DSC 0231 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Vandaag mijn allereerste CC cream review! Na al die BB’s willen wij wat CC’s! Ofzo. Ik ben zelf niet BB cream moe, maar ik hoorde zoveel goeds over de Max Factor CC Cream dat ik die toch echt moest gaan reviewen in de hoop een nieuw pareltje te ontdekken. En ik kan je al verklappen dat ik rázend enthousiast ben!

DSC 0222 800x530 - Max Factor CC Cream Review

DSC 0229 800x530 - Max Factor CC Cream Review

DSC 0228 800x5301 - Max Factor CC Cream Review

CC Cream staat voor Colour Correcting Cream. Een soort lichte foundation die er voor zorgt dat rode plekjes verdwijnen, de huid geëgaliseerd wordt en de juiste (doch lichte) dekking geeft. Het biedt, volgens Max Factor zelf, een uitgebreide teintcorrectie en huidverbetering. Dat laatste neem ik altijd maar voor lief of met een grote pot zout. Het gaat mij daar eigenlijk niet eens om, ik wil een gladde huid zonder rode plekjes door middel van een teintcorrector die mij egaliteit biedt zonder te gaan glanzen. Duidelijk toch?

Deze CC Cream is te krijgen in drie verschillende ‘kleuren’:

♥ 40 Fair
♥ 50 Natural
♥ 70 Tanned

De kleur die ik vandaag review is #40 FAIR en bevat SPF 10. Zelf vind ik SPF in de winter niet extreem van belang, maar het is mooi meegenomen in ieder geval. Ik denk dat ik de Natural een goede optie voor de zomer ga vinden. Tanned is echt voor de (zoals de naam al zegt) getinte dames onder ons.

De CC Cream bevat alcohol, maar ook verzorgende bestanddelen zoals komkommer, jojobaolie en rozenbottelextract.

DSC 0233 800x5301 - Max Factor CC Cream Review

DSC 0235 800x530 - Max Factor CC Cream Review

DSC 0236 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Een zachte en licht aanvoelende substantie die vrij mat opdroogt is het resultaat na de eerste test op mijn hand. De kleur lijkt véél te licht maar mijn gedachten dat het op mijn gezicht zou meevallen bleek gelukkig waar te zijn!

♥Zonder Make-up

Zonder make up 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Zonder make up 2 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Ik heb geen perfecte huid. Ik ben wat grauwig en ik heb hier en daar rode plekjes, vooral rond mijn neus.Daarnaast heb ik vrij zichtbare poriën. Ik heb ook echt een ‘iets’ nodig om mij wat levendiger te laten lijken!

♥ Met Max Factor CC Cream

Met Cc cream 3 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Met Cc cream 2 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Met CC cream 800x530 - Max Factor CC Cream Review

♥ Met Max Factor CC Cream + HEMA Losse Poeder

Met poeder 2 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Met ook poeder 2 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Met ook poeder 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Ik moet eerlijk bekennen dat ik poeder niet eens echt nodig vind nadat ik de CC Cream heb aangebracht. De CC Cream laat mij namelijk totaal niet glanzend achter. Ik doe het eigenlijk uit automatisme en zodat ik zeker weet dat alles de gehele dag blijft zitten. De CC Cream is luchtig, licht, zacht en romig zonder dik of vettig te zijn. Hij smeert gemakkelijk uit en bedekt alle rode plekjes zonder een laagje achter te laten. Hij plakt niet, smeert niet oranje uit en dekt perfect voor de ‘lichte dagen’. Ik ben zó enorm tevreden over deze fantastische CC Cream! Ik heb eindelijk een product gevonden die mij alles geeft wat ik wil op het gebied van een egale huid, blijft goed zitten en is qua kleur perfect voor mij in de wintermaanden.

DSC 0344 800x530 - Max Factor CC Cream Review

Het is dus duidelijk, ik ben fan. Nee, MEGA fan van deze Max Factor CC Cream! Zacht, licht, maakt mijn huid egaal en is dekkend zonder dikke laag. Hij blijft daarnaast goed zitten en droogt goed mat op. De verpakking is klassiek en modern tegelijkertijd, en heeft een hygiënisch tuitje. De ingrediënten zijn absoluut niet verkeerd en de prijs is voor dit alles een geschenk.

De Max Factor CC Cream bevat 30 ml, is te koop bij vrijwel alle drogisterijen en kost €13,99.

♥De euforie bij mij is duidelijk aanwezig! Lijkt dit jou ook een fijn product? Waarom wel en waarom niet? Ik zou een poging wagen!

Liefs,

Elise Joanne