DSC 02083 - Mijn Favoriete Highlighters - Een voor elke budget!

Juist in de zomer draag ik graag highlighter, en lekker veel ook. Dan mag het want de zon schijnt heerlijk op je snoet en wat staat nou gezonder dan een glanzende én gezonde snoet? Dat creëer je simpelweg door een lekkere dot highlighter op je jukbeenderen, boven je wenkbrauwen, op je bovenlip en onder je wenkbrauwbot. Wellicht niet allemaal tegelijkertijd want eruit zien als een discobal is ook zo jaren ’70 maar dat zijn wel de mooiste plekken voor dit product. Vandaag laat ik jullie mijn drie favoriete highlighters zien!

DSC 02113 - Mijn Favoriete Highlighters - Een voor elke budget!

DSC 0223 - Mijn Favoriete Highlighters - Een voor elke budget!

De drie highglighters van vandaag verschillen in kleuren, verkrijgbaarheid én budget. Voor iedereen zou er dus wel iets bij moeten zitten. Ik gebruik alle drie deze producten enorm graag van alle glanzende snoepers die ik heb, dus dat zegt wat.

DSC 02213 - Mijn Favoriete Highlighters - Een voor elke budget!

M.A.C. – Sephora – MUA

DSC 02015 - Mijn Favoriete Highlighters - Een voor elke budget!

De M.A.C. Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle is een gouden higlighter die heel warm staat op je huid. Natuurlijk zit hier een duurder prijskaartje aan, mede vanwege het merknaampje, van €28,50. Je krijgt hiervoor simpelweg perfectie in een doosje voor terug; er is geen highlighter zo intens prachtig als deze van M.A.C. De inhoud is een schappelijk 10 gram. Dit product heb ik al bijna 1,5 jaar en er zit nog geen deuk in, je doet er dus behoorlijk lang mee.

DSC 02023 - Mijn Favoriete Highlighters - Een voor elke budget!

De Sephora Highlighting Compact Powder is highlighter mét een klein basis kleurtje, er schijnt namelijk een lichtroze ondergrond doorheen. Je hebt dus geen blush nodig om naast glans ook kleur aan je wangen toe te voegen. Ook dit is een mooie warme kleur die wel heel fris staat. Jammer genoeg is dit merk niet meer gemakkelijk te verkrijgen in Nederland dus je zal een online bestelling moeten plaatsen óf gewoon even langswippen bij een winkel in Frankrijk. De kleur, de glans én de gehele look die je creëert is het namelijk oprecht waard. Deze highlighter heb ik nu bijna 2 jaar en ik heb nog maar enkele grammetjes gebruikt. Hij bevat een nette 11 gram en kost zo’n €15,00.

DSC 02035 - Mijn Favoriete Highlighters - Een voor elke budget!

Het laatste exemplaar is (hedendaags) gelukkig het meest gemakkelijk te verkrijgen met het kleinste prijsje. De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter heb ik meer dan een jaar in mijn bezit en toentertijd gekocht in de gelijknamige Engelse webshop. Nu kan je dit merk en ook deze highlighter gemakkelijk verkrijgen bij enkele Kruidvatvestigingen. De prijs is in de Nederlandse fysieke winkel wel een stukje hoger met zijn €6,99 dan in de webshop met het kleine prijsje van nog geen €3,00. Omdat er bij mij geen Kruidvat in de buurt zit met MUA is het voor mij nog wel het overwegen waard om online te bestellen, ook mede vanwege de lagere prijzen. De highlighter is werkelijk prachtig; roze met een parelmoer glans. Een stuk koeler dan de voorgaande exemplaren. Hij bevat een schappelijk 7,5 gram.

DSC 02492 - Mijn Favoriete Highlighters - Een voor elke budget!

(Hier heb ik de M.A.C. Mineralize Skinfinish op)

Alle drie deze exemplaren zijn oprecht het overwegen waard. De kleuren zijn alle drie anders en de prijsjes ook. Vooralsnog gebruik ik elke van deze drie exemplaren donders graag en zodra ze op zouden gaan (wat ik niet snel zie gebeuren) dan haal ik simpelweg meteen weer een nieuwe.

Liefs,

Elise Joanne