau voor de feestdagen zal zijn.

DSC 0568 800x530 - Mijn Kerstcadeau Tips 2013! (Make-up)

Ook kijk ik naar de wat meer budget make-up producten die geweldig kunnen zijn als cadeautjes onder de kerstboom. Neem als voorbeeld de Etos blush & bronzer die €5,00 kost en beide NARS Orgasm een poepie laten ruiken, Echt! En als je dol bent op gouden glitters zou ik een kijkje nemen bij de HEMA, zij hebben namelijk goed uitgepakt deze kerst!

essie winter1 - Mijn Kerstcadeau Tips 2013! (Make-up)

Essie heeft een prachtige collectie die uit is gekomen genaamd; Essie Shearling Darling Winter 2013. Zes fantastische kleuren die nog geen €10,00 per stuk kosten bij de DA en de Etos. Vooral Mind your Mittons is een favoriet voor mij (petrolblauw).

Wellicht hebben jullie wat aan mijn suggesties en anders heb je wat om heerlijk bij weg te zwijmelen!

Liefs,

Elise Joanne