DSC 0315 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

Een tripje Amsterdam betekent voor mij een tripje naar M.A.C. Ik kom namelijk niet geregeld bij M.A.C. ondanks mijn eeuwige fascinatie voor dit merk. Misschien maar goed ook, anders kocht ik alles wat mijn hebberige oogjes elke keer aanschouwden. Ik heb twee producten gekocht die al een tijdje op mijn verlanglijstje staan; M.A.C. Lipstick Lovelorn & M.A.C Blush Stay Pretty. De eerste is vandaag aan de beurt voor een review!

DSC 0285 800x5301 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

DSC 0286 800x5301 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

DSC 0287 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

M.A.C producten komen zoals altijd in een elegante zwarte verpakking ten tonele met zilveren details (de standaard vaste collectie make-up). Alleen al bij het zien van deze bekende vorm maakt mijn hart een sprongetje. De fascinatie voor dit merk beperkt zich tot de lippenstiften, glosjes, blushes en skinfinishes. Maar zodra ik één van deze producten zie ben ik niet te stoppen.

DSC 0317 800x5301 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

DSC 0294 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

Lovelorn koos ik vanwege de zachtroze kleur en de romige substantie. Een kleur die gemakkelijk te dragen is voor elke dag maar die niet ‘saai’ genoemd zou kunnen worden. Lieflijk, vrouwelijk, romantisch en draagbaar zijn toepasselijke woorden voor deze toch gedoseerd felle en aanwezige schoonheid.

DSC 0293 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

DSC 0321 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

DSC 0322 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

Bij de onderste foto kan je goed zien dat in het licht, Lovelorn behoorlijk wat glittertjes bevat. Geen losse glitters die je kan ‘vastpakken’ natuurlijk, maar bij elkaar voor een goede glans zorgen. Dit is alleen in heftig zonlicht of bij een lamp het geval, anders is het te zien als een mooie glanzende kleur.

DSC 0427 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

DSC 0428 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

DSC 0433 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

DSC 0445 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

Ik heb op dit moment vrij droge lippen, en Lovelorn laat de droge plekjes wel een beetje accentueren. Gelukkig is dit alleen bij close-up foto’s goed waarneembaar. Ik moet wel, vanwege mijn eigen donkere kleur lippen, vrij goed de roze kleur smeren op mijn lippen om mijn eigen lipkleur geheel te bedekken. De kleur vind ik echt ontzettend mooi! De substantie is romig en zacht maar blijft goed zitten en het aanbrengen gaat zeer gemakkelijk zonder gedoe. Enkele uren blijft de lippenstift goed zitten, een flinke maaltijd overleeft hij simpelweg niet. Ach, bijwerken vind ik geen probleem!

DSC 0315 800x530 - New In: M.A.C Lovelorn Lipstick!

M.A.C. Lovelorn is een nieuwe favoriet! Ik had ook niet anders verwacht eigenlijk. Deze type lippenstiften zijn allemaal hetzelfde en ik ben er onderhand goed bekend mee. Het is dan alleen nog de vraag welke lippenstift kleur de volgende gaat worden. Deze kleur vind ik zelf prachtig en de combinatie met mijn witte huid en blonde haren doen hem zeer lieflijk laten lijken. Beetje jammer van mijn eigen droge lippen, maar met een flinke scrubbeurt zijn die vervelende scheurtjes ook wel weer verdwenen en krijgt Lovelorn meer de gelegenheid om op haar best te zijn.

M.A.C. Lovelorn is een lippenstift uit het vaste assortiment en te koop online bij de Douglas of M.A.C zelf. Er zijn enkele vestigingen in Nederland waar ze M.A.C. verkopen, onder andere bij de Bijenkorf, de Douglas en de M.A.C Pro Store. Op internet kan je alle verkoopppunten gemakkelijk vinden. Hij kost €18,50 en bevat 3 gram.

♥Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst? Een kleur die je zelf zou kiezen of zou laten liggen? En als jullie favoriete M.A.C lippenstiften kunnen aanraden dan hoor ik graag de namen!

Liefs,

Elise Joanne