DSC 7648 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

Twee weken geleden kwam er een prachtige collectie online; M.A.C feat. Ellie Goulding. Wie? Nou Ellie is een prachtige dame die nogal lekker kan pingelen op een gitaar. Geen wonder dat M.A.C graag met haar samen wilde werken, deze dame is beeldschoon dus een collectie zou hoogstwaarschijnlijk behoorlijk populair zijn. Dat klopt! En ik heb het product kunnen kopen dat mij meteen, vanaf het begin, het meeste aansprak; de M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer I’ll Hold my Breath. Kijk je mee?

DSC 7638 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

DSC 7668 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

DSC 7676 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

DSC 7678 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

Het product van vandaag komt in een mooi zwart glanzend omhulsel met daarin eenzelfde soort ronde doosje. Dit product heeft – naast een handige spiegel – een bronzer en een blush. En in de bronzer een afbeelding van het logo van Ellie. Ziet er chique en tevens speels uit! Hij doet mij ook denken aan de blush/bronzer combinatie van Rihanna die ik 2 jaar geleden kocht alleen net even iets zachter. Ellie Goulding is blond en heeft een lichte huid dus ergens heb ik aangenomen dat iets wat zíj zou dragen, mij ook zou moeten staan. Geen verkeerde logica toch?

♥M.A.C Ellie Goulding – I’ll Hold my Breath

DSC 7658 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

DSC 8232 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

DSC 8237 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

DSC 8236 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

De bronzer heeft een shimmertje in zich, dat had ik op het eerste gezicht niet gedacht. Gelukkig is het enorm subtiel en alles behalve storend. Hij maakt het juist een succesvolle bronzer; hij oogt net even wat eleganter op deze manier. De roze blush is vrij heftig, gebruik hem dus absoluut met mate! Zeker als je een lichte huid hebt zoals ik. Hij staat wel fris en speels. De combinatie vind ik erg mooi bij elkaar passen en werkt succesvol. Hij is vrij prominent aanwezig, dat zeker. Dat heb ik ook expres gedaan vanwege de foto’s – het geheel moet duidelijk te beoordelen zijn. Lekker uitblenden is wel een aanrader!

DSC 7899 - M.A.C Ellie Goulding Blush/Bronzer - I'll Hold my Breath

Uiteindelijk is hij gepigmenteerder en wat heftiger dan ik aanvankelijk had verwacht maar dat is niet negatief. De bronzer is een mooie kleur, eentje die ook bij mijn lichte huidje staat. Door de kleine subtiele glans vind ik hem zelfs nog even mooier dan dat hij mat zou zijn geweest. De blush is behoorlijk dominant maar complimenteert de bronzer énorm goed. Wel met mate gebruiken.. Het is een prachtig collectors item, een leuk dingetje om te hebben!

De M.A.C Ellie Goulding collectie heeft nog enkele items verkrijgbaar, deze blush/bronzer – I’ll Hold my Breath is nog verkrijgbaar! Te koop via de Nederlandse MAC Cosmetics site. Hij bevat 15 gram en kostte €28,50.

Liefs,

Elise Joanne