DSC 0346 800x530 - Maxfactor Clump Defy Mascara Review

Op het moment dat er een nieuw make-up product op de markt komt waar beautyland enthousiast over is, dan ben ik er als de kippen bij. Vandaag gaat het niet over een speciaal reinigend product of een indrukwekkende shampoo met diamantdeeltjes, maar simpelweg over een mascara. De Macfactor Clump Defy Mascara om precies te zijn. Maxfactor maakt mij altijd gelukkig met haar mascara’s dus ik ben zeer benieuwd wat deze versie mij te bieden heeft! Kijk je mee?

DSC 0343 2 800x530 - Maxfactor Clump Defy Mascara Review

DSC 0352 2 800x530 - Maxfactor Clump Defy Mascara Review

De Maxfactor Clump Defy Mascara komt in een mooie paarse huls met zilveren details. De mascara belooft volume te creëren zonder klontjes te veroorzaken. Een mascara die belooft vol, luchtig, intens en dramatisch te zijn zonder de nadelen? Dat komt niet vaak voor.. Maar wat echt niet vaak voor komt, is daadwerkelijk dat resultaat wat gezegd wordt te bereiken bij het opdoen zonder de nadelen van klontjes en plakken. Laten we hopen dat deze mascara eindelijk van theorie praktijk maakt.

DSC 0350 2 800x530 - Maxfactor Clump Defy Mascara Review

Het borsteltje is zoals ik nog niet eerder heb gezien! Een flexibele afgeronde vorm die gemakkelijk alle wimpertjes pakt in één beweging. Daarnaast pakt hij ook erg mooi de onderwimpers. Vaak vind ik mascara’s niet erg goed afgestemd op die kleine haartjes, maar deze pakt ze allemaal.

DSC 0436 800x627 - Maxfactor Clump Defy Mascara Review

DSC 0442 800x555 - Maxfactor Clump Defy Mascara Review

DSC 0453 800x530 - Maxfactor Clump Defy Mascara Review

Ik ben ontzettend blij met het resultaat dat deze Maxfactor Clump Defy Mascara mij geeft! Mijn wimpers zijn zijn mooi gescheiden en ontzettend lang(!) en er is inderdaad absoluut geen sprake van klontjes. Hij creëert alleen geen volume zoals ik dat nog zou willen, maar ik vind het desalniettemin geen verkeerde oogopslag. Het borsteltje is vanwege zijn flexibiliteit en aparte ronde vorm prettig in gebruik.

DSC 0345 2 800x530 - Maxfactor Clump Defy Mascara Review

De Maxfactor Clump Defy Mascara is een hele fijne mascara! Ik vind het resultaat erg mooi. De mascara geeft licht volume, lange wimpers, perfecte scheiding van de wimpers en doorstaat een goede regenbui. Daarentegen is hij er niet lastig af te halen (lees; boenen!) voordat je naar bed gaat. Ik vind het uiterlijk chique en het borsteltje erg fijn. Wel vind ik de mascara aan de prijzige kant voor een drogisterij merk, maar aan de andere kant is het die prijs ook wel weer oprecht waard. Vaak wacht ik tot een leuke aanbieding voorbij komt van de Etos of de Kruidvat. Deze week kun je namelijk Maxfactor mascara’s bij de Etos met €5,00 korting halen!

De Maxfactor Clump Defy Mascara bevat 13,1 ml en is te koop bij o.a. de Etos en de Kruidvat voor €14,99.

Ik ben fan! Hebben jullie deze nieuwste mascara van Maxfactor al geprobeerd? Wat is jullie maximale prijs voor een goede mascara?

Liefs,

Elise Joanne