DSC 0645 - Max Factor Crème Puff Blush - Seductive Pink

Ze zijn al een tijdje uit, de Max Factor Crème Puff Blushes, maar op de één of andere manier komt er nu pas een review online. Ik koop af en toe zelf producten bij de plaatselijke Kruidvat of Etos, maar dan alleen als ik écht denk dat het de moeite waard is. Kopen om het kopen is ook zo zonde. Deze Crème Puff Blush viel mij meteen op en bij de laatste Max Factor actie nam ik hem dus ook mee. Kijk je mee naar wat foto’s, swatches en review van de kleur #15 Seductive Pink?

DSC 0630 - Max Factor Crème Puff Blush - Seductive Pink

DSC 0627 - Max Factor Crème Puff Blush - Seductive Pink

Er zijn in totaal vier kleuren uitgebracht binnen deze nieuwe collectie, ik review daar de op één na lichtste en meest schattige van de vier van, Seductive Pink. Deze zachte kleur komt in een rond maar plat doosje en lijkt een klein beetje op een planeetje; een soort zoetige aardbol. Je ziet diversiteit in de tinten roze; gelukkig maar want dat zorgt voor een kleur die niet eendimensionaal is, niet standaard als een roze blok op je snoet zit.

De andere kleuren zijn Lovely Pink (lichtroze) Alluring Rose (Bruin/Perzik) Gorgeous Berry (Paars/Bordeaux).

DSC 0648 - Max Factor Crème Puff Blush - Seductive Pink

DSC 0656 - Max Factor Crème Puff Blush - Seductive Pink

De kleur is zacht, glijdt heerlijk over je huid heen en voelt als fluweel aan. Het is een prachtige kleur met een kleine gouden glans erin. Het product lijkt roze in het doosje, maar heeft toch echt een klein perzikentoon in de basis zitten. Dat maakt hem warmer en ik denk meteen geschikter voor meerdere huidtypen. Vaak staan een felroze kleur minder getinte dames goed, en bij blanke huidjes. Door deze warmte erin te gooien verbreed je de kans dat het meer dames staat.

DSC 0740 - Max Factor Crème Puff Blush - Seductive Pink

DSC 0752 - Max Factor Crème Puff Blush - Seductive Pink

Twee foto’s, beide gemaakt in verschillend licht. Expres, dan kan je goed zien hoe hij zich ontwikkeld. Wat duidelijk wordt, is dat in welk licht je ook staat, hij inderdaad echt warmer en meer perzik is dan haar uiterlijk in het planeetje toelaat. De kleur geeft een mooie zachte glans en bevat een behoorlijke hoeveelheid pigment, zonder dat het een plakkaat wordt. De blush is, ondanks zijn fluwele touch, niet poederig en werkt prettig. Uiteindelijk krijg je een mooie kleur in je gezicht, een gezonde snoet vanwege het glansje erin.

DSC 0637 - Max Factor Crème Puff Blush - Seductive Pink

Ik verwachtte een roze bommetje met een kleine glans en wat ik krijg is een blush die roze oogt, maar meer warmte in zich heeft dan zij op het eerste gezicht laat zien. Een gouden glansje, een perzikbasis en een fluwelen gevoel met een mooie lading pigmentatie is wat je krijgt. Uiteindelijk een beetje misleidend, maar desalniettemin erg mooi. Ik denk ook dat hij veel dames mooi zal staan! Prima verpakking, ondanks het aanzicht van vrij veel plastic is het en stevig doosje met een blush die op een mooie manier is vormgeven.

De Max Factor Crème Puff Blushes bevatten 1,5 gram (niet veel) en kosten €12,99 per stuk. Max Factor is te koop bij de drogisterij en Bol.com.

Liefs,

Elise Joanne