DSC 6542 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

Toen ik vorige week mijn naam mocht laten graveren in een L’oréal lipstick was ik er als de kippen bij om een kleurtje uit te zoeken. Op welke kleur viel mijn oog? Roze natuurlijk! Maar deze roze kleur is net even iets anders dan anders en dat laat ik jullie vandaag zien in een Lips of the Day van de L’oréal Color Riche Matte #131 Mistinguette. Kijk je mee?

DSC 6548 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

DSC 6545 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

DSC 6549 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

De L’oréal Color Riche lipsticks hebben drie verschillende finishes: satin, mat en ultra glanzend. Met deze versie, de matte lippenstiften, ben ik nog niet eerder bekend geraakt, dit is de eerste versie die ik uit deze collectie review. Ik koos van alle tinten voor een roze versie die niet standaard is. Hij is namelijk ontzettend fel, heftig en een klein beetje fluorescerend. En al dat, in een mat jasje! Bijzonder.

L’oréal lippenstiften komen in een mooie huls. Speciale edities komen vaak in donkere jasjes, de ‘standaard’ versies in de vaste collecties komen in deze half goud/half zilveren kleur. Chique!

DSC 6570 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

DSC 6577 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

DSC 6578 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

DSC 6581 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

De lippenstift is inderdaad mooi mat! Maar hij brengt ontzettend prettig aan, hij is namelijk zacht en glijdt over mijn arm en lippen heen. Hij benadrukt geen velletjes zoals vele andere lippenstiften wél doen. De kleur is behoorlijk dominant maar ik vind hem zelf erg tof. ‘Mooi’ is wellicht niet het goede woord voor deze kleur, hij is gewoon er ‘leuk’. Hij is vrolijk, vrouwelijk en ook een beetje meisjesachtig. Goede kleur voor de zomer! Voordeel van een matte lippenstift zoals deze? Hij blijft enorm goed zitten, vlekt niet én overleeft een maaltijd. En dit alles zonder dat je hem echt voelt zitten, niets irritanter dan dat.

DSC 6557 - L'oréal Color Riche Matte #131Mistinguette

Ik ben echt veel tevreden over deze L’oréal Color Riche Matte #131 Mistinguette en daarmee ben ik nieuwsgierig gemaakt naar alle andere tinten uit deze matte collectie. Het is een felle roze rakker waar je niet om heen kan. Persoonlijke voorkeur of dit er eentje is die bij je past natuurlijk, ik vind hem mij erg goed staan. Ik ben dan ook een sucker voor roze tinten! Daarnaast ben ik ook verzot op matte tinten. Niet op elke versie want er zijn er genoeg die behoorlijke nadelen hebben zoals velletjes benadrukken, droog aanvoelen en lastig aanbrengen. Deze lippenstift is vrij van dit alles. Goed gedaan L’oréal!

De L’oréal Color Riche Matte #131 Mistinguette is te koop bij de drogisterijen zoals Kruidvat en Etos voor €14,99.

Bij Bol.com nu 2 + 1 gratis op ALLE producten van L’oréal! 

Liefs,

Elise Joanne

Deze review bevat een product wat is verkregen door een bedrijf of merk.