DSC 0207 800x530 - Maybelline Color Tattoo Review

Make-up producten kunnen maanden in de schappen liggen voordat ik er echt een oog voor krijg. Sommige producten pakken simpelweg niet meteen, bij het zien van de eerste schreeuwerige reclame, mijn hart. Zo ook met de Maybelline Color Tattoo producten. Ik zag ze liggen met een goedkope aanbieding bij de Etos en zag geen reden meer om ze niet uit te proberen!

DSC 0210 800x530 - Maybelline Color Tattoo Review

DSC 0209 800x530 - Maybelline Color Tattoo Review

DSC 0208 800x530 - Maybelline Color Tattoo Review

Deze potjes oogschaduw in crème vorm lijken op de M.A.C. paint pots, maar een stuk goedkoper. De onderkant van de potjes zijn doorzichtig met de bewuste kleur en naam op de bovenkant in de vorm van een sticker. Duidelijk, praktisch, simpel en toch chique. Ik heb een lichtelijke obsessie met potjes dus voor mij is dit pure liefde. De kleuren die ik heb gekocht is de paarse variant genaamd #15 Endless Purple en de bruine variant genaamd #040 Permanent Taupe. Het verschilt per winkel hoeveel er worden verkocht maar er waren oorspronkelijk 6 beschikbare kleuren binnen de Color Tattoo lijn maar dat aantal is inmiddels lichtelijk gegroeid.

De kleur waar ik oorspronkelijk voor ging was de On and on Bronze versie, maar iemand had met zijn vette vinger in het laatste verkoopbare potje gezeten waar toch echt geen ‘tester’ op stond. Als iets een irritatiefactor is, dat is dat het zeker wel!

DSC 0216 800x530 - Maybelline Color Tattoo Review

DSC 0219 800x530 - Maybelline Color Tattoo Review

DSC 0228 800x530 - Maybelline Color Tattoo Review

DSC 0346 800x5181 - Maybelline Color Tattoo Review

Endless Purple is een prachtige en zachte paars/blauwe kleur die echt een stevige basis voor onder een kleurrijke smokey kan zorgen. Het fijne van deze oogschaduw in crème vorm is dat het werkt als een goede basis of als een mooie kleur op zichzelf. Heb je een dag weer eens tijd te kort komt ‘s ochtends maar je wilt wel met een likje kleur de deur uit? Dit zou zeker een vriendje kunnen worden van je! Het blijft ook heerlijk lang zitten en gaat niet glijden of in de lijntjes van je oogleden zitten, daar heb ik persoonlijk echt een hekel aan en had dat ook verwacht bij het gebruik hiervan maar niets is, gelukkig, minder waar.

Permanent Taupe is zéér geschikt als basis voor mijn alledaagse ooglooks aangezien ik leef van de bruintinten. Op de bovenstaande foto van mijn oog heb ik hem verwerkt als basis en in de crease en hierna een gouden kleur verwerkt op mijn oogleden. Op deze manier heeft het de gehele dag gezeten. Permanent Taupe is een stukje droger dan haar paarse zusje maar werkt alsnog prettig en is erg goed gepigmenteerd. Wel dien je wat meer de kleur goed uit te werken met je vingers op je oogleden. Daarnaast is hij mat met een pietsie glittertje erin die je eigenlijk niet terug ziet op je oogleden (gelukkig).

DSC 0213 800x530 - Maybelline Color Tattoo Review

Ik ben echt ontzettend blij met deze twee nieuwe aankoopjes van Maybelline. De Color Tattoo zijn ontzettend makkelijk in gebruik; lekker met je vingertoppen in het potje, op je oogleden en gaan met die banaan! Daarnaast zijn ze zacht, ontzettend goed gepigmenteerd en zorgen voor een ijzersterke basis voor onder je ooglook of als een leuke kleur op zichzelf met een likje mascara. je krijgt waar voor je geld en dat houdt in dat dit niet de laatste exemplaren zullen zijn die ik zal kopen.

De Maybelline Color Tattoo oogschaduws zijn te koop bij meerdere drogisterijen zoals de Etos voor €10,49 en bevatten 4 gram per potje.

♥Wat vinden jullie van de Maybelline Color Tattoo producten en kleuren? Gebruiken jullie wel eens crème oogschaduws als basis?

Liefs,

Elise Joanne