DSC 0256 800x530 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

De M.A.C. hearts Riri Woo collectie ligt al enkele weken in de winkel (althans, wat er nog beschikbaar is) en mijn lieve vriendinnetje Sanne van Sjkitchen heeft voor mij, tijdens een tripje naar de Bijenkorf, de prachtige M.A.C. Hibiscus Kiss Powder Blush Duo voor mij meegenomen. Er waren meerdere producten uit de collectie waar mijn hart sneller van ging kloppen, maar deze blush was er toch ook echt eentje van. Kijk je mee naar mijn review?

DSC 0207 800x530 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

DSC 0215 800x5301 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

DSC 0229 800x5301 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

Hibiscus Kiss komt in een rosé gouden kartonnen omhulsel met daarin een prachtige ronde plastic rosé gouden poederdoosje. Het uiterlijk wordt afgemaakt met zachtroze en fuchsia roze detaillering. De verpakkingen zijn beide spiegelachtig te noemen (lastig met foto’s maken..) wat zorgt voor een romantisch en idyllisch uiterlijk. Ik vind de verpakking werkelijk prachtig!

DSC 0288 800x5301 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

DSC 0311 800x530 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

DSC 0329 800x530 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

DSC 0325 800x530 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

De Powder Blush Duo is voor meer dan 75% een bronzer met een klein gedeelte een felroze blush. De kleuren leken mij in eerste instantie te donker voor mijn huidskleur maar dit viel mij ontzettend mee! Nadat dit een opluchting teweegbracht, kwam daarna nog meer enthousiasme vanwege het feit dat de bronzer een matte bronzer is en de blush subtiele glans en glitter. Dit is de ideale combinatie in mijn wereld.

DSC 0222 800x5301 - M.A.C Hibiscus Kiss Powder Blush Duo Review

Onderhand weten vele van jullie dat een mooie buitenkant van een make-up product mij intens gelukkig kan maken. Het oog wil immers ook wat. Daarnaast leg je een behoorlijk bedrag neer voor een dergelijk product uit een exclusieve collectie. De blush ziet er prachtig uit, qua doosje én product. De Powder Blush Duo doet zijn naam gedeeltelijk geen eer aan vanwege het feit dat de blush duo meer bronzer is dan blush. Dit is te vergeven aangezien de bronzer een prachtige matte kleur bevat die niet eens te donker is voor mijn licht huidje. Daarnaast bevat het een blush die ik kan vergelijken met de prachtige NARS Orgasm. De combinatie is uitzonderlijk goed gekozen.

De M.A.C. Hibiscus Kiss Powder Blush Duo is bijna niet meer te verkrijgen, maar er zijn nog uitzonderlijke Bijenkorf vestigingen met een exemplaar. Deze kost €28,50 voor 10,5 gram.

Ik ben enorme fan geworden van dit licht kitscherige product met hemelse inhoud, wat vinden jullie van het bovenstaande resultaat en het bijbehorende prijsje?

Liefs,

Elise Joanne