DSC 02962 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

Een aantal weken geleden winkelde ik in Amersfoort met een lief vriendinnetje en kocht ik een mooie nieuwe blush van een – tot voor kort – nog niet eerder behandeld merk. Ik kocht de Make-up Studio Blusher in Box in nummer 7. Althans, dit dacht ik want bij thuiskomst bleek er een hele andere kleur in mijn tasje te zitten (waar ik inmiddels iemand anders blij mee heb gemaakt). Make-up Studio loste dit netjes op en stuurde mij, alsnog mijn keuze toe. Kijk je mee?

DSC 02991 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

DSC 03001 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

DSC 03071 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

De kleur die ik koos is er eentje die uitermate geschikt is voor de zomer. Lekker fris, zacht en geeft een zomers kleurtje aan je gezicht. En perzik exemplaar met een roze tint erdoorheen. De verpakking is vrij simpel maar geslaagd. Het zwarte matte doosje met – deels – doorzichtige bovenkant is handzaam en kleintjes. Het kartonnen doosje zorgt voor een nette levering en bescherming van het exemplaar zelf. Je kan, met een pennetje, de blush eruit halen en verplaatsen in een andere verpakking indien gewenst. Wellicht handig als je meerdere kleuren in één palette zou willen. Zulke doosjes zijn te koop bij de Make-up Studio zelf en bij online webshops zoals The Make-up Spot.

DSC 0311 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

DSC 03131 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

De kleur is eigenlijk precies zoals je het verwacht; hij is net iets donkerder dan je eigen huidje (indien je natuurlijk zo licht ben als ik) en geeft het geheel net even wat meer warmte. de pigmentatie is niet verkeerd maar passend bij de kleur.

DSC 02482 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

DSC 02522 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

DSC 02553 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

En wat hij doet, doe hij nog beter op mijn gezicht; het geeft het geheel kleur en zorgt voor een zachte look. Hij laat mij ook iets bruiner lijken voor mijn gevoel en dat is nooit weg. Het geheel geeft een gezonde glans voor een gezonde snoet en dat was precies mijn doel toen ik deze kleur spotte. Je moet wel een beetje werken voor een mooi resultaat, want ondanks dat hij vrij poederig is, is hij niet extreem gepigmenteerd.

DSC 03032 - Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) Review

Ik ben tevreden! Het is een simpele blush die je net even het gloedje, kleurtje en snoetje geeft wat je nodig hebt in de zomer. Ik wilde geen heftige bom kleur maar een subtiele blush die simpelweg mooie zou staan en in mijn visie doet hij dat precies. de verpakking is simpel en blaast mij niet geheel van mijn sokken. De prijs is redelijk; goedkoper dan ik had verwacht! De inhoud had best wat meer mogen zijn!

De Make-up Studio Blusher in Box #7 (Peach) bevat een hele magere 3 gram en kost €11,90. Je kan de zogeheten ‘refill-doosjes’ kopen voor een tientje. Je kan Make-up Studio ook online kopen op de website.

Liefs,

Elise Joanne