DSC07835

Afgelopen week kreeg ik dan eindelijk mijn nieuwe M.A.C. Riri Woo binnen! Deze prachtige donkerrode en matte lippenstift heeft telkens een beperkte oplage en is alleen online verkrijgbaar. Deze prijzige lippenstift is in samenwerking met Rihanna gemaakt en is niet het enige pronkstuk wat in deze nieuwe collectie verkrijgbaar is, maar voor nu in ieder geval degene die ik met liefde aan jullie laat zien! Is hij echt zo mooi als men doet laten geloven?

DSC07823

DSC07840

DSC07828

DSC07825

De M.A.C. Riri Woo komt in de standaard zwarte kogelvormige huls met zilveren details en de simpele opdruk van de naam op de huls. Op de lippenstift zelf is de naam van Rihanna prachtig ingegraveerd. De lippenstift bevat de standaard 3 gram en kost €18,50 exclusief de verzendkosten. Pas vanaf oktober/november zal er weer een nieuwe oplage beschikbaar zijn helaas.

DSC07849

DSC07852

DSC07863

DSC07856

Dit is de soort lippenstift waar je tijd voor moet nemen om hem perfect op je lippen te krijgen. Hij is zeer gepigmenteerd namelijk! De lippenstift is rood, mat en heeft een blauwe ondertoon (witte tanden!). De lippenstift is zeer lastig aan te brengen vanwege de ontzettende stroefheid! De beste tip die ik je kan geven voor het mooiste en meest makkelijk resultaat is een klein laagje lippenbalsem op te doen onder de kleur! Hij smeert dan vele male makkelijker uit en blijft beter zitten doordat hij niet in de lijntjes gaat werken.

DSC07843

De M.A.C. Riri Woo is een prijzig pronkstukje in mijn beautystash. Gelukkig is hij wel dezelfde prijs als alle andere lippenstiften van M.A.C. Het enige oprechte nadeel zijn de verzendkosten die er nog boven op komen omdat je de lippenstift alleen online kan bestellen! De kleur is moeilijk aan te brengen vanwege de pigmentatie en de stroefheid dus een balsempje is gewenst! Maar ik heb wel wat moeite over voor een ontzettend krachtige kleur die ik nog niet eerder in deze mate heb gevonden.

De M.A.C Riri Woo is te koop bij M.A.C. Cosmetics online voor €18,50. Met verzendkosten ben je €24,50 kwijt voor deze lippenstift die 3 gram bevat. Vanaf de herfst/winter is hij weer online te verkrijgen!

Wat vinden jullie van de M.A.C Riri Woo?!

Liefs,

Elise Joanne